Je lepšia fytosója alebo inofolic?
Chcem sa spytat co je lepsie fytosoja alebo inofolic?
@adamnela ahojky, ten graf nie je az tak kostrbaty, videla som ovela kostrbatejsie🙂 ak Ti zajtra a pozajtra pojde hore teplota, tak na 100% ovu bola vcera.lebo más nárast o 0,3 stupna od vcera, co je dobré znamenie🙂 Hlien este máš, a co bolesti? po ovu by mal byt hlien uz mierne zakaleny, kremovejsi....ja som sa o 4 rano zobudila na ukrutne bolesti. mala som ich od vysadenia HAK (august) asi v dvoch cykloch. v jednom cykle ovu prisla tri dni po bolestiach a v druhom 9 dní potom. takze netusim, co ma caka 🙂Tieto bolesti sa nedaju s nicim porovnat, trvaju taku pol hodinu a trpim nimi uz asi 5 rokov skoro kazdy cyklus. Neprajem ani najhorsiemu nepriatelovi, je to velmi velka bolest, ale zvykla som si...... teda neratam asi rok, co som brala hak, vtedy samozrejme neboli....... ovu test skusim uz zajtra pre istotu, lebo plodny hlien zatial nebadam, ale vlhko ano🙂... teplota u mna uz treti den rovnaka 36,5 ( predovulacna). Co sa tyka fytosoje, vraj zvykne skracovat cyklus az v druhom, tretom mesiaci uzivania, v prvom mesiaci velmi nie. takze aj v tvojom pripade sa to potvrdi, ak by bola ovu vcera, tak cyklus by mal trvat cca. 39 dní, ale ja verím, ze bude oveeeela dlhsi a najblizsia mrcha pride az o rok, najskor🙂
@adamnela tak to je sper novy..menej roboty ako stary prerabat....jednoznacne...my sme si velmi rychlo makla..za 11 mes. sme byvali..boli to stresy, aj hadky..ale je to hotove, len fasadu nam treba..respektive korunky na fasadu..rekonstrukcia nas vysla dost vela..ale nebanujem..mali sme svoj byt kt. sme predali
@petulla28 no som zvedava ak bude zajtra teplotka...Vcera som bola 26 DC. Dost neskoro by bola ta ovulka. Ale aj pri prvom sa mi zda, ze som otehotnela az kratko pred mrchou, nie v polovicke cykla...Hlien mam presne ako pises, uz taky biely husty, taka hrudka az skoro alebo zuvacka 🙂 Uz nemam taky pocit mokra...
Inak tie Tvoje bolesti Ti veru nezavidim, ale co uz, nic s tym nenarobis. My zeny si musime toho dost pretrpiet, ale co uz, znesieme ovela viac ako chlapi 🙂
@manucao no to Ti poviem, urcite je lepsie stavat novy ak mas moznost alebo prerabat stary...ale zmakli ste to a uz si ten dom treba uzivat a najlepsie s novym malinkym prirastkom 🙂
@adamnela tak to mas jednoznacne po ovulacii, verim, ze bola vcera🙂 tak uz len pockat, ci stupne teplota a ak hej, tak o dva tyzdne ked nepride mrska, tak skusit testik🙂. ja som min. mesiac mala ovu na 25 DC a presne na 38 DC prisla M. takze niekto ma aj taketo dlhe cykly, nic si z toho nerob🙂
Ahojte, ja som brala Fytosoju pred troma rokmi a otehotnela som prvý cyklus. Mám PCO a predtým sme boli 3 x neúspešne na IUI. Ovulka bola vtedy 20 DC. Ťažko povedať, či zabrala len fytosoja alebo som ešte mala nastimulované vaječníky z tých IUI, kedže to bolo všetko 4 mesiace po sebe bez pauzy.
Teraz sa snažíme o druhé a beriem druhý cyklus Inofolic. Prvý cyklus nám to nevyšlo z časových dôvodov, nebolo kedy 😀 Tento cyklus sme sa hádam trafili do ovulky, tiež prišla 20 DC. Tak teraz čakáme na výsledok 😅
@adamnela ja som tiez vysadila hak v auguste, sak vies a mala som taketo dlzky cyklov: 32,30,34,38. takze sa ti kludne cyklus moze aj predlzit. hormony su fakt asi este rozbombardovane. a nie kazda ma cyklus ako hodinky, ja teda urcite nie🙂 ale v kazdom cykle ovu bola. Takze neboj nic, mozno aj u teba ovu este nastane. prikladam moj graf, nie kvoli dlzke cyklu ti ho chcem ukazat, ale kvoli hlientu, ktorý zacal byt uz tyzden pred ovu a skoro dva tyzdne pred ovu bolo vlhko ( hlien je oznaceny E - akoze Egg hlien a W - water hlien) , takze mozno budes mat podoby cyklus. aj ta fytosoja moze sposobovat vacsiu produkciu hlienu. ja by som este flintu do zita nehadzala🙂
@petulla28 jej Ty si zlata 🙂 Inak ty mas ten graf krasny naozaj...no ved uvidime, nechapem to tento mesiac a tak a uvidime 🙂
a poprosim ta, nejako sa mi neda ten moj graf stiahnut z tohoto fertility.com, aby som dokazala sem vlozit obrazok...nie som nejaky antitalent, ale teraz ani za svet nemozem na to prist ako to mam vlozit 🙂
Ahojte baby, stimulovala som sa od 2 DC po 7 DC Fytosojou ale asi dva dni po dobratí mi začalo bývať špatne a trvá to dodnes 14 DC. Sú to také chvíľky, ale je to dosť nepríjemné. Môže to spôsobovať tá Fytosoja? Naozaj sa snažím aj dostatočne piť a aj tak ☹
@adamnela verim,ze som mala pravdu.uvidis,ci ti ff o pár dní ovu potvrdí.Ja mam teplotu,hrdlo ma boli a nadchu.dávam zázvor,cesnak a verim že do ovu to prejde.dnes som 14 DC a ovu test biely,slaby dusík.takze asi bude ovu opäť az okolo 20-25 dňa ako vždy.fytosoja ju evidentne neposunie na skôr,ale nevadí,pockame si🙂

@petulla28 tak takto vyzera zatial moj graf...strasne kostrbaty http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nu...