icon

HPV vírus - skúsenosti?

natalkam123
7. máj 2019

Ahojte baby, chcela som sa spýtať a poradiť o tom, že dnes mi doktor oznámil vysledky z citologie, zistil mi, že mám pozitívny HPV VÍRUS, Aké mate s tým skúsenosti, zle to znasam. Ďakujem za rady.

kristin10
30. jan 2020

@kristin10 lebo ja si vobec neviem predstavit ako budeme sexuálne zit ked aj on ma pozor hpv aj ja .. kolko bez sexu ako to budeme riesit som z toho hotova

katka3588
30. jan 2020

@kristin10 to či má aj moj partner neviem no logicky určite si to prenášame,ale ak on má silnú imunitu tak mu to samé zmizne a je dosť možné že ho vždy ja nakazím takže možem byť ja nositelka. Neviem budem to riešit s mojim lekárom tiež ako ďalej.

kristin10
30. jan 2020

@katka3588 lebo potom ked to mma aj on ty si to vyliecis a zas on ta moze nakaziť je to na nervy a ty mas ten vysokorizikových typ ?

kristin10
30. jan 2020

@katka3588 lebo mne este nezistili typ hpv idem tam v stredu dokonca toto mi bolo povedané do telefonu... ja strasne bojim ze rakovina z toho alebo zoberu mi z krčka .. este ani deti nemam zase sa aj o partnera bojim ... ten musi ist tiez urologovi ..no hroza. ..zacala som brat indol3c a megaC plus kolagén dufam ze zábere vobec netuším ako ss budu nato preliecovat obidvaja partnera sestricka mi povedala ze robim z toho vedu ze to neni nic vazne

katka3588
10. feb 2020

@kristin10 tak treba obaja sa preliecit a ak budes mat HPv negativ a po pohl.styku nejaky cas budes mat zas pozitiv tak ta nalazil partner a on by sa mal preliecit lebo si to budete prenasat a ked bude silna imunita tak sa to nemusi ani prejavit lebo organizmus si s tym poradi sam

koalka1609
12. feb 2020

Aj mne dnes volali z gynekologie, ze mam pozitivny HPV vírus typ 16. Neviem sa s tým vysporiadať, nakoľko nič bližšie mi nepovedali. Vraj stačí o rok kontrola a ak chcem tak si mám kúpiť Papilocare gel. Cytologia je negativna a ten HPV vírus zistili len z rozšírenej, ktorú som si zaplatila.

kristin10
12. feb 2020

@koalka1609 tam to je super ak je cyto ok hpv sa nerieši .. skus posilniť iminitu ja uzivam indol3c forte , vitamín c a hlivu ustricovu, plus do posvy deflagyn ale ja som mala aj mierne zmeny na krčku ak ti vysla cyto ok ja by som mozno len posilnila imunitu čipky by som nekupovala

kristin10
26. feb 2020

@katka3588
Ahoj no prisli mi vYsledky z tej cyto za 25 eur cyt vsetko ok hpv negatívne to nechapem .. za tri mesiace sa mi mohlo vsetko len tak upraviť ?

katka3588
27. feb 2020

@kristin10 ahoj, super teším sa stebou, zjavne to pomohlo že si si imunitu dala doporiadku. Tak nech máš aj naďalej vysledky ok 🙂 ja idem teraz 3.marca si dohodnuť termin na konizáciu, lebo vysledky som mala stale rovnake. Tak snad uz budem mat pokoj 🙏

mamina87
27. feb 2020

Pekný večer...mňa čaká kontrola na hpv 13.marca na piatok 😁 doktorka sa smiala že aký pekný dátum 😂 len zas to čakanie na výsledky 😏

olma79
Odpoveď bola odstránená
olma79
Odpoveď bola odstránená
marchel
3. apr 2020

@koalka1609 ahoj viem poradiť ohladom hpv

mamina87
3. apr 2020

Pekné ránko ...ako dlho ste čakali na výsledok ...ja už čakám 3 týždeň a nič ☹️

katka3588
3. apr 2020

@mamina87 asi aj budes cakat este, mne odlozili termin konizacie uz 2x nastastie niesom akutny pripad ale bude mi robena preventivne lebo imunita si nevie poradit. Ale rada by som to mala uz zasebou. Snad ti coskoro povedia vysedky teraz koli tej korone vsetko trva dhlsie 😏

mamina87
3. apr 2020

@katka3588 ako ma mi prísť sms-ka ...tak mi prislo aj pred rokom ...už sa mi kráti čas tak už začínam stresovat 😞

marchel
4. apr 2020

@mamina87 kde máš hpv a aký druh?

mamina87
4. apr 2020

@marchel po ženskej stránke ...v pošve ...aký druh už neviem tu sms s pred roka som vymazala 😞...ale zatiaľ som na začiatku ...mám kontrolu každý rok ...dúfam že to aj tak ostane

evik159
4. apr 2020

@katka3588 HPV nema v tele kazdy. prenasa sa pohlavnym stykom, ale nemusi sa prejavit hned.

mamina87
4. apr 2020

@evik159 potom je ako možné že mám stáleho partnera a pred 2 rokmi som nemala a pred rokom sa mi potvrdil? Stoho som furt mimo

katka3588
4. apr 2020

@mamina87 ja mam priatela 11 rokov kazdy rok preventivka ok, a pred 3 rokmi zistene HpV 16, a uz ho mam 3 roky, zistili mi to v 2 mesiaci tehotenstva, dovtedy vysledky super. Takze tak, pravdepodobne imunita.

katka3588
4. apr 2020

@olma79 a ako si sa zamerala na imunitu , nieco prírodne,alebo aj doplnkova vyživa?

kristin10
4. apr 2020

Baby ked je ta cyt za 25 eur dobra uplne ze výborná a hpv je tiez negat to znamena ze krčok je uplne v poriadku ze niesu tam ziadne zmeny ?

olma79
Odpoveď bola odstránená
mamina87
8. apr 2020

Mám potvrdený hvp68 ...mal ho niekto ? Kontrolu mám o pol roka

mamina87
8. apr 2020

@sim_mi ahoj aké hpv si mala ..číslo?

mamina87
8. apr 2020

@olma79 aj ja mám záujem ☺️

katka3588
12. apr 2020

@olma79 budem rada ak by si mi dala viac info, lebo ked som bola na biopsii krcka a prisli vysledky z hystologie tak presne som tam mala ze zapalove zmeny nespecifickeho povodu cize nic horsie sa tam chvala bohu nenaslo takze nieco na tom bude ako hovoris a zrejme sa treba zamerat na ten zapal z ktoreho sa to neskor moze zmenit na tie zle bunky. Budem ti vdacna 🙏 lebo uz sa stym trapim 3 roky a moj doktor to chce preventivne osetrit no ja by som tomu dala este sancu a neviem ako. Dakujem

olma79
Odpoveď bola odstránená
monik16
Autor odpoveď zmazal