Išli ste s mykózou aj na imunológiu?
Ahojte zeny vôli ste s mykózou aj na imuno? Ako to tam funguje??
@viestta ďakujem tak trvá to už dosť dlho a hlavne pred ms už mám dole akoby kožnú mykozu. A neviem si dať s ňou rady
Ja chodím na imunoalergologiu už 18rokov a ona tam všetko pozrie aké choroby ako často som mala tam vidí elektrický zdravotný záznam ja mám aj oslabenú imunitu čsaté zápaly pošvy dávnejšie vaječníkov a maternice,moč. mechúr atď. a tak raz ročne na jeseň mi dáva na imunitu lieky a aj chodím na očkovanie proti chrípke keďže som bez neho mávala aj 2x ročne zapálené mandle.Ak to máš často choď. pomôžu liek na imunitu.
@alison11 však každý soplik sa na mňa nalepí….
Pítaj si odporúčanie od obvodného a choď vyšetria ťa aj na alergie aj na imunitu berú krv na alergie aj kožné testy robia.
@alison11 ďakujem určite pôjdem
Asi by som išla a okrem toho by som si aj kúpila liek Wobenzym. U nás ho berie celá rodina. Sesternica mávala tiež problémy s mykozami, ale odkedy začala brať liek Wobenzym, tak sa jej to oveľa viac zlepšilo a nemá žiadne problémy. Je to fakt super vec.
@janickazaryb258 ten beriem dĺhodobo a nič

Ak by bola dlhodobym problemom, tak by som sla. Na imunologii sa zoberie ananmneza, odbery a podla vysledkov sa pokracuje dalej.