icon

Intímnejší problém v tehu

smajlik123
1. jan 2018

Ahojte babenky, potrebujem pomoct, poradiť. Prosim vas stal sa mi taky vred medzi nohami, dost bolestivy, uz som ho raz mala praskol mi a zmizol, lebze do dvoch tyzdnov ho mam späť a strasne ma boli niekdy mi zavadza aj ked mam oblecene nohavičky. A dnes mi s neho isla aj krv. Doktorovi somso o tom hovorila,len vtedy som ho akurat nemala a povedal, ze to by nemalo byt nejake vážne, ze to je reakcia ked sa holim tak chlp nerastie von ale dnu, neviem ci je to pravda,ci ako, ale dost to bolí. Mali ste to uz niektora prosum vas? Co to moze byt? Ďakujem vam za rady ;)

Strana
z2
justice2008
1. jan 2018

musis ten chlp vytrhnut pinzetou, ked sa k nemu dostanes

snehuuulienka
1. jan 2018

@smajlik123 ak by sa jednalo len o vrasteny chlpok ,bolo by to ok.....ak je to však niečo ine,radšej zbehnúť k dr.ukazat

lindusss2016
1. jan 2018

@smajlik123
Presne ak je to chlp, musis ho vyoperovat a vytrhnut. Ale vredy mozu sposobovat aj stafylokoky, teda nvm nic o intimnejsich partiach, ale vseobecne vredy teraz myslim a viem, ze tieto stafylokokove sa aj zvyknu vracat a su nebezpecne 😕

smajlik123
autor
1. jan 2018

No bola som medzi sviatkami na gynde len maju dovolenku 3.1. Takze jedine v stredu uz mozem ist a to tam bude strasne vela zien si myslim, lebo vo štvrtok zase neordinuje :( Dufam, ze malinke neni v ohrození

lindusss2016
1. jan 2018

@smajlik123
A od kedy to mas teraz? Prvykrat si to mala tiez ako tehu?
Kamoskin maly mal v lete najskor len taky cerveny pupak pod pazuchov a zo dna na den to rastlo a bol to ten stafylokok, dlho to preliecpvali atb

smajlik123
autor
1. jan 2018

@lindusss2016 prvy som mala na zacitku tehu v nejkom 6-7tt a teraz to mam znova od 12tt dnes som 13+3

lindusss2016
1. jan 2018

@smajlik123
Fuha... no a ty tam kdesi pod kozou vidis chlpok? Drzim palce, nech to.nie je ten.stafyl, nvm, ci by mohol ublizit babatku, no snad nie 😕

babydesire
1. jan 2018

@smajlik123 nemyslim,ze to bude nejake vazne,,teda zeby to ohrozovalo dietatko v brusku..chod piatok ked bude menej zien a nebudu mat tehulky poradnu,,ja sa rozhodujem tiez ci ist k nemu v stredu ci piatok, este som unho nebola odkedy som zistila ze som tehu,tak sa uz neviem dockat prvej kontroly..

2zuzanka2
1. jan 2018

A nemôže to byť tá bartoliniho žľaza či ako sa to volá sestra to nedávno mala az na pohotovosť stým musela ísť no jej to prasklo tak jej to uz len čistili inak sa to umrtvuje a prereže a vycisti,ona to mala už druhý krát prvý krát stým nešla nikde takže možno zato sa jej to zopakovalo

smajlik123
autor
1. jan 2018

@2zuzanka2 no ja si to tiez myslim, ci to neni náhodou ono

smajlik123
autor
1. jan 2018

@lindusss2016 no praveze nevidim tam ziaden chlpok aj manžel mi to pozeral, a tiez,ze tam nic nemam iba ze taky modry vred

smajlik123
autor
1. jan 2018

@babydesire no myslim, ze tam bude kvantum žien.

babydesire
1. jan 2018

@smajlik123 aj ja sa toho bojim 😒 Aj tak musim ist Wolfovej,takze ..
No,ak chces mat istotu a ulavit od problemu tak radsej v stredu chod na gyndu...vies co?pre istotu ten vred odfot,,normalne.ak by zas praskol nez sa dostanes na vysetrenie a teda zmizol,aspon to mozes ukazat doktorovi,a bude snad vediet uz co stym

smajlik123
autor
1. jan 2018

@babydesire nechodime k tomu istemu doktorovi? 🙂

vodomilka
1. jan 2018

a kde presne to mas?

smajlik123
autor
1. jan 2018

@vodomilka na boku pri nohe medzi nohou a posvou

vodomilka
1. jan 2018

z najvacsou pravdepodobnostou to bude zarasteny chlpok. nemusi ho byt vidiet, lebo je hlboko... v tomto ptipade by ti pomojol aj chirurg. Umrtvi lokalne, nare, vycisti...

lindusss2016
1. jan 2018

@smajlik123
To budes mat asi ozaj z toho chlpu. To je take miesto, kde ti aj nohavicky otlacaju a vtedy sa zvyknu tie chlpy tak zapalit. On tam asi kdesi naozaj bude, treba pohladat 😀

smajlik123
autor
1. jan 2018

@lindusss2016 no uvidím este zajtra ako sa bude javiť dnes mi dost sneho vytieklo krvi, ci sa nevstrebe nejak

lindusss2016
1. jan 2018

@smajlik123
No ten chlp tam bude robit sarapatu, ak.rastie naopak...
Mne sa raz stalo, ze mi rastol chlp v nose naopak 😂😂😂 a stale mi z toho puchol nos a mala som ho strasne leskly a cerveny a na dotyk bolel priserne. Az to vyvrcholilo tak, ze mi ten chlp prerastol a ja som si ho z toho nosa normalne vytlacila 😵 ale dlho ma trapil, tiez sa mi to zapalilo, po par dnoch ustupilo a dokola

babydesire
1. jan 2018

smajlik123

babydesire
1. jan 2018

@smajlik123 anooo, Krcovi 🙂 pochopila som to hned kde si pisala ze mal dovcu a se az tretieho tam je a ze v stvrtok neordinuje 🙂

smajlik123
autor
1. jan 2018

@babydesire no aj ja Krcovi,ja som chodila k tej doktorke co je v utorok tam a ako som tehotna tak som isla na potvrdenie tehu k nemu vtedy a on si ma nechal uz u seba

smajlik123
autor
1. jan 2018

@lindusss2016 no ze je to mozne, ze rastie naopak ten chlp mi povedal doktor, že to mozem mat s toho len ako sa toho zbavim :(

vodomilka
1. jan 2018

@smajlik123 ved ti pisem ze chod chirurgovi a on ti to normalne umrtvi a vyreze. Kamoska tak bola.

lindusss2016
1. jan 2018

@smajlik123
Ihla a pinzeta? Len ti to musi najskor.prasknut, lebo.rypat sa v takom.navretom by bolo u hubu

vodomilka
1. jan 2018

@lindusss2016 🤔😲😧 to museja byt aka operacia. To ti normalne az na povrch prerastol?

lindusss2016
1. jan 2018

@vodomilka
Ano, cez celu nozdru 😂 ale potom som si len trosku stlacila nos a on sam vyskocil. No aj som.sa smiala na tom, ale tak rastol sI tam tak dlho a fakt to bolelo

lavieenrose
2. jan 2018

mozno este kozny by pomohol a mohol by dat listok na chirurgiu

dominika234
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2