HPV a liečba
Ahojte s priateľom sme pozitívni na HPV vírus obom nám bolo odporučené očkovanie lenže vraj príznaky zmierňuje hliva ustricová🙂 viete o Tom niektorá niečo ? Ja mávam často krát zápaly ..počula som o babskej rade že si mám natierať biely jogurt na vložku vraj to pomáha ..rada by som to liečila iným spôsobom ako vkuse jesť lieky alebo sa dať zaočkovať
Nie, nie a nie, blbosti... na babske recepty by som vo vasom pripade zabudla a riesila ockovanie.. nic vam z toho nepomoze, naozaj by som neriskovala
@slovenka753 priateľova mama mi to odporučila ..jej to pomohlo keď si natrela vložku jogurtom a chodila tak celý deň ..môže byť na Tom niečo pravdy 🌝
@meli888 priatelova mama je doktorka? Zdravotnik?Keby to pomahalo kazdemu tak v lekarni nekupis antibiotika alebo antimykotika ale jogurty! Je to blbost, prosim zamyslite sa nad tym, vo vasom pripade ockovanie, z hlivy si radsej spravte polievku a jogurt si dajte na ranajky s vlockami
@taktotedanie priateľová mama doktorka nie je ale poradila jej to doktorka 🙂 len v jeho prípade bolo povedané žeby očkovanie nepomohlo aj tak by mal príznaky v mojom aj áno keďže hpv spôsobuje rakoviny
@meli888 neviem preco tu chcete radu a ked ju dostanete aj tak si idete svoje 🤷🏻♀️ Tak zajtra nabehnut do potravin a nakupit jogurty ( kupte aspon biele nie s prichutou)a hlivu
Urcite vam to pomoze v zapaloch a ako ochrana pred rakovinou
Pekny vecer
Svokra vie co je hpv? Jogurt mozno na mykozu, aj to akurat tak na schladenie…
@meli888 keď ti nárastu geniálne bradavice na frnde tak ti ani activia nepomôže...
@meli888 HPVIRIN a Papilocare. Podrobne info sú na nete.

@meli888 jasne ved sa nedaj. Véd mame vlastne vakcínu proti rakovine a na co to využiť 😅. Radšej si Jogurt pchať do vagíny 🙈. Na časté zápaly pomáha zmena životosprávy, veľa zeleniny., žiadny cukor a aj Jogurty, alejest nie natierať na vložku 🙈