Hrčka v prsníku - obavy z výsledkov
Ahojte, v pondelok som bola na kontrolnom sone, povedali ze sa mi to zväčšilo o 22mm. Po prvom sone tvrdili ze to vyzerá ako tukový uzlík, FIA, no v pondelok mi napísali do papierov BI RADS 4 c, včera mi robili biopsiu. Strašne sa bojím toho najhoršieho. Mam dve malé deti, majú len mňa. 😪
@suve99 Však v nemocnici. idem v utorok gynekológovi, lebo keď som bola dva týždne dozadu sa mu nezdalo niečo . Takže čakám kedy skončí MS a mám hneď prísť. Tak mu poviem nech dá mamografiu.
@klorusova5 neviem bola nejaká divná doktorka, prišla som tam sestrička teda že vyzliecť ľahnúť a lekárka si pozerala na telefóne FB . Ležala som tam kým si ona dopozerala tak 2 minuty hola. Vôbec nepozrela predchádzajúci nález, to som zistila keď mi podávala nový papier a hovorím jej že aj tie predchádzajúce a ona že aha a kde sú 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Pýtala sa čo má trápi tak som jej povedala, kukla pravú podpazuchu a kúsok z prsa.
Ľavé prebehla tam kde má bolí, že nič nevidí a že to sú určite žľazy.
@gubcikova tak to perfektná doktorka 🤦🏼♀️ ... niekde inde by som išla určite. Ja nakoniec mam Fibroadenóm 26.6 idem to dat vybrať keďže to za pol roka narástlo
@klorusova5 bola som na sone, že ona tam nič nevidí. No mňa prsník a bradavka stále bolí tak neviem. Vraj tu hrču mám žľazy
@gubcikova ahoj prosim ta a kde si mala tu hrcku? Na ktorej strane?
@gubcikova ahoj prosim ta a kde si mala tu hrcku? Na ktorej strane?
@dominika2019 ja? Ja mám stále hrču a mám ju hore vyššie nad dvorcom
Ahojte, bola som na operácii 26.6 vybrali mi fibrom. No stále mam pocit akoby tam hrčka bola opäť. Mate niekto s tym skúsenosť?

@suve99 Však v nemocnici. idem v utorok gynekológovi, lebo keď som bola dva týždne dozadu sa mu nezdalo niečo . Takže čakám kedy skončí MS a mám hneď prísť. Tak mu poviem nech dá mamografiu.
@klorusova5 neviem bola nejaká divná doktorka, prišla som tam sestrička teda že vyzliecť ľahnúť a lekárka si pozerala na telefóne FB . Ležala som tam kým si ona dopozerala tak 2 minuty hola. Vôbec nepozrela predchádzajúci nález, to som zistila keď mi podávala nový papier a hovorím jej že aj tie predchádzajúce a ona že aha a kde sú 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Pýtala sa čo má trápi tak som jej povedala, kukla pravú podpazuchu a kúsok z prsa.
Ľavé prebehla tam kde má bolí, že nič nevidí a že to sú určite žľazy.
@gubcikova no, tam sa striedajú na sono dr... ale evidentne to sono odflákla