Je normálne mať pred menštruáciou triašku a návaly horúčavy?
Zienky mavate to niektora? Ja si to vsimam poslednych par cyklov. Asi tak tyzden pred ms sa minv noci striedaju hrozne triasky s pocitom horucavy plus mierne uzkosti v noci a nespavost. Je toto normalne? Mam 38 rokov, ms mam zatial pravidelnu ako svajciarske hodiny jedine co som si vsimla ze trva miesto 5 dni len 3.
@anonym_autor ja mam nieco podobne a mam 34...prechadzam vysetreniami...zatial mi nic nezistili...asi fakt to bude len tym ze sme zeny...ale zase aj viem...ze sa to urcite da zmenit...strava cvicenie..no stress..bpri malych detoch ..dobe v akej sme...to ide naozaj tazsie
Mne by bolo divne, keby pri PMS nemam nespavosť, zimu a nočné potenie.😀 toto je moj zaklad PMS este plus s únavou.
@anonym_autor mám to tak posledné roky mám 45 r.Az spotené tričko, ktoré má chladí
menzes ešte mám.Hormonalne zmeny a menopauzu majú ženy aj 10 r pred skutočnou menopauzou.Pravidelne 2-3 noci pred menzesom mám zlý spánok .Zvykaj si po menopauze to bude ešte horšie🤣🤣stačí mi počúvať kolegyne
Mám presne to isté mám 45, tiež ešte pravidelnú menštruáciu a tiež som išla zo 7 dní na 5, takže sú to hormonálne zmeny
@anonym_autor mávam neskutočnú zimnicu, keď majú prísť, idem už zrejme do prechodu 😭
@niqua a co mam na tom riešiť. Je to par dni. Sucast nejakého cyklu.
@zojazoja joooj prepac znelo to tak akokeby rypem, precitala som si to po sebe opat..tak viem, ze niektorym zenam sa to podarilo, ze nasli ten hormonalny balans...ziadne pms...ziadne bolesti...ach to som.nezazila roky..ja tiez k nim nepratrim...su na to rozne bylinky samozrejme pohyb a strava je zaklad.. ved vieme...
@anonym_autor ja som mavala taketo veci a po porodoch to zaujimave ze preslo. Zrazu nemam ani PMS. Prvy krat som nejako rok po porode dostala ms a druhy raz po 10 mes teraz. Teraz zaujimave nic necitim a iba zrazu ide krv.
Ja mam napr.zvysenu teplotu pred menstruaciou 37.3c a bolo mi povedane,ze je to ok...obvinujem za to moje hormony ...a aj tlak je kolišavy aj pred a aj po...teraz som bola krv darovat a to bolo tesne po a doktorka "ze tlak mate trosku vyssi " vysvetlila som situacia a povedala,ze nieco co riesit,ze v pohode...a to mi 46tka klope na dvere... ja skor viac trpim pri ovulacii...ta sa mi neskutocne zmenila za poslednych 5r. brrrrr
@anonym_autor ano,mam to rovnako od cca rovnaleho veku
@anonym_autor mám to tak posledné roky mám 45 r.Az spotené tričko, ktoré má chladí
menzes ešte mám.Hormonalne zmeny a menopauzu majú ženy aj 10 r pred skutočnou menopauzou.Pravidelne 2-3 noci pred menzesom mám zlý spánok .Zvykaj si po menopauze to bude ešte horšie🤣🤣stačí mi počúvať kolegyne
@anonym_293fe0 Tiež mám 45 r., menštruáciu už štyri mesiace nemám a odvtedy sa cítim vynikajúco. Už žiadne PMS, žiadne kŕče, bolesti. Dúfam, že ju už ani nikdy znovu nedostanem 😉

@anonym_autor možno by bolo fajn to odkonzultovať s gynekológom, či je to v poriadku lebo podľa mňa moc nie