Je slabé krvácanie v prvom trimestri bežné?
Dievčatá stretla sa tu niekto v I. Trimestri - 9 týždeň- so slabým krvácaním? (Jasná aj staršia krv) ( krvácanie bolo len raz) Lekári nevideli žiadny zdroj krvácania. Teraz mám už veľmi slabé hnedasté potom aj trochu žlté už len akoby ,, zbytky “ že to ani špinenie nie je. Môže to tak byt? Bola som aj v nemocnici. Ale rada by som si prečítala aj vaše skúsenosti.
Vo všetkých tehotenstvách som v prvom trimestri krvácala/špinila. Prvý raz to nedopadlo dobre, ďalšie dve tehotenstvá boli v poriadku. Je to vysoko individuálne, nepodceňovala by som to. Píšeš, že si s tým bola aj v nemocnici, tak by som počúvala lekárov.
Vo všetkých tehotenstvách som v prvom trimestri krvácala/špinila. Prvý raz to nedopadlo dobre, ďalšie dve tehotenstvá boli v poriadku. Je to vysoko individuálne, nepodceňovala by som to. Píšeš, že si s tým bola aj v nemocnici, tak by som počúvala lekárov.
@anonym_c0b890 a mala ste to dlhodobejšie ?
@anonym_c0b890 a mala ste to dlhodobejšie ?
@slniecko_2919 Trvalo to asi dva týždne s rôznou intenzitou krvácania. Najmä po námahe alebo ráno pri potrebe.
@slniecko_2919 Trvalo to asi dva týždne s rôznou intenzitou krvácania. Najmä po námahe alebo ráno pri potrebe.
@anonym_c0b890 akú námahu myslite napríklad šport, dlhšie prechádzky či aj po takej ,, bežnej” ako domáce prace alebo tak?
@anonym_c0b890 akú námahu myslite napríklad šport, dlhšie prechádzky či aj po takej ,, bežnej” ako domáce prace alebo tak?
@slniecko_2919 Mne robila problém aj bežná "námaha" v domácnosti. Celú dobu špinenia som sa snažila oddychovať. Ale ja som užívala aj injekcie na riedenie krvi, možno to malo súvis aj s tým.
ok určite to nie je. Každé krvácanie je len krôčik od potratu.
Tak bezne to nie je..ja som nekrvacala ani v jednom tehotenstve..vacsinou by to aj malo mat nejaky dovod, ak je napr.myom alebo iny problem...nie len tak z nicoho nic
Ja som krvácala/špinila nonstop od cca 6tt do 12-13tt, vždy bolo všetko v poriadku, jeden krát aj vyslovene ako prvý deň ms, dva krát na pohotovosti, príčinu nenašli. Zrazu mi to prestalo jeden deň (povedali mi, že to zvyčajne prestane, keď placenta preberie svoju funkciu), teraz som 16tt a všetko je v poriadku. Určite to netreba podceňovať. Mne nasadili aj vyššie dávky progesterónu.

Ano niektore krvacaju alebo spinia, chvilu ci dlhodobo, a moze to byt ok ale aj nemusi. Takze kazdy pripad je individualny a Tebe to nijakym sposobom nezmeni situaciu...
Drzim palce nech je to OK.