HPV vírus - skúsenosti?
Ahojte baby, chcela som sa spýtať a poradiť o tom, že dnes mi doktor oznámil vysledky z citologie, zistil mi, že mám pozitívny HPV VÍRUS, Aké mate s tým skúsenosti, zle to znasam. Ďakujem za rady.
@katka3588 lebo mne este nezistili typ hpv idem tam v stredu dokonca toto mi bolo povedané do telefonu... ja strasne bojim ze rakovina z toho alebo zoberu mi z krčka .. este ani deti nemam zase sa aj o partnera bojim ... ten musi ist tiez urologovi ..no hroza. ..zacala som brat indol3c a megaC plus kolagén dufam ze zábere vobec netuším ako ss budu nato preliecovat obidvaja partnera sestricka mi povedala ze robim z toho vedu ze to neni nic vazne
@kristin10 tak treba obaja sa preliecit a ak budes mat HPv negativ a po pohl.styku nejaky cas budes mat zas pozitiv tak ta nalazil partner a on by sa mal preliecit lebo si to budete prenasat a ked bude silna imunita tak sa to nemusi ani prejavit lebo organizmus si s tym poradi sam
Aj mne dnes volali z gynekologie, ze mam pozitivny HPV vírus typ 16. Neviem sa s tým vysporiadať, nakoľko nič bližšie mi nepovedali. Vraj stačí o rok kontrola a ak chcem tak si mám kúpiť Papilocare gel. Cytologia je negativna a ten HPV vírus zistili len z rozšírenej, ktorú som si zaplatila.
@koalka1609 tam to je super ak je cyto ok hpv sa nerieši .. skus posilniť iminitu ja uzivam indol3c forte , vitamín c a hlivu ustricovu, plus do posvy deflagyn ale ja som mala aj mierne zmeny na krčku ak ti vysla cyto ok ja by som mozno len posilnila imunitu čipky by som nekupovala
Pekný večer...mňa čaká kontrola na hpv 13.marca na piatok 😁 doktorka sa smiala že aký pekný dátum 😂 len zas to čakanie na výsledky 😏
@koalka1609 ahoj viem poradiť ohladom hpv
Pekné ránko ...ako dlho ste čakali na výsledok ...ja už čakám 3 týždeň a nič ☹️
Baby ked je ta cyt za 25 eur dobra uplne ze výborná a hpv je tiez negat to znamena ze krčok je uplne v poriadku ze niesu tam ziadne zmeny ?
Mám potvrdený hvp68 ...mal ho niekto ? Kontrolu mám o pol roka
@olma79 budem rada ak by si mi dala viac info, lebo ked som bola na biopsii krcka a prisli vysledky z hystologie tak presne som tam mala ze zapalove zmeny nespecifickeho povodu cize nic horsie sa tam chvala bohu nenaslo takze nieco na tom bude ako hovoris a zrejme sa treba zamerat na ten zapal z ktoreho sa to neskor moze zmenit na tie zle bunky. Budem ti vdacna 🙏 lebo uz sa stym trapim 3 roky a moj doktor to chce preventivne osetrit no ja by som tomu dala este sancu a neviem ako. Dakujem

@kristin10 lebo ja si vobec neviem predstavit ako budeme sexuálne zit ked aj on ma pozor hpv aj ja .. kolko bez sexu ako to budeme riesit som z toho hotova