icon

Je zelený výtok u muža nebezpečný?

lisacka1
21. dec 2024

Ahojte priateľ má zelený vytok aj trenky od toho berie antibiotíka ale vytok pretrvava ..mal sex so ženami keď sme sa rozišli nechránený môže to súvisieť? Bolelo ho na začiatku aj pri moceni a teraz nič ale vytok je aj trocha krvi dnes mal..pôjdeme znova k Dr..mate skúsenosť?
Dúfam že nie pohlavná choroba.

Strana
z2
koniarova
21. dec 2024

@lisacka1 penicilínom sa lieči napr. syfilis.

rozculena
21. dec 2024

@lisacka1 čo ti povedal,prečo to užíva?

mamina7070
21. dec 2024

@lisacka1 penicilin sa dava skor na syfilis ale chod sa dat otestovat a partner nech ti ukaze spavu od lelara co mu tie atb nasadil

rozculena
21. dec 2024

@koniarova ale tam nie je zelený výtok

enmery
21. dec 2024

Odkedy ste zase spolu?Pretože penicillin sa používa na liečbu kvapavky a sifilisu. Kvapavka sa u muža prejaví max do 5 dní od pohlavného styku s infekčnou osobou. Takže nielenže spal kadetade, pravdepodobne v tom pokračuje. Tebe priateľ klame, kvôli čomu berie penicilín?

koniarova
21. dec 2024

@rozculena to je jedno aká šmákocina to je. 😁

rozculena
21. dec 2024

@koniarova v podstate aj hej....grc,tento chlap....som sa vytočila,ako keby sa to týkalo mňa,normálne mám chuť rozbiť mu hlavu panvicou

svetlonos
21. dec 2024

@rozculena
len chlap? Ja keby som zistila ze hopsal kade chodil, nachystala by som miláčikovia romantickú večeru, sebe sexi oblečenie (schovala si niekde riadny bič, nakkta) a kondóm z vnútra vynatierala poriadne s vasaby! Pred tým sa s nim ešte vášnivo dohodla na putách a zakrytý očiach 🥰
Ved by mu to kretenovi aj ten scifilis s kvapavkou vypalilo, chudatku! By si veru potom ešte dlho nezasexoval!

rozculena
21. dec 2024
niekto2hy
21. dec 2024

@svetlonos Sado-maso?😀

petronelag
21. dec 2024

@lisacka1 Lekár, ktorý mu predpísal ATB mu dal aj lekársku správu, kde má napísanú diagnozu, ale je to pravdepodobne niektorá pohlavná choroba a nemal mať styk so žiadnou ženou, lebo ju môže nakaziť.

jana_eyre_2
21. dec 2024

Tebe nič nie je, pretože najskôr nemáš príznaky.. to čo popisujes je kvapavka ako vyšitá, príznak už hnisavy výtok, predpokladám že keď mal priesvitný tak si to ani nevšimol.. a ktovie na čo mu dali ATb, možno šiel k dr s tým že ho páli pri močení a tak to uzavreli ako zápal moc.ciest a neriešili pohlavnú chorobu.. koľko mužov by to asi priznalo... Preboha, choď k doktorovi, povedz čo je vo veci, nesexuj s nikým a preliec sa.. a s tým chlapom sa rozid, čítaj knižky, začni hľadať temy kritické myslenie a ži normálny život.. pekný večer..

martinmmartin
21. dec 2024

@lisacka1 Penicilin na kvapavku nefunguje. Kvapavka sa dnes vdaka samoliecitelom stala rezistentna na kazde bezne atb a musi sa dnes liecit kombinaciou atb podavanych aj injekcne
Plus u zien je velakrat bezprznakova a preziva krasne v hrdle, pohl organich a aj rekte

svetlonos
21. dec 2024

@niekto2hy
no myslím, že keby na rovinu poviem ti si sadla nech ta utrieskam, zrejme by nesedkal... Takže áno , len uplne hnusne bez súhlasu 😝.
Keď už je debilny tak nech aspom pršiplášť nosi a nie nakaziť partnerku!

svetlonos
21. dec 2024

@rozculena
tak čo takému? Nech si to aspom dobre zapamätá, debil debilný!

michal_dr
21. dec 2024

Najsmutnejšie na tom celom je ako sa k tebe zachoval. Neviem, ale ja by som takeho partnera nechcel.

Prečo?
Vedel a bol si vedomý svojho zdravotného stavu
Napriek vedomosti s tebou mal sex (hoc s kondomom) a vedel, že ta môže nakaziť
Nech sme už ľudia akýkoľvek, tak toto považujme za chrapúnstvo najväčšieho zrna.

Nielen že on musí k doktorke, musíš ísť i ty a bolo by korekt, keby i dotyčnej, dotyčným dal vedieť v akom je stave. Šíriť pohlavnú chorobu je na mašľu. Hlavne keď si bol vedomý svojho zdravotného stavu 🤐

rozculena
21. dec 2024

@michal_dr to nie je na mašľu,to je trestné

viestta
21. dec 2024

A vraj nam nereba sexualnu vychovy na skolach. Mam pocit, ze by ju mali zaradit aj do osnov skoleni OBP na pracoviskach, nie len na skolach...

alickapusinka
21. dec 2024

Ak vedome vie že roznaša pohlavnu chorobu niečo ma je to trestný čin že s tebou spal.Určite možno ma aj syfilis však si prečitaj na internete o tom niečo.Neliečení syfilis mojej kamáratky muž na nu preniesol a zomrela.

sisa_s
21. dec 2024

Ja len vidim nick autorky a co tema, to perla... vobec sa necudujem, ze doslo aj na pohlavnu chorobu

jesenzima
21. dec 2024

Fuj, a ty si s ním ešte aj mala sex 🤢

svetlonos
22. dec 2024

@alickapusinka
fakt. To je hrozne! Aspoň ho zavreli za to? Ci nedokázatelne?

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
lisacka1
autor
22. dec 2024

@martinmmartin ako v hrdle prosím?

stanulienkat
22. dec 2024

Bože baby.. nezáviďte jej. Veď sa ľúbia. Určite ju už nikdy nepodvedie- minimálne dovtedy, kým sa junak nevylieči.😂

@martinmmartin nejak vela o tom vies...😂

bivanko
27. dec 2024

Ja na tvojom mieste by som ho poslal do prdele!

Medzi možné príčiny tohto príznaku patria:
- Kapavka : Bakteriálna infekcia, ktorá môže spôsobiť zelený alebo žltkastý výtok, bolesť pri močení a krvácanie počas ejakulácie.
- Chlamýdie : Ďalšia bakteriálna infekcia, ktorá môže spôsobovať podobné príznaky vrátane výtoku, bolesti pri močení a krvácania.
- Uretritída : Zápal močovej trubice, ktorý môže byť spôsobený rôznymi faktormi vrátane pohlavne prenosných infekcií. Tento stav môže viesť k zelenému alebo žltkastému výtoku, bolesti pri močení a krvácaniu.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
timea301196
27. jan 2025

@karolinakr som sa nasmiala normálne

Strana
z2