Inkontinencia v 48 rokoch: Ako ju riešiť?
Hanbe, nahanba ženy začalo mi ucvrkavat.Pri kašli, kychnuti.Menzes ešte mám.Je to znak blížiacej sa menopauzy uvoľňovanie svalov, alebo som zanedbala cvičenie?Čo s tým mám robit najprv zacat cvičiť kegelove cviky, alebo rovno k urogynekologovi?
Akým sposobom sa to lieči čítala som o Tot páske tie, ktoré ju máte ste spokojné?
@simsalabim neboj sa, ženské hormonálne lieky sú mega biznis , návratnosť je x-krát vyššia.
@2691 ano, a z toho dovodu konci kopec zien na antidepresivach, lebo im nikto tu HSL nepredpise...
Určite začni posilňovať panvové dno.Aj keď som sa tomu nevenovala extra cielene, ale napr.pri čakaní na bus,v rade pri pokladni, atď som s pravidelnosťou sťahovala a uvoľňovala okolie pošvy, konečníka a močovej trubice.Mam už po 60ke, ale som ok.Pri močení môžeš zastaviť na chvíľu mocenie a potom uvoľniť prúd.
@anonym_0dcd12 dobry den, ta posledna veta - chodila som cielene ku fyzio prave kvoli tomuto a toto zadrziavanie a uvolnovanie pocas mocenia striktne zakazoval, lebo to sposobuje este vacsie problemy.
@anonym_0dcd12 dobry den, ta posledna veta - chodila som cielene ku fyzio prave kvoli tomuto a toto zadrziavanie a uvolnovanie pocas mocenia striktne zakazoval, lebo to sposobuje este vacsie problemy.
@mrtn_btr Už to tu bolo spomenuté a nemám v úmysle nikoho presviedčať, že ako to má robiť.Mne sa moje spôsoby zatiaľ osvedčili.Mozno o 10 rokov si poviem, že som mala počúvať iných/ak sa dožijem /
@mrtn_btr Už to tu bolo spomenuté a nemám v úmysle nikoho presviedčať, že ako to má robiť.Mne sa moje spôsoby zatiaľ osvedčili.Mozno o 10 rokov si poviem, že som mala počúvať iných/ak sa dožijem /
@anonym_0dcd12 jasne, rozumiem, ja som si celu konverzaciu precitala az neskor 🙂
@anonym_0dcd12 jasne, rozumiem, ja som si celu konverzaciu precitala az neskor 🙂
@mrtn_btr Podľa mňa je tento spôsob komunikácie stále lepší/ty i Biba/, než tie dámy, ktoré rovno začnú tým, že "si normálna?,👍
@mrtn_btr Podľa mňa je tento spôsob komunikácie stále lepší/ty i Biba/, než tie dámy, ktoré rovno začnú tým, že "si normálna?,👍
@anonym_0dcd12
@anonym_0dcd12 to uz je o ludoch. Vsetko sa da povedat storakym sposobom. Pre mna je dolezity dobry umysel - chcela si pomoct.

@2691 budem sa rezaniu vyhýbať ako sa dá.Nie je to pravidelne, ale znepokojuje ma to.Aj som pribrala 12 kg aj to spraví svoje🙂a brusne svalstvo necvicim celkové necvicim musím začať niečo so sebou robiť.Uvidim čo povie gynekolog
@anonym_autor tak držím palce, nech to výjde!