Je výbežok pod klitorisom normálny?
Ahojte a vopred sa ospravedlňujem keď to bude pre niekoho nechutné. Včera pri sprchovaní a umývaní som si vsimla že mám niečo cca vedľa alebo pod klitorisom. Neviem ako to správne nazvať napadá ma iba výbežok. Mám aj fotku ale nebudem asi radšej pridávať. Našla som si že to môže byť cysta. Je to taký divný útvar ako malý slizik. Máte niečo takéto?
@anonym_autor dr?
@anonym_a59270 to je samozrejme že pôjdem,som mimo domova ešte na týždeň
„ Mám aj fotku ale nebudem asi radšej pridávať.“
Uchyl. Ziadna normalna zena by neuvazovala ci sem vycapi fotku chachary.
Daj fotku, lepsie zhodnotime
„ Mám aj fotku ale nebudem asi radšej pridávať.“
Uchyl. Ziadna normalna zena by neuvazovala ci sem vycapi fotku chachary.
@anonym_6b1edb preboha živého, to si myslíš že by som si ju odfotila celu? Existuje niečo také ako orezanie fotky
@anonym_6b1edb preboha živého, to si myslíš že by som si ju odfotila celu? Existuje niečo také ako orezanie fotky
@anonym_autor ved orez a daj foto
Nech je to co chce, nema to tam byt..
To vazne, neverila som ze toto fakt niekto odfoti a zavesi... Aka sprosta musis byt, co cakas, aj tak musis k lekarovi
Vymaž to, kým sa nejaky uchyl nezačne na tom odbavovať. Počkaj na doktora, nič teraz nezmôžeš.
To vazne, neverila som ze toto fakt niekto odfoti a zavesi... Aka sprosta musis byt, co cakas, aj tak musis k lekarovi
@anonym_cb24ec dúfam že to aká si zla sa ti vráti
@anonym_cb24ec dúfam že to aká si zla sa ti vráti
@anonym_autor je teda nie som zla ale ty si hlupa urcite
@anonym_autor je teda nie som zla ale ty si hlupa urcite
@anonym_cb24ec tak si zatlieskaj , karma funguje bleskovo
Že ťa vôbec napadá sem zavesiť takúto tému. Nik iný ako lekár tvoj stav zhodnotiť nevie.
@anonym_autor nepošleš mi fotku do správy? Nie som úchyl, ani nijak extra netúžim to vidieť ale ja mám tiež niečo také tam... No, hmmm... Divné, čo sa neukazuje.
Kuuurnik, a ja som si to nestihol stiahnuť..... V zbierke už mám visiace varlatá, už mi chýbal len ten klitoris.😢☹
Kuuurnik, a ja som si to nestihol stiahnuť..... V zbierke už mám visiace varlatá, už mi chýbal len ten klitoris.😢☹
@anonym_09cc71 bolo to fakt nechutne, ver mi
@anonym_09cc71 bolo to fakt nechutne, ver mi
@anonym_cb24ec prestaň už preboha sa tu odbavovať,chod sa venovať niečomu
ak je to vybezok na vonkajsej strane, moze to byt kondylom.... pozri na nete ako to vyzera... v kazdom pripade kludne tu fotku posli chatgpt skor ako to pridavat sem
ak je to vybezok na vonkajsej strane, moze to byt kondylom.... pozri na nete ako to vyzera... v kazdom pripade kludne tu fotku posli chatgpt skor ako to pridavat sem
@anonym_727a65 ahoj ďakujem kondylom to nebude, už som to pozerala
a ved takato tema, identicka, tu bola nedvano...kks, toto admini toleruju ??
alebo aj toto on y vymyslaju ?
a ved takato tema, identicka, tu bola nedvano...kks, toto admini toleruju ??
alebo aj toto on y vymyslaju ?
@nyusika zmeskala si ikonicku foto
Jeden tu minule mal problém nejaký s penisom a bim ho celú cicinu nafotil. Aj s s chlpatým podbruším. Zemrel som 😀

@anonym_autor dr?