icon

Kde robia kolonoskopické vyšetrenie v narkóze?

nikolkanitra
14. jún 2016

ahojte baby,viete my niekto poradit kde robia kolonoskopicke vysetrenie v narkoze?dakujem

gaaaa
15. jún 2016

@nikinkals Moja myslela som na teba,že asi závodíš.kludne si si to mohla dať skôr.toto prehánadlo nepoznám,ja mám drahšie.ked si si dala o 17.00 tak do 22.00 by si mala byť vyprázdnená a pi veľa vody nech sa ti poriadne vymyju črievka 🙂 hej trochu oťapená na každého to vplýva inak treba ísť s doprovodom ked si dávaš injekciu.

nikinkals
15. jún 2016

@gaaaa a platis ju?no bola som snad 30x a len vodou,vela vody

gaaaa
15. jún 2016

@nikinkals áno u môjho sa platí 10 ecek.Ale už budeš mať pokoj a hlavne nech všetko dobre dopadne.kedy ideš?

nikinkals
15. jún 2016

@gaaaa rano o 7h

gaaaa
15. jún 2016

@nikinkals to máš super ze hneď ráno.daj mi prosím ta potom vedieť čo a ako.

nikinkals
16. jún 2016

@gaaaa ahoj,tak som dobojovala,strasne tooo bolelo,fnuk
zistil mi vnutorne hemeroidy a divertikulozu po celom creve..

gaaaa
16. jún 2016

@nikinkals ahoj.myslela som na teba,hlavne že si to zvládla 🙂 Hemeroidy mám aj ja.A to čo je tá divertikuloza?

nikinkals
16. jún 2016

@gaaaa su vydutiny na sliznici hrubeho creva 😢

gaaaa
16. jún 2016

@nikinkals To prvý krát počujem.aj ti niečo nasadili?

nikinkals
16. jún 2016

@gaaaa dal mi jedny lieky,vraj maju pomoct pankreasu tvorit enzymy

mata2
16. jún 2016

Segre to robili v Partizanskom v narkoze

gaaaa
16. jún 2016

@nikinkals a to ti má pomôcť?ako sa volajú?

nikinkals
16. jún 2016

Duspatalin a tie sa volaju pangrol

gaaaa
16. jún 2016

@nikinkals Obidvoje som brala aj ja.A od pangroluma strašne bolel žalúdok lebo sú silné tak mi ich vysadil

nikinkals
16. jún 2016

@gaaaa tiez sa bojim,
a ked je to volne predajny liek,kolko sa doplaca zan na recept?

gaaaa
17. jún 2016

@nikinkals to ti neviem povedať,koľko sa dopláca.ale ked ti nebudu robiť dobre,tak chod k nemu a dá ti iné.ja som tak išla.

nikinkals
17. jún 2016

@gaaaa dakijem..ved uvidim

koniarova
17. jún 2016

@nikinkals Prečo si nešla nakoniec s narkózou? Nebanuješ?

nikinkals
17. jún 2016

@koniarova potrebovala som ist hned k detom,nemohla som si dovolit pospinkat pri tom ;--) ..pichalo to velmi,ved aj kvalitne ma bolo pocut z ambulancie,ale uz jrvto za mnou,len ma popichava vlavo dole pri bedrovej kosti a neuticha..

aneta135
19. jún 2016

Dobry den,reagujem na Vas inzerat lebo uz som bezradna.Jedna sa o moj zdravotny stav vysledky stolice pozitivne a pan doktor Gregus v Nitre ma objednal na kolonoskopiu az za 3 mesiace to je nemozne tolko cakat.Pocula som ze v Sali je vyborny odbornik pan doktor Pavol David ale uz 5 den sa k nemu nemozem dovolat.Chcem ist zajtra na blink k nemu som az od Topolcian.Neviete ci nema dovolenku?dakujem za odpoved

aneta135
19. jún 2016

Dobry den,reagujem na Vas inzerat lebo uz som bezradna.Jedna sa o moj zdravotny stav vysledky stolice pozitivne a pan doktor Gregus v Nitre ma objednal na kolonoskopiu az za 3 mesiace to je nemozne tolko cakat.Pocula som ze v Sali je vyborny odbornik pan doktor Pavol David ale uz 5 den sa k nemu nemozem dovolat.Chcem ist zajtra na blink k nemu som az od Topolcian.Neviete ci nema dovolenku?dakujem za odpoved
@gaaaa

aneta135
19. jún 2016

Dobry den,neviete ci pan doktor gastroenterolog Pavol Dávid v Šali ordinuje? Alebo ma dovolenku lebo nezdviha sestricka telefon.Dakujem za kazdu odpoved.

gaaaa
19. jún 2016

@aneta135 Dobrý den.Do šale sa veľmi ťažko dá dovolať.Ja skušam aj ráno okolo 7.00 vtedy je tam sestrička sama a berie krv tak sa mi podarí dovolať.ale objednáva sa od 14.00 tak treba len stále skušať.Ja idem tiež od zajtra vyvolávať 🙂Ja chodievam občas tiež na blink.A môžem dr.Davida,len odporučiť.

michluc
7. sep 2017

@gaaaa dobrý den , našla som tuto trocha starú tému ale inde som sa nedopátrala ..potrebovala by som ísť na gastro a tento doktor je ževraj velmi dobrý , ak k nemu chodíte tak určite budete vedieť či to robí aj v narkoze , alebo aspon s injekciou?

nikolkanitra
autor
7. sep 2017

Ahoj narkozu nepouzíva robi to s inekciou.je to velmi dobry doktor,málo kde takeho nájdeš.Ale kolonoskopiu my robil raz bolo to velmi bolestive pre mna fúu uz to zažit nechcem bez narkózy.teraz na poslednej kontrole u neho my oznamil ze zase ma caka kolonoskopia.Už nejdem idem sa objednat do BA s narkozou.Odtial mu prinesiem iba papiere s vysetrenia

gaaaa
7. sep 2017

@michluc Tak ako píše @nikolkanitra.robí len s injekciou kolonoskopiu.Záleží v akom stave su črevá.,ja som po operácií čriev,mám strašne veľa zrastov a teraz v juli mi robil a dalo sa vydržať aj ked to bolo nepríjemné a trochu to bolelo koli zrastom.Je to škoda,že nerobí aj pod narkozou,ale inak super doktor s ktorým sa len tak človek nestretne.Ja k nemu chodím dlho a poznám ho 18r.aj z Nr a nemenila by som.

yollanda
7. sep 2017

Ja som chodievala na wc 1x do tyzdna. Odkedy uzivam spirulinu a chlorelu, chodim aj 2x denne. Mala som caste zapaly criev, po tomto mi to preslo

michluc
7. sep 2017

@nikolkanitra
@gaaaa ani hadičku nerobí s oblbovákom aspon?

rheia27
7. sep 2017

@nikolkanitra doktor gregus robi kolonoskopiu aj v celkovej narkoze

mikimavka
7. sep 2017

www.gastroenterolog.com Mudr.Klucho v Novych Zamkoch. Super odbornik, bola som aj na kolono aj na hadicu z vrchu v celkovej narkoze. Super, nic si nepamatam, bez bolesti. Odpisuje na mail, na FB, na stranke je aj telefon. Termin vam da do tyzdna a aj na druhy den ak je to akutne.