icon

Kedy ísť na vyvolávačku?

17. máj 2025

Ahojte, nemate prosim skusenost? Ms mi meska uz dva tyzdne. Test som si robila tento tyzden, je negativny. Od poslednej som mala jednak vela stresu, mala som aj zdravotne problemy (akutna operacia), antibiotika, a taktiež tohto vsetkeho aj nejaky zapal v intimnej oblasti. Proste toho bolo na mna dost. A otazka, nemam totiz skusenosti s vyvolavackou ms.. po akej dobe meskania si ju dat pichnut? Je to nutne ci len cakat kedy sa dostavi? Vdaka.

stellarstar
17. máj 2025

Ja by som este počkala do konca mesiaca, to vsetko ti to môže posunúť. Nech sa organizmus do poriadku po tom všetkom

vivien234
19. máj 2025

Telo je vysílene a nechce spustiť menštruáciu dokým sa nedá kúsok do poriadku. Čítala som o tom a aj o tom vravel jeden lekár. Ak je toho na telo veľa nechce to všetko pustiť naraz. Potrebuješ oddych hlavne aj psychický. Daj si relax oddychuj nemysli na nič len proste to nechaj spontánne lebo ja som tak počas covidu a stresu nemala pokoj a meškali mi 2 týždne potom skm sa upokojila a prišli. 🙂

autor
19. máj 2025
@vivien234

Telo je vysílene a nechce spustiť menštruáciu dokým sa nedá kúsok do poriadku. Čítala som o tom a aj o tom vravel jeden lekár. Ak je toho na telo veľa nechce to všetko pustiť naraz. Potrebuješ oddych hlavne aj psychický. Daj si relax oddychuj nemysli na nič len proste to nechaj spontánne lebo ja som tak počas covidu a stresu nemala pokoj a meškali mi 2 týždne potom skm sa upokojila a prišli. 🙂

@vivien234 joj keby to slo tak velmi rada. A ano citim ze som unavena, fyzicky aj psychicky, vycerpana. Kazdy den je ten isty kolotoc.. dnes som znova robila test, je negativny, aktualne meskaju 16 dni.. 🤷

vivien234
19. máj 2025

Naozaj sa musíš len upokojiť a potom sa na to pozrieť keď nebudeš rozrušená. Viem čo prežívaš. Nezrychliš to ani nespomalíš. Ak by to trvalo prilis dlho a prišli by aj iné problémy k tomu treba ísť k lekárovi hneď keď sa bude dat ale dovtedy nemá zmysel sa deptať 😟

autor
19. máj 2025
@vivien234

Naozaj sa musíš len upokojiť a potom sa na to pozrieť keď nebudeš rozrušená. Viem čo prežívaš. Nezrychliš to ani nespomalíš. Ak by to trvalo prilis dlho a prišli by aj iné problémy k tomu treba ísť k lekárovi hneď keď sa bude dat ale dovtedy nemá zmysel sa deptať 😟

@vivien234 velmi pekne ti dakujem. Nejake zenske problemy nemam ziadne len dokola stres a ta operacia bola slepe crevo takze nic vazne.. len to ze sa toho nakopilo vsetko naraz..

vivien234
19. máj 2025

Verím že všetko bude v poriadku a budem ti veľmi držať palce 🙂

autor
19. máj 2025
@vivien234

Verím že všetko bude v poriadku a budem ti veľmi držať palce 🙂

@vivien234 ❤️

vivien234
19. máj 2025

🫶😊❤️