Injekcia na spustenie menštruácie. Áno či nie?

lenkademka
10. mar 2015

Ahojte chcem sa Vás ešte opýtať, že aký mate názor či skúsenosti na vyvolávaciu injekciu na spustenie menštruácie ? Myslíte , že je lepšie si to dať vyvolať , alebo nech to radšej príde samo ? Mešká mi to už 7 týždňov a tehotná nie som . Bolesti mám mierne a len niekedy prevažne na pravej strane. Doktor mi povedal, že sa mu zdá že tam je cysta , ale to vie potvrdiť až keď dostanem menštruáciu. Ďakujem za rady a názory.

mircalla
10. mar 2015

Mne dosiel menzes asi po 10 dnoch po pouziti. Tiez som mala cystu a to bol dovod. Na inajekciu som sla ked mi meskal menzes asi 9 dni, inak bol totiz pravidleny. 7 tyzdnov je vela (i ked nepises nic, aky mas pravidleny menzes), ja by som necakala, nasledne by som riesila tu cystu, ak tam je.

kika691
10. mar 2015

Neublizi ti daj si ju pichnut cim skor...

terus00
10. mar 2015

Aj mne meskal menzes asi 2 tyzdne, tak som si dala pichnut injekciu. Potom vyslo najavo, ze som mala cystu.

janickacrazy
10. mar 2015

Ja som si dala vyvolávačku pichnúť len raz a povedala som, že nikdy viac. Bolela ma celá noha asi 2 týždne, neviem, či mi to nejako zle pichli alebo čo. Mne raz meškali 3 mesiace, ale bolo to zmenou prostredia, bola som v zahraničí, takže som to vôbec neriešila, lebo som vedela, že tehu nie som. Ale nechápem, prečo by ti doktor nevedel potvrdiť cystu, aj ked nemáš menzes. Ved sú aj ženy, ktoré majú menzes párkrát do roka, mám takú kamošku.

lucy125
10. mar 2015

Ja som menzes dostala 7dni po pichnuti vyvolavacky,menzes mi meskal 3tyzdne.inak pohoda

sykorka21
15. mar 2015

Ahoj ja som dostala vyvolavacku teraz piatok od piatku mam krce a bolesti a o mieste v pichu som ticho bud to xle trafila alebo neviem ... dufam ze cim skor dostanem boo to je otras ... a tiez som mala pravidelnu ms