icon

Kedy ste otehotneli po kyretáži? Hrozí potrat?

feb13
29. jún 2011

Ahojte, pred 6 týždňami mi robili kyretáž, v podstate zbytočne, pretože sa o potrat nejednal (bolo to nakoniec mimomaternicové). V nemocnici mi povedali, že s ďalsím bábätkom nemusíme čakať, môj dr však predvčerom na kontrole odporúčal 3 mesiace (aj keď mám všetko v poriadku a po 24 dňoch som mala normálnu menštruáciu 6 dní) a v internetovej poradni mi dokonca poradili 6 mesiacov, lebo vraj je zvýšené riziko potratu. Tak ma zaujíma, kedy ste otehotneli po kyretáži a či ste mali počas tehotenstva nejaké komplikácie príp. opakovaný potrat???

Strana
z5
dzordzy
10. feb 2023

@kukucka26 ahoj ako dopadlo tehotenstvo nemala si nejaké problémy mi sme s mužom 2 týždne po kyrete hneď išli na ostro som po kyrete 3,5 týždňa tak neviem prestali mi opäť vypadávat vlasy mala som bolesti slabé ako maternici a sem tam na vaječníkoch len som zvedavá či si nemala nejaké komplikácie lebo test sa mi neoplatí robiť lebo môžem mať ešte zostatkove hcg po kyrete nebrali mi ani krv nič u svojho gynekológa som nebola lebo ešte čakám na výsledky hystologie ďakujem za odpoveď

floki1994
10. feb 2023

@dzordzy skoda ze si si neurobila test pred tym ako ste sa zas zacali snazit...ja som si kobtrolne urobila a bol krasne negativny tak som vedela ze hcg pekne kleslo...nechcela si pockat aspon na prvy cyklus? Obcas je to dobre na docistenie sa a maternica je potom ovela pripravenejsia 🙂 vlastna skusenost 🙂

kukucka26
10. feb 2023

@dzordzy ahoj nijaké problémy som nemala donosila do termínu zdravé diettako

Strana
z5