Je možné, že sa folikuly nezväčšujú?
Ahojte. Mne moja gynekologička predpísala 2 balenia glostilbegitu na 5-10 DC po 2 tablety. Po ich doužívaní som som si mala dať mesiac prestávku, a potom opať užívať. Na ten tretí mesiac (čo som neužívala glostilbegit) som bola na folikulometrii na 8 DC a potom na 14 DC. V oboch prípadoch som mala asi 6 folikulov, ale rovnakej veľkosti. Na 8 DC boli 5,7,8 cm, a 14. DC boli do 8 cm. Je to možné, aby sa mi folikuly nezvacsovali a boli rovnaké? Alebo sa potom vyvíjali ďalšie dni? Ďakujem za názor.
Ja som mala ovulaciu aj na 24 DC takže sa môže stať ,že ešte budeš ovulovať? už ťa gynekologička odbila s tym ,že ovu nebude však ? poznám..ja som tak otehotnela po clostyle a to som podla gynekologa ovulaciu nemala mať 😉
mne napr. meral folikuly treti krat za dva tyzdne a vyjadril sa ze idem mat druhu ovu v tomto cykle. nechapem, ako, ved ms mavam ako hodinky, a citim aj bolesti pri ovu, a teraz nic..
mozu sa nezvacsovat, ak mas nejaku diagnozu, podla mna. Napr. nemas polycysticke vajecniky? Tam folikuly nedozrievaju...

@andreaspilova - tak najprv - folikul nema 8cm! Vies si predstavit 6 x 8cm folikuly v bruchu??? Vajecnik praska pri 2cm priemere, toto by asi nefungovalo, keby tam rastli taketo "bobule"Su to milimetre. A ano, je to zvlastne, ze ti folikuly napriek clostylu nerastu, ale ostanu na 8mm. Nerobila ti folikulometriu aj neskor? Ak mas problemy s dozrievanim vajicok - tak to, ze nerastu, je "normalne" a teda ti prave clostyl bol predpisany. Ja som brala clostyl 5-9.den teda 5 dni a ovulacia bola na 17.den, to mal folikul piatok predtym 17mm (ovulacia bola v noci z nedele/pondelok)