Je možné, že mám dve ovulácie za sebou?
Dobrý deň, pred dvomi týždňami som mala ovulaciu. Dnes mám dostať Ms lebo už mám bolesti. Urobila som si ovu test a vyšiel takýto. Je možné, že mám dve ovu za sebou?

Jeeej, tak to je parada... snad sa aj nam podari. Moc drzim palce, aby mali pre teba lekari len a len dobre spravy a vsetko bolo OK 🍀❤️
Ja som mala na zaciatku tehu silnejsi pozitivny ovu test, nez tehotensky. Skus aj tehu test a uvidis.
Aj mne povedali ze ak ch em mozem kludne vydadit antikoncepciu lebo insk ako z ivf mat deti nevudem... Mam 2 a uplne prirodzebou cestou.... Takze k tym dr diagnozam adi tolko....
Ahoj… aj ja ti gratulujem, tak nejak sa teším s tebou aj keď ta nepoznám 🥰🥰🥰 prajem pekne tehotenstvo, posielam pozdrav a obrovskú gratuláciu
@simona139469 Dakujem ❤️ Dnes mám cely deň akýsi hnedý výtok. Dúfam, že to nič zle neznamená. Čo myslíš? Kedy sa mám objednať ku gynekologicke?
@kulumulu123 vaaau to je aké milé ❤️
Autorka, Prepáč ale toto ti skôr poradia skúsene mamičky, ja nou este niesom, na to mám este čas… ja som si chcela iba pogratulovať. Ale verím, že ti tu ženy poradia čo treba urobiť. Držím palce
@simona139469 Dakujem 🌸💋
Prešla som tento príspevok a zahrial ma pri srdci. Držím palce aby bolo všetko v poriadku a o necelých 9m si mala v narúčí vytúžené bábätko. ❤️ 🍀
A hnedý výtok nemusí znamenať nič zlé, ale určite zavolaj svojej Dr a povedz čo je vo veci spomeň všetko aby ti spravila vyšetrenie.

@basska_b Dakujem ❤️ Potrat bol v novembri. Medzitým sa zistili problémy aj na hematologii, som preliečena tak snáď bude všetko Ok.