Kedy je najlepšie otehotnieť po potrate?
Ahojte snažilky, napíšte mi prosím Vás tie Vaše skúsenosti, ktoré ste prekonali buď spontánny potrat, prípadne interupciu, že kedy ste znova otehotneli. Ja by som chcela už čo najskôr a čítala som názory, že sa môže po 6 mesiacoch, ale že už aj po 3 mesiacoch. Ďakujem. Ste zlaté
ja som tiež chcela po druhom, len som zvedavá kedy vlastne dostanem tú prvú ms ☹ a podľa toho, ale asi to necháme na osud...
Ahojte babenky, tak my to máme už tiež za sebou....ale aspon to prišlo spontánne a nemuseli sme chodiť po nemocniciach. Urobila som si 8 testou veľmi som sa tešila, lebo prvé bábatko sme mali po 2 umelom oplodnení, aj to sme udržali len každodennou injekciou ,takže sme boli rady že to prišlo spontánne, ale v 5tt nám začalo klesať hcg a potom nás rovno navštívila mrcha ☹ A povedala som len tolko, že už si ten test nekúpim ani keby čo! Pekne si počkáme...keby som ho nemala, ani by som nevedela,, že som bola tehu a nebola by som vôbec taká sklamanááááá...držím Vám všetkým palce!
Ja neviem aký máš problém ty, ale ja so zrážanlivosťou a dali mi nato fraxiparín, no a ráno mi zobrali krv a poobede som už mala výsledky...ak máš opakované potraty pre problém s krvou, tak je lepšie to vedieť už pred otehotnením. A s darcovstvom nemám skúsenosť, ale viem, že tam zisťuje skôr infekčné choroby a podobne.
Ahojte, votriem sa vám do rozbehnutej diskusie. Nemôžem prečítať všetky príspevky ale chcem sa spýtať, spomínate tu hematologické a genetické vyšetrenie. Čo všetko sa tam zisťuje a ako dlho trvajú výsledky?
baby konečne mám prvú ms po kyrete po 6týždnoch aj troch dnoch super teším sa 😀

ahojte dievčatá, teraz sa tak zamýšľam (27.11 som podstúpila čistenie :( ) krvácali ste po čistení?? lebo ja som 5 dní iba špinila (akoby mi končil menzes) a potom nič, dnes som 8 deň po čistení a normálne mám pocit akoby sa mi telo chystalo na plodné dni (a teda ovulku) Mávam pred plodnými dňami (zhruba 5 dní pred nimi) výtok. Môže to byť?? Keby vám po čistení prišla prvá mrcha??