icon

Je silné krvácanie po sekcii normálne?

patuska00
20. aug 2024

Ahojte ženy prosím vás poraďte mi strašne sa bojím rodila som 7 augusta krvácala som dosť v nemocnici až mi dali krv inekcie...potom sa krvácanie zlepšilo 5dni dom krvalacala v nemocnici a potom doma som krvácala do 17.8 18 bola pauza a od 19 slabo a dneska už silnejšie až také trochu tmavšie je to normálne.dakujem pekne

kikahub
20. aug 2024

radsej by som s tym kontaktovala gynekologa. ale tmavsia krv byva normalna len neviem ci aj po 13 dnoch.

hendikep
20. aug 2024

podla mna je to uplne normalne …

patuska00
autor
20. aug 2024

@kikahub ja normálne krvacala 11dni 1den pauza a dneska už silnejšie neviem či je to normálne

aliaray1
20. aug 2024

@patuska00 ale ved si v 6 nedeli. Co je ti divne na tom, ze krvacas?

patuska00
autor
20. aug 2024

@aliaray1 ano viem že som v 6 nedeli ale bojím sa či ak zas tak budem strašne krvácať ako v Nemocnici ja normálne cítim ako zimná ide krv

snowflakenel
20. aug 2024

Ja som krvacala aj po sestonedeli. Gynekolog ma potom poslal do nemocky, kde dali injekcie na docistenie maternice. Bola som 2x. Potom uz ok.

patuska00
autor
20. aug 2024

@snowflakenel veď ja tam dostávala inekcie

snowflakenel
20. aug 2024

@patuska00 ano, aj ja. Ale to sa niekedy stava. Po prvom porode- normalnom som mala aj zrazeniny a musela som ist na kyret. Po sekcii sa kyret nerobi, tak davaju injekcie este. Zajdi za gyndosom a uvidis...

patuska00
autor
20. aug 2024

@snowflakenel ahoj už teraz len slabulinko krvacam už v pohode jasné volala som ani nezdvihol ki