Hysteroskopia v Medicentre
Ahojte dievčatá. Nakoľko mám polypy na maternici budem musieť absolvovať hysteroskopiu.S gynekologičkou som sa dohodla na jednodňovom zákroku v Medicentre na Strečnianskej v Bratislave.Aké máte skúsenosti s týmto centrom a zákrokom? Koľko to trvalo,mali ste nejaké bolesti po zákroku?Koľko ste museli byť v kludovom režime? Po akom čase sa môžme začať snažilkovať? Koľko ste platili za zákrok? Aký sú tam lekary a sestričky? Strašne sa bojím,lebo nikdy som nebola v nemocnici ani na žiadnej operácii a už vôbec som nebola v narkoze.Ďakujem za každú jednu odpoveď 🙂
@evelka81
Neviem ako to je na Antolskej
Mna sa primar pytal rovno ci chcem dalsie dieta, podla toho robi ocistu maternice
Ja uz mam dve zive striebra doma, takze som mu povedala, ze nee
A skor mam opacny problem
Na mna sa moj chlab len kukne a uz je zamiesene
Aj sestricky aj doktori super
A kazdu chvilu sa nas pytali ci nieco nepotrebujeme a ako sa citime
Za mna spokojnost
@evelka81 áno ,dávali vzorku polypov aj vystelky na hystologiu.Chvala bohu všetko v poriadku.Aj mne zoskrabavali vystelku lebo bola posiata mini polypami +2 veľké mi odstránili.Ja som nechcela ísť do nemocnice ,lebo to by som tam vraj musela byť 3-5 dni.Radsej som si zaplatila tých 60€ a v ten deň išla domov a hlavne každú chvíľu sa chodili pýtať či je všetko v poriadku ,ešte aj cajik mi spravili a dali keksik.
@evelka81
Ja som ich pacient
Takze mne robili aj predoperacne, cize krv, ekg, kontrola polypu
V den zakroku skontrolovali najskor ambulantne polyp, opytali sa ako sa mam, ci som v pohode so zakrokom a az potom ma presunuli na izbu
Mozno ak mas predoperacne robene inde tak sa dohodnes len na zakroku
Skus im tam zavolat a poinformovat sa
Su tam fakt super ludia, vysvetlia vsetko
Len sa treba pytat
@muska251 ahoj mozem sa Ta spytat na hysteroskopiu ako dlho si sa po nej zotavovala a kedy treba zacat so snazenim? Ja som ju mala predvcerom a este stale slabo krvacam inak nic ine citim sa fajn
@zaralondon ahoj ,cca 3-4 dní som krvácala.Tutumutu sme mohli cca po 4 týždňoch.Snazit sme sa začali cca 3 mesiace po.Aj sa nám koncom decembra zadarilo .Veľmi sme sa tešili a nakoniec to dopadlo tak,ze to bolo mimomaternicové.Teraz v pondelok ma operovali a zobrali mi aj pravý vajcovod 😞 .Dr.povedala,ze to mohlo byť buď následok hysteroskopii ,že sme sa mali začať snažiť až po pol roku alebo koly stimulácii clostylom.

@muska251
super, snad dalsi ms bude ok