icon

Je veľká krvná zrazenina počas menštruácie normálna?

leuaa14
27. feb 2024

Ahojte... Mam 15rokov za pár mesiacov 16..... Mam 4 deň menštruácie a nikdy predtým som na 4den nemala bolesti.... Bolia ma kríze a pod bruško... A hlavne som mala veľkú krvnú zrazeninu (krvné zrazeniny som mávala) ale teraz bola dosť veľká a zľakla som sa.... Každú chviku sa bojím ci zomna ďalšia nevynde.... Prosím je to poriadku...? Ďakujem za odpovede

maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
tetapetra
27. feb 2024

@leuaa14 niektoré to tak máme. Niektoré ani nevieme,že menzes vôbec máme, niektoré majú silné bolesti a niektoré silný menzes. Niektorým to trvá 3dni, niektorým aj 7-8. Každá sme iná

januska12323
27. feb 2024

Je to v poriadku.

leuaa14
autor
27. feb 2024
leuaa14
autor
27. feb 2024

@tetapetra ja mavam 6/7....zlakla som sa...niekde som citala ze zena moze s toho vykrvacat...ze neni dobre velke zrazeniny

minka201
27. feb 2024

@maminazosatnika Súvisí to nejako?

ullala
27. feb 2024

Aku velku zrazeninu si mala? Slovo velke kazdy mozme vnimat inak.

maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
leuaa14
autor
27. feb 2024

@maminazosatnika to nie...ja som panna

leuaa14
autor
27. feb 2024

@ullala určite bola vačšia ako 2e minca...citila som že ide ,,von" niečo velke...išla som na wcko a bola to zrazenina.....hodinka a pol do zadu to mohlo byt... len teraz sa bojim aj ležat a potom vstat...

ullala
27. feb 2024

@leuaa14 Ja take mavam tiez. Myslim, ze je vsetko v poriadku. Drzim palce.

januska12323
27. feb 2024

Neboj sa je to len výstelka maternice nič sa nedeje.

minka201
27. feb 2024

@maminazosatnika Aha, až teraz som pochopila, prečo si sa pýtala 🙂

patus_2
27. feb 2024

@leuaa14 nebola si predtým chorá alebo si nemala nejaký väčší stres? Ak by sa ti to opakovalo alebo by ti bolo zle, tak vtedy by bolo dobré zájsť k lekárke. Ale je veľká šanca, že to je iba jednorazová záležitosť. Naše telá sú veľmi citlivé na kadečo, takže môžu nastať rôzne výkyvy.

leuaa14
autor
27. feb 2024

@ullala dakujem krasne

leuaa14
autor
27. feb 2024

@patus_2 ano s tym stresom to je pravda ...

leuaa14
autor
27. feb 2024

DAKUJEM VAM

nesana
28. feb 2024

Ja mám tieto zrazeniny od 12 rokov a ešte teraz ich mávam. Je to úplne normálne, ale chápem, tiež som sa zo začiatku bála🙂

leuaa14
autor
28. feb 2024

@nesana áno len som sa zľakla lebo to boli dosť veľké zrazeniny...

h2
28. feb 2024

@leuaa14 Neboj sa, je to v poriadku. Nie je to zrazenina. Pri menštruácii ti popraská výstelka maternice a tie kúsky potom spolu s krvou odchádzajú preč. Väčšinou sú malé, takže ich nejako nepostrehneš. Ale úplne bežne sa stáva, že sa odlúpne väčší kúsok naraz. Nie je to nič neobvyklé, si úplne v poriadku, neboj.

tetapetra
29. feb 2024

@leuaa14 odsleduj si to. keď časom pôjdeš na gyndu, tak to spomeň. Ja mám síce už o 100rokov viac ako ty, ale moja lekárka mi povedala, že sa to môže zvrtnúť a dôjsť k masívnemu krvácaniu. Fungujem takto dlho, čiže pohoda-jahoda. Existuje na to liek a aj funguje,ale moje lajdáctvo je väčšie.

leuaa14
autor
29. feb 2024

@h2 ďakujem ukludnili ste ma..