HPV vírus - skúsenosti?
Ahojte baby, chcela som sa spýtať a poradiť o tom, že dnes mi doktor oznámil vysledky z citologie, zistil mi, že mám pozitívny HPV VÍRUS, Aké mate s tým skúsenosti, zle to znasam. Ďakujem za rady.
@koalka1609 chcem sa opýtať ohľadom hpv. Ako ste teraz na tom. Ste vyliečili. Užívate nejaké doplnky na posilnenie imunity.
@popoluska35 momentálne už posledné dve preventivky bol negatívny. Neberiem nič. Predtým som užívala gél Papilocare.
@koalka1609 este sa opýtam kolko ste to asi uzivali. Aky typ ste mali hpv?
@popoluska35 užívala som asi 2 týždne. Mala som typ 16.
Ahojte , vyšli mi pozitívne testy na HPV dali ste sa očkovať?Mám 40rokov
Čo vám vaši lekári odporučili?
@lnocka
Ja by som posilnila imunitu. Každý sa musí sám rozhodnúť. Ja by som si určite nedala pichnúť vakcínu.
@lnocka ja som sa dala očkovať minulý rok vo veku 38 rokov
@jarka4982 mne gynekologicka odporucila uzivat AMPcare a zdola papilocare noa konecne mam lepsie vysledky a tablety sa dobre znasaju 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@hviezdicka384 ahoj prosím ťa pomohlo ti to ?
@lnocka
Ja by som posilnila imunitu. Každý sa musí sám rozhodnúť. Ja by som si určite nedala pichnúť vakcínu.
@popoluska35 dobrý deň môžte prosím napísať prečo nie očkovat ? Ja nad tým rozmýšľam budem rada za radu
@popoluska35 dobrý deň môžte prosím napísať prečo nie očkovat ? Ja nad tým rozmýšľam budem rada za radu
@natalia7777 Ja som sa rozhodla sa nedať zaočkovať. Užívala som 9 mesiacov výživové doplnky. Po roku ster bez hpv.Každého je to svoje rozhodnutie či sa dá alebo nedá zaočkovať.
@natalia7777 Ja som sa rozhodla sa nedať zaočkovať. Užívala som 9 mesiacov výživové doplnky. Po roku ster bez hpv.Každého je to svoje rozhodnutie či sa dá alebo nedá zaočkovať.
@popoluska35 ďakujem a mala si vysoko rizikové ? Ja som z toho úplne zrútena hľadám stále na internete veci a keď to čitam je mi hrozne že čo všetko môže z toho byť a s partnerom ako prepáč ak teda máš partnera lebo gynekológ mi k tomu moc nepovedal
Baby ešte sa chcem spýtať našla som na internete oncorin používal to niekto ? Alebo ma skúsenosti? Prípadne počul ? Ďakujem za každu správu
@popoluska35 ďakujem a mala si vysoko rizikové ? Ja som z toho úplne zrútena hľadám stále na internete veci a keď to čitam je mi hrozne že čo všetko môže z toho byť a s partnerom ako prepáč ak teda máš partnera lebo gynekológ mi k tomu moc nepovedal
@natalia7777 ano mala som HPV16. Tiez soˇ na to vela myslela, ze ms hlava bolela. Som rada, ze som uzivala produkty. Moj manzel nic neuzival.
@natalkam123 Ja mam HPV pozitiv. Zalezi, aky kmen virusu mas. Ja mam vysokorizikovy, tiez mam z biopsie potvrdenu stredne tazku dysplaziu krcka. Som sledovana na onkogynekologii, kedze sme chceli druhe babo, tak som musela otehu hned. Nastastie sa nam do 3mesiacov po biopsii podarilo 🙂 v Auguste idem na kontrolu k onkogynekologovi ci sa to nejak vyvija, pripadne straca. Bezne pri dobrej imunite si telo s HPV poradi samo, ale uz je navzdy nosicom. Bohužiaľ mne sa to zacalo rozvijat do zmien v bunkach, tak uvidíme, co dalej. Mozno sa mi krcok sam tehotenstvom a porodom upravi alebo pojdem na konizaciu. Ale az po porode.
@petulik1991 dobry deň. Tiež mam HPV pozitivny 18. Mozem vaa poprosit o info aky nalez mate odstupom času? Ďakujem
Ma niekto skusenosti s Hpvirin tablekami alebo Indolan priladne indola3C ?
Ma niekto skusenosti s Hpvirin tablekami alebo Indolan priladne indola3C ?
@natalia7777 hpvirin som uzivala mesiac
@natalia7777 hpvirin som uzivala mesiac
@popoluska35 a ako dobre ?
@popoluska35 a ako dobre ?
@natalia7777 potom som užívala produkty inej značky. Kontrola po roku dopadla bez vírusu.

@sivana09 mne zistili hpv 31