icon

Je možné, že mám dve ovulácie za sebou?

19. máj 2022

Dobrý deň, pred dvomi týždňami som mala ovulaciu. Dnes mám dostať Ms lebo už mám bolesti. Urobila som si ovu test a vyšiel takýto. Je možné, že mám dve ovu za sebou?

Je možné, že mám dve ovulácie za sebou?
Strana
z2
autor
19. máj 2022

@basska_b Dakujem ❤️ Potrat bol v novembri. Medzitým sa zistili problémy aj na hematologii, som preliečena tak snáď bude všetko Ok.

basska_b
19. máj 2022

Jeeej, tak to je parada... snad sa aj nam podari. Moc drzim palce, aby mali pre teba lekari len a len dobre spravy a vsetko bolo OK 🍀❤️

ailiba
19. máj 2022

Ja som mala na zaciatku tehu silnejsi pozitivny ovu test, nez tehotensky. Skus aj tehu test a uvidis.

autor
19. máj 2022

@basska_b Dakujem myslím na teba aby si bola tehotna čo najskôr ❤️🥰
@ailiba Dakujem 🥰

kulumulu123
19. máj 2022

Aj mne povedali ze ak ch em mozem kludne vydadit antikoncepciu lebo insk ako z ivf mat deti nevudem... Mam 2 a uplne prirodzebou cestou.... Takze k tym dr diagnozam adi tolko....

simona139469
20. máj 2022

Ahoj… aj ja ti gratulujem, tak nejak sa teším s tebou aj keď ta nepoznám 🥰🥰🥰 prajem pekne tehotenstvo, posielam pozdrav a obrovskú gratuláciu

autor
20. máj 2022

@simona139469 Dakujem ❤️ Dnes mám cely deň akýsi hnedý výtok. Dúfam, že to nič zle neznamená. Čo myslíš? Kedy sa mám objednať ku gynekologicke?

autor
20. máj 2022

@kulumulu123 vaaau to je aké milé ❤️

simona139469
20. máj 2022

Autorka, Prepáč ale toto ti skôr poradia skúsene mamičky, ja nou este niesom, na to mám este čas… ja som si chcela iba pogratulovať. Ale verím, že ti tu ženy poradia čo treba urobiť. Držím palce

autor
20. máj 2022

@simona139469 Dakujem 🌸💋

nikasmile
20. máj 2022

Prešla som tento príspevok a zahrial ma pri srdci. Držím palce aby bolo všetko v poriadku a o necelých 9m si mala v narúčí vytúžené bábätko. ❤️ 🍀

nikasmile
20. máj 2022

A hnedý výtok nemusí znamenať nič zlé, ale určite zavolaj svojej Dr a povedz čo je vo veci spomeň všetko aby ti spravila vyšetrenie.

Strana
z2