icon

Je lepšia fytosója alebo inofolic?

enanena
2. máj 2013

Chcem sa spytat co je lepsie fytosoja alebo inofolic?

adamnela
11. jan 2014

@johanna no ja som tiez zvedava na tu moju ovulku, ci som ju vlastne mala, alebo bol anovulak 😒 Tak nech uz telo poslucha a nie je Ti zle a nastupi ovulka ako treba 🙂

@petulla28 no tiez som zvedava, ci sa Ti to podarilo trafit alebo budem tento mesiac bez ovulky... Neboj Ty do svojej uz budes fit a fytosoju zevraj treba uzivat aspon 2-3 cykly, aby to malo nejaky ten efekt..

petulla28
11. jan 2014

@adamnela takze zajtra opäť nemeriam rano,lebo pred hodinkou som mala horúčku vyše 38....Uz som to vypotila a klesla,ale uz som sa cítila aj lepšie.nebola som chora uz skoro rok,prečo prave teraz,ked sa začíname snazit..hm...ale isto to do ovu prejde🙂 som zajtra zvedava na teba.daj vediet,ci si stúpla.

adamnela
12. jan 2014

@petulla28 no takže dnes zasa 36,6°C ako včera. Čo myslíš? A neboj lepšie teraz ak máš byť chorá ako keby, keď budeš tehu. .Takže treba sa poliecit a bude Ti fajn a môžete začať pracovať 😉

petulla28
12. jan 2014

@adamnela dobre ranko,Peti a merias o tom istom čase,nejaká som zmatena.ty asi nevies,ake mas teploty po ovu,vsak?mne to pride dosť nizka teplota,ale v porovnaní s predovu,alebo ovulacnou 36,1,je to polstupnovy nárast.ff asi nezanacil však?Ja si nie som istá,či ta ovu bola u teba.to je blbe,ze teplota ti až spãtne ukáže,či ovu bola.preto je dobre robit aj ovu testy ktoré ti pár dni predtym ukážu,že bude.mozno ti nebudú ani treba a si tehu,vsetko je mozne kym sa neobjavi M🙂

adamnela
12. jan 2014

@petulla28 no ked Ti mam pravdu povedat, tak cez tyzden som merala vzdy ked mi zazvonil budik o 6:05 a teraz cez vikend az okolo 7:00, cize skoro hodinovy rozdiel. Nechcem merat pred manzelom, lebo on mi stale tvrdi, ze nechame tomu volny priebeh, ze nech sa na tomoc neupinam, tak nechcem drazdit moc 😝 Tak vzdy meriam, az ke vyjde z spalne... 😕 Nie ff este nic nezaznamenal, ked som tam nahodila dnesnu teplotu, tak je z toho tiez chudak mimo...A ovu testy, zatial nehcem riesit, lebo moj muz chodieva aj tyzdnovky prec, tak zbytocne ak aj budem mat ovu, on nebude doma, tak pockam este do leta. Ak ani dovtedy nebudem tehu, potom to zacnem riesit aj s testami...A mozno ani nebude treba...ktovie...No dnes sme zasa kexikovali a mrchu mat dostat az o nejakych 9 dni..tak mozno mam ovu tesne pred mrchou...tak uvidime...

petulla28
12. jan 2014

@adamnela niekde som citala,ze ked merias neskor,tak za každú hodinu treba odpočítat 0.1 stupňa.veď uvidis či mrcha pride alebo nie.moj tiez nevie,ze meriam a nejako sa mi darí kamuflovat🙂 aj ked este spí🙂

adamnela
12. jan 2014

@petulla28 ja nemozem, ked je v spalni, lebo by ho zobudilo pipkanie teplomeru...no tak aj ked odpocitam vcera a dnes, tak mi to vychadza na 36,5°C. Idem skusit dat do grafu, ci sa nahodou nieco nezmeni na tej ovulke...No a nechala som to na tej hodnote, ako si mi napisala, ze odpocitat 0,1°C, nech to je ako ma byt...A nic sa nezmenilo, ovulke nic 😒

petulla28
12. jan 2014

@adamnela Jaj, no tak pipanie ťažko zakamuflujes🙂 mozno bola ovu a mozno nie,fakt si neviem ten graf predstavit.

adamnela
12. jan 2014

@petulla28 dufam, ze sa mi to uz konecne podarilo, do tretice som urobila na womenzone.cz

http://www.womenzone.cz/uzivatelka/adamnela

adamnela
12. jan 2014

@petulla28 no ak ta ovulka bola podla kalendara, tak vtedy by som urcite nemohla otehotniet..mozne by bolo az 3 dni po... 🙂

petulla28
12. jan 2014

@adamnela nezobrazilo sa mi to.

adamnela
12. jan 2014

@petulla28 ja ked na ten odkaz kliknem, tak dolu je aj moj graf. Co sa Ti tam ukazuje?

petulla28
12. jan 2014

@adamnela uzivatelka nezverejnila graf BT

adamnela
12. jan 2014
petulla28
12. jan 2014

@adamnela graf BT je prázdny.

adamnela
12. jan 2014

@petulla28 picne ma naozaj... ale toto uz musi ist...
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/adamnela/gra...

petulla28
12. jan 2014

@adamnela Uz ano🙂 počkaj správne čítam ten graf,ze ti ovu označil na 16DC?

petulla28
12. jan 2014

@adamnela Ja si skor myslím,ze teoreticky 26 DC mohla byt,ale nie som si ista

adamnela
12. jan 2014

@petulla28 nie na 16 DC mi vyznacilo oplodnenie podla Jonasa, to je tmavo zelena farba a na 19 DC, co bolo 2.1 2014 som mala mat akoze ovulku. A vsetky svotlo zelene dni, som mala mat akoze plodne...No necham sa prekvapit, ci pride mrcha a ci nie 🙂

petulla28
12. jan 2014

@adamnela ak by to tak bolo,tak si dnes 9 DPO a 5.ty DPO mohol byt IP(implantacny pokles) v čase uhniezdovania. hmm,uvidime.som zvedavá daj vediet,ako zajtra teplota...Ja zase merat nebudem,stale mam horucku:/

adamnela
12. jan 2014

@petulla28 no uvidim, v den ovulky, ani pred ani po sme sa nesnazili, takze je nemozne v tom case otehotniet...prvy sexik bol az 5.1 naobed a podvecer som mala to pichanie vo vajecniku lavom, tak si myslim, ze tak rychlo sa to nemohlo prejavit 🙂

petulla28
12. jan 2014

@adamnela tak v tom pripade budeme veriť a dúfať,ze ovu bola 8.1 kde bol ten pokles🙂

manucao
12. jan 2014

@adamnela ahojky,..AKo si na tom? Mna dnes dost picha do laveho vajecnika..ani nie intenzivne ako prakrat silno a k tomu sa mi sputil vytok...neviem..asi to je zapal..o tyzn. mam dostat kramy...Je mu smutno, luto, ze sa nieco deje a pravdepodobne to tehu nebude

adamnela
12. jan 2014

@petulla28 tiez by som bola za to, keby to bolo 8.1, vtedy by mi to aj celkom vychadzalo 🙂 lebo sexik bol aj 5.1 aj 8.1 🙂

@manucao ved uvidis, nemusi to znamenat, ze mas nejakeho bacila...uvidis co bude do mrchy..ja viem tyzden je dlha doba, ale ak nemas ine problemy, ako svrbenie, palenie, tak len sleduj ten vytok ako sa bude spravat.

manucao
12. jan 2014

@adamnela prave ze ma zacalo svrbiet...takze dalsi mesiac nic a da mi liecbu a to urcite ani na dalsi mesiac sa nebude konat kolajnica

adamnela
12. jan 2014

@manucao jaj, no tak to Ti treba zbehnut ku dr. nech sa na to mrkne a da Ti cipky, co to preliecis 😖 Ale neboj, kolajnicky budu, aj ked o trosku neskor, ale budu 😉

petulla28
13. jan 2014

@adamnela ahoj,tak ako dnes?

adamnela
13. jan 2014

@petulla28 ahoj, ahoj... no tak dnes zasa 36,5°C. Uz treti den po sebe 😒 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/adamnela/gra...
A Ty ako sa mas dnes? Je ti uz lepsie?

petulla28
13. jan 2014

@adamnela inak ty merias prvy,či druhy cyklus?u mna rovnako,zostala som doma,cítim sa dosť zle,uz 4 deň viacmenej rovnako.

adamnela
13. jan 2014

@petulla28 meriam prvy cyklus zatial..ale uz poctivo o 6:05 rano. Tie co som mala o hodku neskor, tak som kazdy opravila o 0,1°C menej ako si pisala. Cize teraz by to malo byt uz dobre.
No to ma mrzi, ze sa necitis dobre..aj mas nejake lieky?