icon

Hrčka pri klitorise

Včera o 13:38

Baby už týždeň mám takú tvrdú hrčku, gulicku pri klitorise. Takto ma nebolí len keď si ju nahmatam tak je to nepríjemné ale nie vyslovene bolesť. Ak sa nezačne zmenšovať samozrejme volám dr hneď tento týždeň ale dovtedy sa chcem spýtať či ste to niektorá mali tiež, čo to bolo a čím si to potierat. A či vôbec to mám potierat. Vám ktoré ste to mali čo pomohlo?

anonym_eed393
Včera o 13:49

@anonym_autor nedávno som mala. Bolela keď som sa jej dotkla. O pár dní som sa pozrela, len pritlačila a vytiekol mi hnis, stlačila som úplne a aj krv s hnisom. Hneď sa to zahojilo. Neviem čo to bolo, mám 45 tak či už hormóny či čo.

vivuska666
Autor odpoveď zmazal
anonym_622321
Včera o 14:00

Kup si visnovskeho balzam a potieraj si to. Je to zapal ktory casom vyhnisa. Lahsie pojde vytlacit ked to budes par dni natierat. Brutalne to boli ked to stlacas a este neni “vyzrety”. Bud si mala sres alebo oslabenu imunitu.

anonym_920356
Včera o 14:05

suhlasim s komantami vyssie, cez som mala, asi po tyzdni to slo vytlacit, velmi to bolelo, no hend sa to zahojilo

autor
Včera o 14:05

Ja sa práveže bojím stláčať to, že čo ak to nieje vyrážka aby som si ešte horšie neurobila. Višnevského mám doma.

autor
Včera o 14:06

Ja som mala na pyskoch už asin3 krát kedysi to sa ešte dalo potlačiť. Ale na klitorise si to neviem predstaviť, nsviem to ani poriadne chytiť medzi prsty

anonym_013a2c
Včera o 14:07
@anonym_autor

Ja som mala na pyskoch už asin3 krát kedysi to sa ešte dalo potlačiť. Ale na klitorise si to neviem predstaviť, nsviem to ani poriadne chytiť medzi prsty

@anonym_autor Vrastene chlpky by to nemohli byť?

autor
Včera o 14:07
@anonym_013a2c

@anonym_autor Vrastene chlpky by to nemohli byť?

@anonym_013a2c pri klitorise? Asi niee

anonym_d15e78
Včera o 14:24

Treba to vyliečiť 👅

ivicatolic
Včera o 18:09

@anonym_autor ak nie je hnisavá, zmizne sama

anonym_644db1
Včera o 18:25

Mala som bolela na dotyk a ked som to v sprche stlačila vyšiel z toho hnis a veru dosť. A bolo po probléme.

zirka
Včera o 18:34

Zápal Bartoliniho žľazy ?

zuzana76
Včera o 18:38

Normalny pupak to je, to sa stava, toto zvykne byt dlhodobejsie, obcas to moze prerast do abscesu, ak by to fakt bolelo, alebo trva dlhsie ako 2 tyzdne, tak treba ist k dr. Ja som mala raz pol roka, nejako nebol cas ist, male deti, nebolelo ma to, len ked som si to vyslovene nahmatala a stlacila. Dr. mi to prepichol, vytlacil hnis a potom sa to zahojilo.

autor
Včera o 19:41

Ja som si to teraz v sprche trošku stačila a vyšla krv ani nie z tej hrčky ale nad ňou. Hrčka ostala tak som radšej už nestlácala