Je potratová tabletka povolená na Slovensku?
Včera o 12:37
Zenina známa bola na interrupcií zo zdravotnej indikácie a vraj dostala 2 potratove tabletky, ktoré užila.
Bola u lekára v BA, nie Rakúsko ani Česko.
Je to podľa vás pravda?
Veď na Slovensku nie je potratova tabletka povolená.
Mne sa to nechce veriť.
Zmenilo sa niečo v tomto?
Ináč po ich užití mala take bolesti, že skončila v nemocnici na kyretazi.
Predošlá
Strana
z2
anonym_15f41a
•
Včera o 19:43@anonym_4c61d9
@anonym_15f41a nie, nie som TA pani.
@anonym_4c61d9 to som si myslela... takze ako na teba teda utocim a reflektujem si na tebe svoje problemy? Mozem dat aj tolko vykricnikov, ako si dala ty... ale nechce sa mi 🤷♀️
Predošlá
Strana
z2

@anonym_4c61d9 ty o com tocis? Ja som odpisovala tejto na tento vyplod:
"Ani sa necudujem,ze v poslednom roku nic nie je nic pozitivne o zivote ako 3 svetova,, Ved mame slobodnu volu, tak zabijat s pilurkami,alebo priamo UPT,to je uz aj na Pana Vsemuhuceho privela, zabijat nevinne stvorenia v lone matky? Zeny zobudte sa ,,a nezabijajte si svoje deti, Ze ,zo zdravotneho hladiska, ?to je len vyhovorka,,Ja by som svoj zivot polozila,,,ako zabila moje nevinne stvorenie,,Preco nedovolite svojmu dietatu prist na svet, ved ono sa nepytalo samo, Vy matky s otcom ste ho splodili ,,a Pan Boh stvoril.."
Takze ak si nahodou tato pani, tak potom asi trpis fakt pokrocilou schizofrenou a mala by si sa liecit. Ak tato pani nie si, tak na mna utocit nemusis, ani nemusis pouzivat tolko vykricnikov, lebo ja si na tebe naozaj nereflektujem ziadne moje problemy a absolutne netusim, ako som sa ta dotkla.
@anonym_15f41a nie, nie som TA pani.