Hysterektómia
Ahojte, bola ste niektorá teraz niekedy na hysterektomiu?
Mňa to čaká o mesiac mám zopár otázok.
Ďakujem
Ahojte. Mal tu niekto taký problém po radykálnej hysterektómii že nemal dlho stolicu? Pustili Vás tak z nemocnice?
@magdalenkad mňa sa každý deň pýtajú či som mala už stolicu,ale jem celkom málo. A ani necítim že som plná. Dávajú nám niečo na riedenie stolice už druhý deň. Len ma napadlo že ma možno nepustia domov keď nebudem mať stolicu. 🙈😊
Ahojte žienky. Prosím Vás neviete ako to je či po lapaeoskopickej hysterektomii máme nárok na kúpele. Ja mam poisťovňu dôveru. Ďakujem.
@gabiso3 tak to je omnoho lepšie laparoskopicky. V ten istý dátum ako idete na operáciu ja idem do Kúpeľov do Lúčky.
Tak vám držím palce 🍀
@spalviktoria ahoj. Mňa čaká 29.11. hysterektómia, odstránenie myomu. Operácia bude rezom. Prosím Ťa, ako to prebiehalo u Teba? Koľko si mala vyvodov a ako,dlho? Po operácii si bola koľko dni na JIS a celkovo koľko dni v nemocnici? Veľmi sa bojím
@deniskajakubko ahoj neviem ci môžem. Ale odpoviem ti aj ja. Ja som bola síce laparo ale vedľa bola pani rezaná. Ničoho sa neboj, aj ja som sa bála a ozaj není čoho. Boli zlatý hneď dávali od bolesti, na spanie a tak. Vývody som mala dva ale len na JISke. Tam som bola 24hod. Potom vývody išli von a preklad na normálnu izbu. Domov sme šli na 4 deň po operácii. Držkaj sa, prajem veľa zdravíčka.
@deniskajakubko ahoj tak ja som to celkom dobre zvládla, síce bolo mi dosť zle po narkóze, ale ináč v pohode, na druhý deň ráno som už chodila, vývod som nemala žiadny. Na JIS som nebola, ležala som na normálnej izbe ešte k tomu sama. Prišla som v stredu ráno, operovalia vo štvrtok a domov má pustili v utorok ( 5 deň po operácii). Dnes som akurát sa vrátila z kúpeľnej liečby, bola som v Lúčkach na 3 týždne a bolo úžasné, určite odporúčam.
Ak budeš mať ešte nejaké otázky kľudne sa pytaj.
@spalviktoria ahoj chcela som sa opýtať po koľkých dňoch si podala žiadosť o kúpele ..a výsledky z histologie boli ok? Dakujem
@gabuska36 ja som bola operovana 26.5 a žiadosť som si podala v júni,od operácie do pol roka máš nárok na kúpeľňu liečbu. Výsledky z histologie som mala v poriadku
ahojte,4.10 som podstupila hysterektomiu,krcok aj vajecniky mi ostali,operovali ma rezom cez brucho,chcela som sa par veci opytat niekoho,kto to zazil.ranu uz mam zahojenu ako tak,brucho je citlive na dotyk stale.robi mi problem zohybat sa,oblecenie na bruchu tlaci.kozu nad jazvou mam velmi citlivu bo krajoch,este stipe a boli casto. v strede kozu nad jazvou vobec necitim.normalne si stuchnem do koze ci zaborim do nej necht a nic necitim.chcela som vediet ci ste to niektora tak mali a ci sa citlivost obnovila. pytala som sa lekara,povedal ze je to normalne,ze sa vlastne rezom prerusili nervy a trva kym sa to obnovi.je to vsak uz skoro dva mesiace,bola som aj na cisarskom reze, vtedy som nic take nemala.citlivost normalnu. mavate aj v case menzesu nejake spinenie a pocity ako cez menzes? neviem ci mam vsetky vlozky uz vyhodit ci darovat. este ma zaujima,kedy sa da zacat sportovat,cvicit,lebo napinanie svalov na bruchu stale boli.sadnut si viem len cez bok aj postavit sa z lahu. stale byvam dost unavena,bola som mesiac PN a dva tyzdne uz pracujem,dve deti doma....ako ste to mali vy?vdaka za kazdu odpoved
Zdravím žienky. Chcem sa opýtať či Vám boli schválené kúpele na Áčko aj keď ste boli operované laparoskopicky. Ďakujem za odpovede. Pekný deň prajem.
Pozdravujem Vás dievčatá. Ako som sa tu pýtala dávnejšie na kúpele. Včera mi Dr. poslal návrh do poisťovne a hneď do pár hodín som ich mala aj schválené. Zavolala som si na recepciu a za rezervovala termín v Lúčkach, idem 14.3.23
Prajm krásny deň a veľa zdravíčka.
@gabiso3 ahoj, ja som tam bola 25.10 na 3 týždne a je tam super. Veľmi mi to pomohlo, vrelo odporúčam 😉
@melanta dobry den, mozem sa opytat aku ste mali diagnozu ked ste absolvovala aj chemo a ci vam vypadali vlasy.Dakujem

@spalviktoria je to lepšie, len dúfam ze to pôjde. A idú mi brať aj vaječníky.
Už aby som mala po tom.