icon

Je lepšia fytosója alebo inofolic?

enanena
2. máj 2013

Chcem sa spytat co je lepsie fytosoja alebo inofolic?

adamnela
7. jan 2014

@leonetka ja sa neliecim na stitnu zlazu, ale ked som bola malá tak som chodila na endokrinologiu..teraz netusim ako som na tom..aké si príznaky Hypertyotezy?

petulla28
7. jan 2014

tak ovu asi este nebola, mozno dnes, kedze je teplota taka nizka🙂 uvidis, zajtra a pozajtra🙂

kika691
7. jan 2014

Tak ja som začala pred 3 mesiacmi s inofolicu.Nemám PCO ani nepravidelnú cyklus, len som mala lenivy vajecniky a po treťom mesiaci mi krásne navrhla ovulacia.Hoci oneskorene ale predsa.Dnes som vzala prvú tabl.fytosoje uvidime čo to urobí.

adamnela
7. jan 2014

@petulla28 no neviem, tutumutu bolo v nedelu, tak mozno sa este nieco ujme 🙂

adamnela
8. jan 2014

@petulla28 tak dnes teplota dokonca len 36,1 °C ☹ Nechapem...mozno fakt vobec nemam ovulku...dnes som 26 DC..alebo sa mi mozno upravi cyklus na kratsi a pride mrcha...no som strasne zvedava...

petulla28
8. jan 2014

@adamnela tak to uz je dost nizka, taku si tento cyklus este nemala vsak? nemas grafik? mozno dnes bude ovu, bud trpezliva, Ty mas 38 dnový cyklus, takze ovu je mozno naozaj dnes.teda podla toho aku mas dlhu lutealnu fazu - faza od ovu po M ( ja napr. mavam 12 alebo 13 dnovú). ovu testy asi nerobis, vsak?

adamnela
8. jan 2014

@petulla28 veru nemala som este takuto nizku :( grafik mam, ale v mobile mam taku aplikaciu a neda sa to tu stiahnut a ked som sa chcela prihlasit na tu fertility stranku, tak s mi nedalo, neviem preo..ano mam tak priblizne 38 cyklus. No neviem veru aku dlhu mam tu lutealnu fazu, kdeze nikdy som necitila priznaky ovu...testy si zatial nerobim...este to nejdem silit. Davam tomu este nejaky volny priebeh a uvidim...ale aj tak tomu mojmu telu nerozumiem 😒

petulla28
8. jan 2014

@adamnela Verim Ti, ale este vobec nie je nic stratene. Neboj sa, kym nepride mrcha, vsetko je mozne a mozno prave v tomto cykle, kedy vobec nevies, co a ako, sa Vám podarí, ani nebudes vedieť kedy🙂 Keď budete ťuťu muťu každý druhy, tretí deň, tak sa nemôžete netrafiť. ehm, alebo opačne povedané - musíte sa trafiť 🙂 A keď vieš, že máš také dlhšie cykly, tak radsej este dnes poistite s drahym, lebo naozaj može byť ovu dnes.to by akurat tak vychadzalo na ten 38,39 dňový cyklus. lutealka zvykne byt tak 12,13 príp. 14,15 dní🙂 u kazdeho inak🙂. a v deň ovu už nemusia byť žiadne príznaky. pichanie môže byť aj pár dní vopred......u mňa to tak býva......

adamnela
8. jan 2014

@petulla28 to sa mi potesila...no jasne, uvidime a skusime aj dnes a nechame sa prekvapit, co nam tento mesiac prinesie 🙂 a to si super napisala o tom trafit-netrafit 😀
A Tebe kedy vychadza ovu?

petulla28
8. jan 2014

@adamnela ja som dnes len 11DC, takze ovu dalekooooo, pocitam, ze budem ju mat tiez najskor 20DC, kedze posledny cyklus bol v mojom pripade tiez 38 dní🙂 ale nevadí, pockam si🙂 dufala som, ze fytosoja mi cyklus trosken skrati, ale vyzera to ( aj podla teba a par dalsich bab, ktorých som sa pýtala ), že cyklus príliš neskracuje, skôr zlepšuje kvalitu vajíčok🙂 takze mám este cas🙂 ale kazdopadne tiez to nesilíme, je to len prvý mesiac, ale nastudované mám toho uz az az🙂 🙂 🙂

manucao
8. jan 2014

@taja27 Ahoj, viem tze si pisala prispevok v maji, ale chcem sa spytat ci ti nakoniecpomohol inofolilc. Ja ho beriem uz tretie balenie v podstate som ho zacala brat pred mesiacom a beriem 2 sacky denne. Dakujem

manucao
8. jan 2014

@adamnela Ahoj..aj ja som mala ovulku tak ako ty..zacalo ma pichat v sobotu aa este v pondelok rano ma dost pichalo..a mala som ten hlien..tak sme isli kazdy druhy den..Som teraz doma, marodujem s okom..takze som taka kludna, spokojna, vyspinkana...Kiez by sa nam podarilo, ze...

petulla28
8. jan 2014

@adamnela este jedna otazka Peti, ty si mala aj pri Tvojich dvoch detickach take dlhsie cykly, alebo to len teraz?

adamnela
8. jan 2014

@petulla28 no ja som strasne zvedava ako tento mesiac dopadnes...ci sa to naozaj podari na prvy sup 🙂

@manucao no mna pichalo asi 10 min. v lavom vajecniku v nedelu, ked sme boli na navsteve...chavalabohu u znamyc u ktorych to bolo ok, no a odvtedy uz nic :( Tiez som mala mam pocit ten plodny hlien, lebo stale som mala pocit mokra a obrovsku chut na sex som mala...Manzel normalne nechapal, ze co sa so mnou stale robi 😀 No naposledy sme mali tutu-mutu v nedelu okolo obeda 🙂 a odvtedy nic...takze budeme musiet skusit este dnes pre istotu 🙂 alebo, ze by pre potesenie 🙂
No vidis, tak Ty si super oddychnuta, hlavne ziadny stres a ono to urcite bude ako ma byt 🙂 Drzim palce 🙂

adamnela
8. jan 2014

@petulla28 No pri prvom som mala problem otehotniet, lebo sa mi tvorili cysty. Dr.mi nasadil Duphaston a do 2 mesiacov som bola tehu 🙂 Ale ano mavala som vzdy nepravidelnu mrchu a chodievala som aj na vyvolavacky :( Pri Nelke som otehotnela nejako neplanovane...boli sme s manzelom pohadany a pri udobrovani som otehotnela a vobec som veru nic nepocitala.. No a po pol roku co sa narodila Nelka som si dala HAK, cize od jesene 2009 az do tejto jesene 2013. Jasne, ze vtedy boli kramy ako hodinky. Teraz je to zasa tak ako je a mam cyklus rozhadzany...

manucao
8. jan 2014

@adamnela Ja potoim nechapem preco mna tolko dni pichalo do vajecnikov..a v pondelok ked som si sadla rano tak som sa musela postavit.. a to sme sa milovali stvrtok, piatok poobede sobota nic a v nedelu vecer..to manzel vravel, ze som taka ina dnu..mokra..ale ina..a to som mala hlien v sobotu v nosi a v nedelu este tiez..a dnes rano som sa zobudila na taku zvalstnu bolest v podbrusku...ako pred mrchou..Tiez mam cez plodne dni chut viac...vcera sme sa milovali, ale to som uz mala po ovulke tusim...ale stale je to kvoli poteseniu..lebo sme mali mesiace ked sme celu ovulku jednoducho prespali..boli mse unaveni a silene sa torobit neda

petulla28
8. jan 2014

@adamnela ked sa nam nepodari na prvý krát, tak sa nic nedeje🙂, ale pravdepodobnost tam je🙂 samozrejme, ze tomu verim, pozitivne zmyslanie je najdolezitejsie🙂...neboj sa, ty uz dve deticky mas, bude aj tretie 🙂 pomahas tomu celkom, takze neni dovod, preco by sa nemalo podarit🙂 coskoro......a ta mobilna aplikácia má funkciu, že ti vyznací ovu podla teploty, ci len si ju tam znacís informatívne??

adamnela
8. jan 2014

@petulla28 ved jasne, ze sa nic nedeje, chapem 🙂 len som zvedava ci Vam to vyjde hned 🙂
Ja som v pohode, mam dve krasne sikovne deti, ale stale tam je este tuzba po jednom a pri tom ja som jedinacik, alebo mozno prave preto 🙂
Ta apka je len taky informativny graf, len tak si znacim, neukazuje mi ovu podla teploty...

@manucao no ja tiez ked ma pichalo som sa musela postavit, nemohla som vobec sediet....a o tom mokre, je to sranda, mne sa tam tiez manzel skoro utopil 😀 Podla mna to u mna ma na svedomi aj ta soja, ze mam vacsiu chut na sex...asi ten estroge mi chybal 😀

petulla28
8. jan 2014

@adamnela no aj ja som zvedava na Teba, budeme sa informovat. tak mi napis zajtra, aka je teplotka. myslim, ze pojde pekne hore🙂. co sa tyka toho, co sa bavite s @manucao, tak urcite ma zasluhy aj soja, lebo tá obsahuje estrogen, ktorý zvyšuje produkciu hlienu🙂 ja popijam na hlienik este aj grepovy dzusik🙂. drzim vám palce baby🙂

taja27
8. jan 2014

@manucao ahoj ja som ho brala ale zeby mi pomohol tak aninie

manucao
8. jan 2014

@adamnela aha...no ja mam stale chut..ja som dost nenasytna...ale ak mam ovulku je to este intenzivnejsie..milujem milovanie s manzelom...asi to je tym,ze som stale zalubena...J verim, citim, ze do jari budem tehu...verim tomu...musim

adamnela
8. jan 2014

@petulla28 jasne, dam vediet, aka bude zajtra rano teplota 🙂 Ja som akurat dnes pozerala ten grepovy dzu, ale nenasla som ho. Aky presne a kde si ho kupujes?

@manucao to je super, nech Ti chuti 🙂 A ako dlho ste s manzelom spolu? Zalubenost je veru krasna vec a ked budes takto pozitivne mysliet, urcite budes onedlho tehulka 🙂

manucao
8. jan 2014

@adamnela S manzelom sme spolu 3 roky a 2 mesiace. Dcerku mam ja z prveho manzelstva, ma 7 rokov. S manzelom sa pokusame o babatko rok a pol..co mi pamat pamata..akosi si to nezapisujem..len viem ze sme sa zacali snazit pred svadbou a svadbu sme mali v lete 2013. A od svadbu do leta 2013 sme makali na dome kt. sme kupili..lebo sme to chceli stihnut aby dcera nastupila uz tam do skoly..takze od leta sme v domceku..a radsej nic nevravim len klopkam..v nedelu tu bol farar nam posvatil domcek aj manzelsku postal..xixixi

petulla28
8. jan 2014

@adamnela dnes mi doniesla kolegyna cerstvu stavu z cerveneho grepu( alebo ruzoveho) a kupujem buď v Bille alebo v Samoške, má to taký hnedý obal a je to 100%-ný dzús. stojí asi 2,5 EUR, tusím🙂. má to takýto obal. nasla som len karotku cez google🙂 ale od tejto znacky kupujem

adamnela
8. jan 2014

@manucao ja len tak sa pytam, my sme uz spolu12 rokov, z toho manzelia 8 a pol roka 🙂 Tak super, tak sa hovori do noveho domceku, nove dietatko 🙂 Aj u nas to tak dufam bude...My sa budeme tiez tento rok konecne stahovat, tak sa z toho vytusujem...A dufam, ze fararko poriadne posvatil tu manzelsku postel 🙂

@petulla28 ja som este nikde nevidela ten dzus, alebo mozno som to nejako ani nepozerala, tak som si taky obal ani nevsimla. A nie je lepsie radsej tie grepy papat,ci?

manucao
8. jan 2014

@adamnela tak to sa mas naco tesit..dom je dom...ja bysom uz do bytovky nesla..vd to je uzasne mt domcek..byvame vo velmi velkej dedine..8 km od mesta a domcek mame blizuuunko lesa..dcera dostala psika a je z neho unesena...susedia su mlade rodiny..a ich deti chodia s dcero udo skoly a do triedy...ja som sa bala zmeny..ze z bytovky do domu, ale nelutujem..je to uzasna premena..odporucam vsetkym

adamnela
8. jan 2014

@manucao no my byvame tiez vo velkej dedine a mesto je od nas 13 km jedno a druhe 17 km. Domcek mame v podstate v centre dedine, ale pri tom super miesto pri potociku, ktory nam stale zblnkoce pri dome ako keby sme boli na chate 🙂 Presne dom je dom, teraz sme zatial v podnajme v 2 izbovom byte a veru uz sa nemame kde pohnut...Neviem sa dockat nasho domu 🙂

manucao
8. jan 2014

@adamnela a kedy sa stahujete? stavali ste novy, alebo prerabali??

petulla28
8. jan 2014

@adamnela Ja osobne si myslím,ze ak má grep naozaj vplyv na plodný hlien,tak je fakt jedno,ci sa vypije,alebo zje🙂 môj názor.

adamnela
9. jan 2014

@manucao novy sme stavali, mrnkni na modru strechu, tam mam ten isty nick 🙂 A stahovanie bude dufam nejako v lete...

@petulla28 no vcera vecer sme este poistili, tak uvidim 🙂 A teplotka rano 36,4°C ... no musim si stiahnut niekde ten graf a skusit tam tie moje zapisy vlozit...