Je Norethisteron spoľahlivý na oddialenie menštruácie?
Ahojte mame kúpenú dovolenku v lete a momentálne mi to vychádza tak, že akurát dva dni pred dovolenkou dostanem menzes. Prosím vás, počula som, že sa zvykne Brat norethisteron. Je to 100% že nedostanem? Obávam sa, aby som na dovolenke nedostala lebo ma trafí. Vždy vám zabral a neprišli vám počas celej dovolenky, aj keď to bolo 10 dní?
Ahoj,chcem sa Ťa opýtať,skúšala si si nakoniec takto posunúť krámy ešte mesiac skôr?prišli Ti tie ďalšie krámy normálne v termíne alebo Ti to rozhodilo cyklus?
Zvažujem to urobiť presne tak,ako sk chcela aj ty,aj moja dr mi to takto odporúčala,len sa bojím,aby ten cyklus nechodil potom hala-bala 🙂
Ďakujem
Ahoj,chcem sa Ťa opýtať,skúšala si si nakoniec takto posunúť krámy ešte mesiac skôr?prišli Ti tie ďalšie krámy normálne v termíne alebo Ti to rozhodilo cyklus?
Zvažujem to urobiť presne tak,ako sk chcela aj ty,aj moja dr mi to takto odporúčala,len sa bojím,aby ten cyklus nechodil potom hala-bala 🙂
Ďakujem
@lenull103 áno ja už viackrát a vždy bolo všetko ok, hneď ako som prestala na 3 ti deň ráno prišlo..
@lenull103 áno ja už viackrát a vždy bolo všetko ok, hneď ako som prestala na 3 ti deň ráno prišlo..
@maminatimka myslela som skôr aj tie ďalšie mesiace po.či prišli pravidelne alebo bol cyklus rozhádzaný.
Nechcem brať tabletky celú dovolenku,tak si chcem už mesiac pred posunúť menzes,len sa bojím,že sa mi cely cyklus rozhádže a aj tak ich dostanem na dovolenke 😁

@elenka.k ďakujem 🙂