Hučanie v ušiach - skúsenosti a rady
Ja to mam par rokov bola som este na zaciatku v nemocnici na infuzie ale nepomohlo to vtedy...mam to dlhe roky a zaujima ma ci sa s tym bic ine neda robit popripade ci nemate skusenosti ze z coho to je? Vdaka 🙂
Keď ti huči alebo píska v jednom tak to môže byť mini dierka resp. otvor vo zvukovode
@danielkadandy mna by len zaujimalo, ze preco to riesis az teraz, ked to mas uz roky. to je asi jedna z prvych veci, co sa opytam lekara, ze z coho to je a ci sa s tym da nieco robit, nie? treba ist k obvodnemu a ten ta posle k neurologovi atd.
@jeennyv ja to mam uz tri mesiace, a som si úplne istá ze to mam z krčnej chrbtice lebo s ňou mam uz dlhšie problémy, len som teraz tehotná a nemôžem brat žiadne lieky, aké si brala ty? Aj si cvičila nejaké cviky?
@frederica955 poloha , ze hlava dole a cumim do mobilu, pc, knihy atd je najhorsia na to..ja som mala vela skusok a tym som sa odpalila..lieky uz neviem, ale brala som magnezium obyc. Sumive, lebo to je celkovo na ukludnenie atd..lieky potom po tehu k usnej skus...lebo viem, ze boli kus take, ze mali bejake neziaduce..mala som vtedy 3 balenia a ani jedno cele som nedobrala. Ale fakt meno neviem..
@jeennyv brala si lieky na chrbticu?ja to mám druhý mesiac to, že mám krcnú chrbticu a celkovo chrbticu v neporiadku viem ...chystám sa k neurológovi.Snazim sa si to nevšímať najviac to počujem večer v posteli, ale to som tak unavená, že hneď zaspím
.Niektorí ľudia sa toho nikdy nezbavia, treba sa snažiť cvičiť uvoľňovanie cviky, masáže, infúzie....
@jeennyv no ja odkedy robím mam sedavé zamestnanie cely den pred PC, odvtedy mam neustále nejaké problémy, bola som aj u neurológa aj ušného, aj na rtg krčnej tam mi nenašli nič ze kosti mam zdravé, a poslali ma na rehabilitácie, este skúsim ortopéda a možno potom ked budem na materskej sa mi to nejak upraví, ked uz nebudem musiet sedieť cely den pred PC, väčšinou ked som uvoľnená a cvičím nejaké cviky tak mi to prestane pískať, ale po čase zase začne, co uz musim nejak vydržať a potom si dam predpísať nejaké lieky na krk, ale ďakujem
No práveže väčšina ludi sa toho nezbaví už nikdy, ako napriklad aj ja☹. Ak je to viac ako rok, je mizivá šanca.
@kiwi3 neda sa s tym robit nic a ona písala ze bola na infúziách. Už som postudovala toho dost o tom, nie su na to lieky žiadne zatial a objektívnych príčin typu chrbtica a cievy je minimum, vačšinou lekári nevedia co s tym.
@kiwi3 no ja som to vlastne vtedy aj riesila lento bolo davno, potom mi psychiatricka( uz dlho beriem antidepresiva,mam od 12tich soc.fobiu, )povedala ze vraj si to nemam vsimat a mam sa sustredit na ine veci...akoze da sa oovedat ze aj ked to bolo tazsie tak som si na to asi aj zvykla...zamestnala som sa ,mala som povinnosti tak som sa na to uz tak nesustredila....obcas som mala stavy ze mi to vadilo..no teraz neviem preco som ootrebovala vediet ci to ma aj niekto iny a ci to nejako aj riesi...asi sa velmi sledujem no..

Ja som mala....chrbticu poriesenu mas? byva to velmi casto od krcnej chrbtice mne asi 2 mes piskalo, hucalo..brala som lieky a sumive magnezko, ale ja som to mala z krcnej...