icon

HPV a liečba

meli888
11. júl 2022

Ahojte s priateľom sme pozitívni na HPV vírus obom nám bolo odporučené očkovanie lenže vraj príznaky zmierňuje hliva ustricová🙂 viete o Tom niektorá niečo ? Ja mávam často krát zápaly ..počula som o babskej rade že si mám natierať biely jogurt na vložku vraj to pomáha ..rada by som to liečila iným spôsobom ako vkuse jesť lieky alebo sa dať zaočkovať

slovenka753
11. júl 2022

@meli888 jasne ved sa nedaj. Véd mame vlastne vakcínu proti rakovine a na co to využiť 😅. Radšej si Jogurt pchať do vagíny 🙈. Na časté zápaly pomáha zmena životosprávy, veľa zeleniny., žiadny cukor a aj Jogurty, alejest nie natierať na vložku 🙈

taktotedanie
11. júl 2022

Nie, nie a nie, blbosti... na babske recepty by som vo vasom pripade zabudla a riesila ockovanie.. nic vam z toho nepomoze, naozaj by som neriskovala

meli888
autor
11. júl 2022

@slovenka753 priateľova mama mi to odporučila ..jej to pomohlo keď si natrela vložku jogurtom a chodila tak celý deň ..môže byť na Tom niečo pravdy 🌝

taktotedanie
11. júl 2022

@meli888 priatelova mama je doktorka? Zdravotnik?Keby to pomahalo kazdemu tak v lekarni nekupis antibiotika alebo antimykotika ale jogurty! Je to blbost, prosim zamyslite sa nad tym, vo vasom pripade ockovanie, z hlivy si radsej spravte polievku a jogurt si dajte na ranajky s vlockami

meli888
autor
11. júl 2022

@taktotedanie priateľová mama doktorka nie je ale poradila jej to doktorka 🙂 len v jeho prípade bolo povedané žeby očkovanie nepomohlo aj tak by mal príznaky v mojom aj áno keďže hpv spôsobuje rakoviny

taktotedanie
11. júl 2022

@meli888 neviem preco tu chcete radu a ked ju dostanete aj tak si idete svoje 🤷🏻‍♀️ Tak zajtra nabehnut do potravin a nakupit jogurty ( kupte aspon biele nie s prichutou)a hlivu
Urcite vam to pomoze v zapaloch a ako ochrana pred rakovinou
Pekny vecer

anavixy
11. júl 2022

Svokra vie co je hpv? Jogurt mozno na mykozu, aj to akurat tak na schladenie…

zdenka11081983
11. júl 2022

@meli888 keď ti nárastu geniálne bradavice na frnde tak ti ani activia nepomôže...

martina8888
13. júl 2022

@meli888 HPVIRIN a Papilocare. Podrobne info sú na nete.