Je lepšia fytosója alebo inofolic?
Chcem sa spytat co je lepsie fytosoja alebo inofolic?
@lucinka8768 no napr. ja uzivam od 3 DC do 7 DC a to taketo davkovanie 4-4-4-5-6 , ale zevraj nezaskodi ani uzicanie 5-5-5-6-7 . Ale ja som uzivala tento cyklus len to nizsie davkovanie, ale teraz dam to druhe...Ale ja mavam dlhe nepravidelne cykly, lepsie bude, ked napises spravu soldi, ta Ti bude vediet poradit lepsie...
@lucinka8768 ahojky, taktiez som to brala tak isto ako @adamnela. tu nizsiu davku. tiez mavam okolo 33-38 dnove cykly. takze som dala tu nizsiu a uvidim, ci sa zadari tento mesiac a ak nie, tak dam rovnaku davku aj buduci mesiac.....ja som aj soldi pisala a poradila mi v podstate rovnako, akurat posledny den bolo namiesto 6 tabletiek 5, ale to je v zasade uplne jedno🙂
Ahojte, dievčence 🙂 Už 7 mesiacov sa s drahým snažíme o bábänko, no nedarí sa nám. Moje posledné dva cykly mali 60dní, čo normálne mávam 30dňové, no a tento tiež nevyzerá, že by chcel byť kratší, ako predošlé. Bola som z toho zúfalá, zmetená, neskôr som sa na tom už začala smiať a prirovnávať môj anovulačný graf k hre DRIVE HILL v POU na androide 😀 😀 Návštevu Dr. nevidím na tak skoro, lebo ho mám tam, kde mám trvalý pobyt, no bývam cca 80km odveci preč 😅 No ale nedalo mi to, tak som si písala s gyndoškou na nete (nie s mojou, ale s inou). Tá mi potvrdila, že tie dlhý cykly bez pozitívnych tehu testov boli jednoznačne anovulačné, no potešila ma, keď napísala, že nemám vešať hlavu. 7 mesiacov je vraj už dosť dlhá doba na to, aby sa nám nedarilo, tak mi odporučila Inofolic 2x denne každý deň a papať ho môžem začať hoc aj zajtra. Ako tak čítam tu na MK, robí zázraky, takže dúfam, že pomôže aj nám. Tiež mi dokina v podstate zakázala merať BT a skúšať ovu testy, že ma to bude len zbytočne udržiavať v strese a zmätenú, čo samozrejme nechcem, takže ju ako vzorná snažilka poslúchnem. Tak či onak, aj tak nemám na výber, pretože mi moje štendá dnes rozbili teplomer, takže aj keby som ako chcela, nemám ako merať. Myslím, že to bolo asi znamenie alebo čo 😀 😀 😀 Po bábänku obaja veľmi túžime, takže hneď ako v pondelok dostanem tú najkrajšiu SMS (pípne výplata), nabehnem do lekárne a hroznovýcukor teda ozaj kupovať nepôjdem 😀 😀 Som zvedavá, čo to so mnou spraví. Potešilo by ma, keby mi aspoň cyklus upravil na normálnu dobu, no ako fakt čítam na koníku, budem dúfať aj v krásy bonus 🙂 Držte päste 😉 Budem aj ja vám.
Ja som otehotnela v 60 dnovom 🙂 Brala som kvapky Gynex od Energy
@lenkadlo Ja som mala dva 60 dňové a tento tretí bude asi tiež a ovulka nikde, takže ani otehu sa nám na 100% nepodarí.
Inak, BABY, nemáte doma niektorá zvyšné balenia Inofolicu? Jedna žienka tu písala, že jej ostal. Ochotne odkúpim, ak by sme sa dohodli na menšej sume, ako je v lekárni 🙂
a ktoru fytosoju treba uzivat? Na nete som nasla viacere druhy a neviem si vybrat, ktora je ta nbaj.
ahojte predam, uplne cele nove balenia- 2ks. INOFOLIC, cena dohodou + zadarmo ako darcek ovul.testy, mne uz netreba podarilo sa inofolic zabral, je to uzasna vec a mozem len odporucit. Prosim ak ma niekto zaujem,kontaktujte ma na mail: majerova.levice@gmail.com
Kocky vytvorili sme skupinku o fytosoji,ked mate skusenosti,chcete poradit tak sup k nam,kedze je skupinka sukromna mozeme sa porozpravat o vsetkom https://www.modrykonik.sk/group/8282/
@kathy1 ahoj chcela by som sa k vam pridat no ked kliknem na adresu ktoru si sem dala tak mi to ukaze take nieco ze ta skupina nie je bola by som vdacna keby som sa mohla pridat dakujem
Ahojte chcela by som sa spytat ci mozem uzivat fytosoju aj v tom pripade ked mam zistenu cystu na vajecniku a myom na maternici.nebudem to podporovat ich rast
Zdravim ak tu este niekto je chcem sa opytat Može fytosoja ovplyvnit tehotensky test brala som ju cely mesiac jednu tabletku tak je pisane 3 dni pred Ms bola slaba ciarka na teste tak som ju v ten den nebrala lebo sa pise pre tehotne neuživať na druhy den test uplne biely potom dosla Ms.Takze som mysle!a že to bol falošne pozitivny test Tak som začala zase uzivat fytosoju po 2 dnoch zase slaba čiarka tak zase som nebrala na druhy den bielo neviem čo to je ? Mam stoho gulaš ale poriadni inak bazalna teplota mi klesla az na 12 DC ???dakujem ak niekto poradi

@adamnela no tak som zvedavá,ako sa budu vyvíjať teploty dalej🙂 mam len paralen,nic viac ani nechcem.chce to len čas a spánok a prejde to