Kedy ste boli na 1. kontrole po kyrete?

satanka1
2. jan 2014

Ahojte. V nedeľu som prežila najhorší deň v mojom živote,bábätku na ,ktoré sme sa tak veľmi tešili prestalo biť srdiečko...tie čo to máte za sebou viete ako veľmi to bolí a dlho bolieť bude-neviem,či sa s tým niekedy zmierim...ale určite viem,že nikdy nezabudneme.
baby potrebujem vedieť,kedy mám ísť na kontrolu ku gyn. V reúšťacích paieroch mám napísané do 3 dní...to sa mi zdá veľmi skoro...aj tak má dr teraz dovolenku
...inde som čítala,že po 2 týždňoch...neviete ako teda?
a ešte sa chcem spýtať..s tým odberov ,čo mi brali pri operácii..sa dozviem čo? myslím histologiu a tak a v papieroch mám ešte napísané..že odber biopsie cestou obv.gynekologa...to sa bežne robí? vopred dík za odpovede.

zuzikajus
2. jan 2014

Ahoj @satanka1, je mi to veľmi ľúto, ja som zažila to isté v nedeľu. V pondelok mi robili kyret. Ja mám v správe napísané, že kontrola o týždeň, takže pôjdem v utorok. Tri dni sa aj mne zdá skoro.
Čo som si aj tu na koníku prečítala, tak z histológie sa nedozvieš pravdepodobne nič. Ale v podstate by tam mala byť príčina, prečo sa to stalo. Väčšinou vraj nič nezistia. O tej biopsii neviem, možno ti len odoberie ster z krčka.
Veľmi ti držím palčeky, aby si sa s tým čím skôr vyrovnala a bola v poriadku, aby ste sa mohli pustiť do ďalšieho snaženia. Prajem ti, aby ti Sabínka a Martinko dávali veľa radosti a sily. Mne tiež moja dcérka veľmi pomáha.
Zuzka

hviezda21
2. jan 2014

Ahoj.ja som minuly rok cakala na vysledky z histol.lebo tak mi povedali v nemocke a sla som az okolo 8-10.1. - tu hubovu polievku ti neprajem aku som zazila ja,ze co si to predstavujem ze do 3dni som sa mala hlasit /to bolo 26.12!!!/ ze to je vzdy tak u kazdeho lekara po hospitalizacii!!! nikdy predtym som hospit.nebola a v sprave som to vyslovene nemala napisane. takze ak mas radsej klus ku ktoremukolvek dr. aby si nezazila dalsiu neprijemnu vec. PS:uz mam noveho lekara

tribalmite0
2. jan 2014

Ahoj...je mi ľúto čo sa ti stalo,mne sa stalo to isté 😢 ,do 3 dní treba odniesť prepúšťaciu správu z nemocky svojmu gynekológovi ale vyšetrovať ťa nebude,na normálnu kontrolu pôjdeš po 6 týždňoch ale to ti tvoj gynekológ už povie čo a ako. Na prvé babenko nikdy nezabudneš nikdy ale ked príde druhé svet bude krajší a budete sťastní rodičia,držím palce aby si sa čo najskôr dala do poriadku po zdravotnej stránke ale aj po tej psychickej.

satanka1
autor
2. jan 2014

ďakujem....bolo to moje tretie bábo..ale myslím,že bolesť nie je o nič menšia,aj ked je pravda,že asi sa to trošinku lepšie znáša,ked už deti mám... júli som sa druhý krát vydala a na naše prvé spoločné bábo sme sa veľmi tešili .aj ked drahý má z 1.manželstva 3 dcery a ja syna dceru a syna...snád sa nám čoskoro podarí a o rok na vianoce nás bude o jedného viac...ale na naše 1.bábo nikdy nezabudneme,aj ed bolo s nami iba tak kratúčko...srdiečko mu bilo možno len 7-10 dní

satanka1
autor
2. jan 2014

@zuzikajus ja som mala ísť normálne na poradňu v utorok 7.1....bývam na dedine a doktor u nás ordinuje len utorky a piatky...asi pôjdem zajtra..v ten utorok by som tam asi nezniesla ísť...veľmi zle to prežívam..bábo mi všetko pripomína..ani kávu som mužovi nevedela uvariť bez srdcervúceho plaču...ked som ho mala v brušku mi srtašne smrdela a zrazu to je preč a vždy mi to príde strašne ľúto...v utorok by som to tam prerevala,že som tam mala sedieť s bábom v brušku...jáj toto bude asi veľmi dlho ešte trvať...stále vidím pred sebou posledný snímok na uktrazvuku,kd som už videla,že už nežije..nikdy na ňho nezabudnem.

amonda
2. jan 2014

@satanka1 Ahoj, ja som prisla o dvojicky 30.10.2013 v 24tt a stale to velmi boli. Podarilo sa mi otehotniet po 2. ivf a 4 rokoch snazenia :( a mam teraz iba anjelikov... Viem co prezivas a ze ta bolest sa da otupit,ale nie zabudnut, drzim ti palce nech je rok 2014 stastny..

amonda
2. jan 2014

@satanka1 A urcite treba ist ku svojmu gynekologovi do 3 dni od prepustenia 🙂 on ti potom este stanovi dalsie kontroly...

veronikabell
2. jan 2014

Ahoj, ja som to iste zažila týzden pred Vianocami, 16.12.2013 som bola na zákrok a na druhý den som odniesla mojej gynekologičke prepúšťaciu správu a tá mi kázala prísť na kontrolu o týzdeň - spravila mi kontrolné sono - bolo všetko v poriadku. Po prvej menštruácii mám prísť na kontrolu.
Viem si predstaviť čo prežívaš, ja som plakala asi týždeň v kuse....teraz je to už lepšie, ale myslím na to každý deň.

kvietok035
2. jan 2014

ahoj, aj mne doktorka ktorá mi robila kyretáž povedala že do 3 dné zaniest papiere môjmu gynekologovi a aj na prehliadku z dovodu že on pozrie sonom či je všetko vonku ☹ či kyret urobili poriadne a či nemáš komplikácie. ja som šla hned na druhý den...

satanka1
autor
2. jan 2014

@kvietok035 nebolelo ťa to vyšetrenie tak skoro po zákroku?

gaga1
2. jan 2014

je mi luto, co sa ti stalo, k tej kontrole, ja som ziadnu nemala, len som mala zaniest papiere ku svojej dr. 😕
@satanka1

satanka1
autor
2. jan 2014

@gaga1 ani ti nepozerali maternicu,či je všetko ok?

maminag
2. jan 2014

Ahoj, súcitím s Tebou, prežila som to tiež a nikdy nezabúdam, hneď po prepustení som sa hlasíla u svojej gyn, a na kontrolu som potom išla po prvej menštruácii, menzes som dostala presne na 28 deň, takže po skončení som šla na kontrolu, správa z histológie mi prišla poštou domov, všetko bolo písané odbornými termínmi, takže som sa potom spýtala len doktorky.......veľa šťastia 🙂

gaga1
2. jan 2014

@satanka1 iba v nemocnici

kvietok035
2. jan 2014

@satanka1 robil mi iba sono , to nebolelo. horšia bolo vidiet ten prázdny monitor