Je trápne ísť ku gynekológovi neoholená?
Mám 42 rokov, žijem sama, dole sa proste holim len keď idem ku gynekológovi, no vždy mám z toho podrazdenu pokožku, červené fľaky, boli a svrbí na to. Mám ísť na preventívnu a rozmýšľam, či bude môcť odveci, keď to len poskracujem? Nebude to úplne odveci v dnešnej dobe? Chodí tak niekto?
Gynekológ to nerieši. Trápne to určite nebude. Ja sa síce upravujem, ale na IG je množstvo gynekológov, ktorý k tomu mali xy príspevkov. Naozaj sa tým nemusíš zaťažovať.
@anonym_f7f941 ďakujem, lebo sa aj hanbím pred nim, lenže teraz som si oholila len kraje a už mám podráždenú kožu...
@anonym_autor ak by som sa neholila, tak sa neholím ani kôli gynekológovi. Verím že sa im polka žien neholi. A vtipné, ja to mám zase naopak, síce sa holim, ale keď idem gynekológovi tak si to vždy necham aspoň trochu vyrásť, cítim sa potom menej nahá 😀
Nie, tomu je to uplne sumak, ci tam prides s bobrom, alebo ako panenka :D
Nie, tomu je to uplne sumak, ci tam prides s bobrom, alebo ako panenka :D
@anonym_f94a2f
@crazy_cat_lady ja sa tiež cítim ako nahá a ešte k tomu všetko podráždené, asi to fakt bude lepšie vyzerať radšej s chlpmi
na to poznám jeden krásny vtip 😂😂 aj keď je dlhší ...
išla som dnes ku gynekologovi. ráno klasika behačka, raňajky, deti rýchlo do školy.
prišla som domov, skočila som do sprchy nech som ready - schmatla som prvý uterák čo bol položený na pradelníku.
na gynekológii všetko ok, len gynekolog sa na mňa usmieval a povedal že vidno, že dnes som si dala záležať. bolo to divné.
pustila som to z hlavy, v práci všetko ok, potom po deti, úlohy - a večer keď sa staršia hrala v izbe zrazu krik
mamiiiii, kde je ten uterák z prádelníka čo som tam mala položený... mala som v ňom uložené trblietky lebo sa mi rozsypali a nemala som ich kam narýchlo dať ... 😂
Podľa mna je to úplne ok. Ja som posledné tyzdne tehotenstva sa už na to vykašľala, lebo som sa stále len porezala a nikto mi nič nepovedal. Dokonca ani počas pôrodu som nebola oholená len som to skrátila.
A keď je ešte taký problém že máte z toho podráždenú pokožku tak by som to vôbec neriešila a len skrátila.
Gynekolog toto vobec neriesi, ked chces, chlpky trosku skrat, ale inak... toho zaujimaju uplne ine veci a videl uz fakt vsetko.
Gynekológovi je jedno, či si oholená. Absolútne to neriešia. Dôležité sú čisté nohy a čisté ponožky. Ak ta už niečo kvôli návšteve gynekológa trápi, chlpy to fakt nemusia byť.
trapne to nie je, ale zase Jursky park medzi nohami mat nemusis.
@anonym_autor Idem na urologicku operáciu a v podkladoch bolo tam napísané, že aj muži a ženy si musia oholiť operačné pole. Ináč sa k urologovi neholim.
@anonym_autor Idem na urologicku operáciu a v podkladoch bolo tam napísané, že aj muži a ženy si musia oholiť operačné pole. Ináč sa k urologovi neholim.
@anonym_ead84c Ono beztak, keby si to človek neoholil sám, tak ho pred operáciou nahrubo oholí nejaký sanitár s IQ 75 - čiže v záujme každého, či ženy alebo muža, je oholiť sa dôkladne a dobre sám.
@anonym_ead84c Ono beztak, keby si to človek neoholil sám, tak ho pred operáciou nahrubo oholí nejaký sanitár s IQ 75 - čiže v záujme každého, či ženy alebo muža, je oholiť sa dôkladne a dobre sám.
@hefo akože nič v zlom, ale zas nemusíš urážať sanitárov, je to práca potrebná ako aj iné práce, kde nepotrebuješ mať extra vzdelanie.

Gynekológ to nerieši. Trápne to určite nebude. Ja sa síce upravujem, ale na IG je množstvo gynekológov, ktorý k tomu mali xy príspevkov. Naozaj sa tým nemusíš zaťažovať.