icon

Hrčka v prsníku - obavy z výsledkov

klorusova5
21. máj 2025

Ahojte, v pondelok som bola na kontrolnom sone, povedali ze sa mi to zväčšilo o 22mm. Po prvom sone tvrdili ze to vyzerá ako tukový uzlík, FIA, no v pondelok mi napísali do papierov BI RADS 4 c, včera mi robili biopsiu. Strašne sa bojím toho najhoršieho. Mam dve malé deti, majú len mňa. 😪

Strana
z2
suve99
30. máj 2025
@gubcikova

@suve99 Však v nemocnici. idem v utorok gynekológovi, lebo keď som bola dva týždne dozadu sa mu nezdalo niečo . Takže čakám kedy skončí MS a mám hneď prísť. Tak mu poviem nech dá mamografiu.
@klorusova5 neviem bola nejaká divná doktorka, prišla som tam sestrička teda že vyzliecť ľahnúť a lekárka si pozerala na telefóne FB . Ležala som tam kým si ona dopozerala tak 2 minuty hola. Vôbec nepozrela predchádzajúci nález, to som zistila keď mi podávala nový papier a hovorím jej že aj tie predchádzajúce a ona že aha a kde sú 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Pýtala sa čo má trápi tak som jej povedala, kukla pravú podpazuchu a kúsok z prsa.
Ľavé prebehla tam kde má bolí, že nič nevidí a že to sú určite žľazy.

@gubcikova no, tam sa striedajú na sono dr... ale evidentne to sono odflákla

klorusova5
autor
30. máj 2025
@gubcikova

@suve99 Však v nemocnici. idem v utorok gynekológovi, lebo keď som bola dva týždne dozadu sa mu nezdalo niečo . Takže čakám kedy skončí MS a mám hneď prísť. Tak mu poviem nech dá mamografiu.
@klorusova5 neviem bola nejaká divná doktorka, prišla som tam sestrička teda že vyzliecť ľahnúť a lekárka si pozerala na telefóne FB . Ležala som tam kým si ona dopozerala tak 2 minuty hola. Vôbec nepozrela predchádzajúci nález, to som zistila keď mi podávala nový papier a hovorím jej že aj tie predchádzajúce a ona že aha a kde sú 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Pýtala sa čo má trápi tak som jej povedala, kukla pravú podpazuchu a kúsok z prsa.
Ľavé prebehla tam kde má bolí, že nič nevidí a že to sú určite žľazy.

@gubcikova tak to perfektná doktorka 🤦🏼‍♀️ ... niekde inde by som išla určite. Ja nakoniec mam Fibroadenóm 26.6 idem to dat vybrať keďže to za pol roka narástlo

dominika2019
30. máj 2025
@gubcikova

@klorusova5 bola som na sone, že ona tam nič nevidí. No mňa prsník a bradavka stále bolí tak neviem. Vraj tu hrču mám žľazy

@gubcikova ahoj prosim ta a kde si mala tu hrcku? Na ktorej strane?

gubcikova
30. máj 2025
@dominika2019

@gubcikova ahoj prosim ta a kde si mala tu hrcku? Na ktorej strane?

@dominika2019 ja? Ja mám stále hrču a mám ju hore vyššie nad dvorcom

klorusova5
autor
29. júl 2025

Ahojte, bola som na operácii 26.6 vybrali mi fibrom. No stále mam pocit akoby tam hrčka bola opäť. Mate niekto s tym skúsenosť?

Strana
z2