Išli ste do prechodu v 35. rokoch?
Baby išla ste niektorá 35 do prechodu ako ste to zvladali
@bucko555 držím ti prsty.a prajem všetko dobré. Nevšímať si neprajne a blbé komentáre🙂 ja som zdravotnicka vyštudovaná...tiež som sa s kadecim stretla...ale toto mi prišiel nízky vek. Preto som prekvapená ostala
@lejduska kto pise o 50rocnych? Potrebujes rypat ako vždy?
@jasadaresa to je mile.Moja suseda v 37 r rok bez menzesu navaly potvrdene vysetreniami jej mama tiez isla okolo 40 r do menopauzy ratala s tym, ze to moze prist skoro na stastie mala jedno dieta 12 r.Zacala priberat cvicila, drzala dietu a zistila, ze je v 3 m🤣lekar nechcel verit a do roka cakala dalsie.Takze rozne sa vie priroda pohrat.Ale po porode uz menzes nedostala vobec, ale davaju si velky pozor🤣
@luccija ano je to necakane 😅 Ja som vsetky veci rozdala, ked som sa dozvedela ze som v prechode a potom sa mi uplne stratil menzes... Vsetko teho oblecenie, vsetky veci po detoch, postielku, kocik, proste vsetku vybavu som dala prec, nemam vobec nic... Takze zacinam ako prvorodicka 😂 🤦🏼♀️
@jasadaresa Ono to vyzera sialene, ale je to dost standardne. Castokrat sa takto tesne pred menopauzou rodia dokonca dvojicky. 🙂
@silvia2013 kde vidíš rypanie akože? 🙈 ty píšeš ze vek prechodu sa predlžuje,ja tvrdím,že pribúda žien s predčasným prechodom tak kde vidíš rypanie 😃 radšej sa skludni
@silvia2013 už keď si pri rypani tak si precitaj otázku zakladateľky a tvoju reakciu, to,že máš 47 a cítiš sa ešte na pôrod jej asi nepomôže lepšie znášať situáciu,pýta sa niečo a tvoj koment úplne odveci,ale ja podľa teba rypem, prosím aspoň po sebe čítaj keď vieš v akej diskusii si
@lejduska táto pani @silvia2013 rýpe vo všetkých diskusiách a skáče do diskutujúcich a obviňuje z rýpania z ostatných. Čiže robí sama to, čo akože vyčíta iným. Vôbec si ju nevšímaj. Ignoruj...
@marfica podla seba sudim teba?

Moja byvala spoluziacka mala v 23 prechod, zacal v 21 a uz nestihli ani dieta, v 23 uz nebolo co brat ani na ivf. Proste smola. Takze moze byt, tie stavy ako navaly mavala presne moja mama, ju to draplo v 42. Jej museli aj potom brat vajecniky, Proste nie vsetky mame stastie byt do 45/50 v pohode.