icon

Indonal. Máte nejakú skúsenosť?

jasin
9. okt 2011

Ahojte, mate niektora skusenost s tabletkami Indonal? Casto som mavala cysty na vajecnikoch- takmer kazdy mesiac nasiel lekar nejaku novu cystu, od toho sa odvijala aj nepravidelna menstruacia. Beriem ho zatial len 2mesiace- no menstruacia prisla na cas, cysty ziadne- zeby skutocne pomahal? ci je to len "docasne"? mate nejaku skusenost?

Dakujem J.

boba245
5. jan 2017

@lauritka k indonalu som sa nedostala. isla som za jednou pani ktora sa venuje liecitelstvu a hned na to som otehotnela, takze myom tam mam a naposledy ked ho dr. merala tak mal 3cm

lauritka
5. jan 2017

@boba245 aha dakujem za info. ale nevadi pri tehu ?

boba245
5. jan 2017

@lauritka dr. v centre kde sme boli predtym na ivf povedal, ze myom do velkosti 5 cm, ktory vyrazne nedeformuje maternicu netreba riesit a aj moja dr. to potvrdila, ze v pohode sa s tym da prejst tehotenstvom. vtedy som to zistovala kvoli tomu, ze sme sa v januari chystali na KET no nakoniec som otehotnela prirodzene 🙂

lauritka
5. jan 2017

@boba245 super vdaka, idem skusit ten indonal na tri mesiace. a pokecam s novym gynekologom, moj ma okolo 5 cm, ale nerobi mi ziadne problemy zatial. okrem teda otehotnenia hmm

boba245
5. jan 2017

@lauritka ja som sa ho pred KETom chcela zbavit, ale tiez bez chirurgie, no priroda to zariadila inac 🙂. drzim ti päste 🙂

lauritka
5. jan 2017

😘 dakujeem

zibi
31. jan 2017

@lauritka
@boba245
baby a kde mate ten myom, ja ho mam na zadnej strane maternice ... a narastol mi z 1,7 na 3 za rok
mne narastol na 3 cm
chcem to poriesit , ale nechcem velmi ist na operaciu ..ked sa nemusi, tak nie je dobre sa v maternici vrtat
chcem vyskusat inodal

@lauritka ja idem kupit este lykopen od finclubu jedna pani tam napisala , ze sa jej zmensil myom tiez o par mm cize to je supech tiez

plus ocistit pecen od hormonov a inej pliagy
uz ho bereis? nemas neziaduce ucinky ? myslim inodal..ktory si si kupila ? je ich tam hrozne vela
ja rozmyslam ten s resveratrolom ..

zuzanna95131
30. mar 2017

@slavka14 ahojkyy prosim ta ja som hotova od pondelku ho beriem ale citim sa pod psa!točenie hlavy zabrate..bez energie...mala si to fakt aj ty?ja uz zufala..

lauritka
30. mar 2017

@zibi ahoj ta vidiš, ze az teraz vidim tvoj prispevok . som slepa 😀 indonal som vybrala jedno balenie. rano beriem nalačno traviaci enzym serapeptaza, vitex pred jedlom.. a jednu tabletu denne lycopene. uvidim v juni na kontrole ako to bude vyzerat.

zibi
30. mar 2017

@lauritka nevadi v pohode.. ja som este nasla ze na myom zabera MSM..chcem ist na kontrolu k dokymu..ci sa mi nezmensil ten myom

lauritka
30. mar 2017

@zibi daj vediet a čo je to MSM ? 🙂

zibi
30. mar 2017

@lauritka organicka sira
je to cezgoogle
original link
http://awakeningfertility.com/tag/msm-for-disso...
MSM na plodnosť - pre cysty na vaječníkoch, myómy, endometrióza
Tento čistý, organický, 100% prírodný MSM je jedlý síra pomôcť zbaviť telo usadzovaniu vodného kameňa vybudovať.

Zmierňuje bolesti kĺbov a bolesti
Odstraňuje zjazvené tkanivo z tela
Pomáha rozpúšťať vaječníkov cysty
Pomáha vyčistiť zablokované vajíčkovody,
Pomáha telu vysporiadať s endometriózou, atď.

8 výhody MSM pre plodnosť

MSM pomáha zmäknú a šťavnaté na vnútornej strane - napr aktivuje svoje vaginálne sekrét, ideálny pre viac ako 35, keď si môžete všimnúť, že nie ste tak mazaný, ako si býval
MSM pomáha zlepšiť svoje zdravie vajcia
MSM pomáha sliznice maternice, aby sa stala pružnejšie a tým zlepšiť šance na úspech transplantácií
MSM pomáha menštruačný cyklus pre reguláciu a / alebo znovu objaviť
Vzhľadom k tomu, že toxíny služieb síru odstrániť odpadové látky z tela, pomáha pri detoxikácii.
Síra pomôže posunúť nežiaduce vodu pomáha odstrániť prebytočnú tekutinu nahromadenie na bunkovej úrovni.
MSM pomáha zmierniť telo pred zápalmi
Prirodzene zvyšuje energiu
Pomáha bunky liečiť a zotaviť rýchlejšie: ktorý vám pomôže vyzerať a cítiť sa mladšie
Zvyšuje vstrebávanie živín
posilňuje nechty
posilňuje vlasy
MSM je, krása minerálne 'ktorá produkuje kolagén a keratín
Detoxikuje na bunkovej úrovni
De-calcifies telo zo, zlého-vápnik '
MSM zlepšuje pohyblivosť kĺbov
MSM musí byť v kombinácii s vitamínom C, takže môže byť absorbovaná a tým sa táto kombinácia tiež pomáha k obnoveniu zdravé bunky, tkanivá a orgány (vrátane kože)
Rovnako ako to zbaví jazvy vnútri aj mimo tela, ale tiež zlepšuje zdravotný stav pokožky a pleť cúvanie ovisnuté, vráskavá, suchú a popraskanú kožu

lauritka
30. mar 2017

@zibi takže aj na hlien by to mohlo byt dobre a ty uz uzivas nejaky ? neviem ale mari sa mi , ze ten product ponukali aj forever living products ?

zibi
30. mar 2017

@lauritka ja som od swanson objednala

chiara996
2. apr 2017

Zdravím všetky žienky, ktoré to čítajú a prosím o radu tie, ktoré si tým osobne prešli alebo vedia z dôveryhodných zdrojov, ako to vlastne je.
V decembri som absolvovala klasickú ročnú preventívku na gyn. Výsledky z CT boli podľa dr. mierne zvýšené, žiadne čísla mi nepovedal. Po 3 mesiaoch som mala prísť na kontrolné CT, čo bolo pred pár dňami. Doteraz som vždy na nete čítala o hpv vírusoch, o akýchsi číslach I, II atď. Som z toho mierne povedané blbá a ešte viac po tom, ako mi teraz dr. povedal, že podľa toho minulého výsledku tam nie je rakovina a že teraz toto kontr. vyš. ukáže, či je tam HPV, chlamýdie alebo zápal. Robil ster inou metódou (do nejakej tekutiny), kde potom vraj v labáku lepšie vedia posúdiť o čo ide. Som si samozrejme trošku zaplatila :-/ ale čo človek nespraví pre svoje zdravie.
Ja som si vždy myslela, že z toho klasic. steru vie dr. zistiť, či tam je rakovina. Ja som tŕpla, kedy začne s tými číslami, lebo som čítala, že najmä III. je už rakovina. Prosím, ako to vlastne je? Tuto som kdesi čítala aj príspevok od baby, ktorá chodila každé 3 mesiace a furt sa jej to zhoršovalo a potom ju poslal na onko, kde jej robili biopsiu. Príde mi to, akoby len tak čakali než sa to zhorší a potom akože začnú riešiť.
Mám strach, prosím vás, viete niekto, alebo máte skúsenosť, aký je ďalší postup pri zlých výsledkoch a či sa mám pripraviť na to, že môžem zomrieť na rakovinu krčka hoci citujem dr. "mierne odchýlky" sa zista už v takmer v "nultom štádiu"? Ďakujem za trpezlivosť, že ste to dočítali do konca.
Ja hlavne viem, že toto všetko som sa mala pýtať lekára, ale on patrí medzi tých, ktorí veľmi nekomunikujú a už sa mi zdal trošku nervózny..
A teraz tu dokonca čítam o Indonale, že niektorým je z neho zle. To som si ho chcela kúpiť, vraj aj na zlé CT vie pomôcť.
Prosím, ozvite sa niekto, kto má skúsenosť . ĎAKUJEM.

lauritka
2. apr 2017

@zibi ale to len z USa že ?
@chiara996 a maš trojku stupen? - to este neznamena hned rakovinu, len ze maš tam nejake zmeny na krčku, znama bola este pred rokmi a krčok jej zmrazovali.
z indonalu byva zle ? ja som ani nevedela že beriem 🙂

zibi
2. apr 2017

@lauritka nie normalne swanson .sk
http://swanson.sk/search?q=MSM
do 2 dni to mas doma..ja som max spokojna

zibi
2. apr 2017

@chiara996 no v tomto ti neviem poradit ...drzim palce, nech vsetko dobre dopadne.
ale nie je mozno na skodu skusit ten indol

chiara996
2. apr 2017

@lauritka, neviem, aký stupeň mám, to mi práve nepovedal :( Len vravel, že rakovina to nie je. Tak ale podľa mňa všetky tie zvýšené hodnoty alebo odchýlky, ako mi vravel, sú už minimálne predrakovinové štádium. Že ak by sa to nesledovalo, tak sa to môže zvrhnúť. Hlavne som strašne zneistená, lebo veľa som toho čítala, čo baby popísali na fórach a každý dr. to rieši inak. Niektorí hneď posielajú na zákroky (čo varj nie vždy pomôže), iní len sledujú. A potom sa to môže rapídne zhoršiť a už ani operácia nepomôže... Preto som napísala, či niekto neviete.
Sa strašne bojím

lauritka
2. apr 2017

@chiara996 verim ti ☹ ale este počkaš na vysledky či ?

chiara996
3. apr 2017

@lauritka No jasné, počkám na výsledky, od nich závisí, či sa to bude len sledovať či bude treba chirurg. zákrok. Uvidím po sviatkoch, mali by byť výsledky.

slavkaadusko
12. apr 2017

Mam na predaj Indonal 90 kapsul za 20 eur,povodna cena 26 eur.

chiara996
13. apr 2017

Slavka, môžem sa opýtať, či si Indonal užívala? Ak áno, pomohol? Ja som si ho už objednala, začala som s kúrou, zatiaľ len 4. tabletka. Ale dočítala som sa na stránke jedného nemenovaného gynekológa, že sú to všetko podfuky ako získať od ľudí peniaze, v skutočnosti sú to výživové doplnky, ktoré určite problém nevyriešia. Máš podobnú dobrú skúsenosť ako niektoré ženy s Indonalom, alebo nie a iba ho predávaš?

slavkaadusko
13. apr 2017

@chiara996 ahoj,ja som ho vobec neuzivala,mne ked ho gynekolog odporucal kupit tak ho dost chvalil,lebo som uz mala dva lieky a tie mi nepomohli,tak mi dal potom toto,ale uz som ho nezacala uzivat,lebo som zacala mat problem so zaludkom a este stale ho mam,tak nechcem teraz ziadne lieky a preto ho skusam predat.

lajhar
13. apr 2017

@chiara996 indonal je reklama nic nepomahala,bolo 3stupen,robili zakrok ,som teraz ok vsetko vysledky su normalne.

chiara996
14. apr 2017

Slavka, môžem ešte vedieť, ako si na tom teraz? Pretrvávajú nejaké problémy alebo ako si to vlastne s dr. riešila? Tiež si bola na zákroku alebo ťa lekár/ka len sleduje? Preto sa pýtam, lebo keďže si sa rozhodla nebrať Indonal a ani iné lieky, tak ako teraz pokračuješ v liečbe? Ospravedlňujem sa všetkým, ak sa príliš vypytujem, len som veľmi vystrašená, bojím sa, že zomriem, že bohvieaké budú výsledky teraz po sviatkoch a úplne depresie ma chytajú....Hrozne sa trápim.

chiara996
14. apr 2017

@lajhar aj som to čakala, že Indonal nie je žiadny zázrak :( to by potom neboli prípady ako ja (my) a všetko by sa krásne "vyliečilo" Indonalom. Ja ho beriem, už keď som teda zaň dala 30 €, je to prírodný produkt, tak hádam nepoškodí, aj keď nepomôže... Mne dr. ani nepovedal aké mám číslo, len vravel, že rakovina to nie je a spravil kontrolné stery ako píšem v príspevku. Ale myslím, že aj tie nižšie čísla už signalizujú nejaký predrakovinový stav. A ja blbá som sa v tom strese na to číslo ani nespýtala. Môžem sa ťa opýtať, prosím, ako sa u teba prejavili problémy? Mala si bolesti alebo iba tak náhodne pri prehliadke? A ďakujem, že si napísala.

lajhar
14. apr 2017

@chiara996 mne bolo hvp cin 3 ,pockali sme pol rok brala som indonal mepomohla uplne museli sme robit konizacia krcka maternici .tak som uz poriadku.

slavkaadusko
15. apr 2017

@chiara996 ahoj ale mne ho doktor dal,preto lebo ma boleli prsniky a mam v nich cysty.Tak ja ti asi moc neporadim 🙂

chiara996
15. apr 2017

@slavka nevadí a dakujem, že si napísala. Želám pekné sviatky.