Koľko ste sa zotavovali po odstránení polypu na krčku maternice?

katkaolejka
23. máj 2017

Ahojte,mam polyp na krcku maternice,ktory sa rychlo zvacsuje 😢 a tak mi dnes lekarka odporucila odstranenie-zakrok sa vola ablacia polypu a kyretaz maternice,aby sa odobrala vzorka na histologiu. Viem,ze je to kratky zakrok v celkovej anesteze,no nemozem vela vynechat z prace,som v kancli,nic fyzicke,kolko ste boli mimo?chcu mi to spravit v juni,kolko sa nebudem moct kupat a slnit?myslite, ze dva tyzdne do dovolenky budu stavit?aby som si to neskomplikovala.robili vam to niektorej v BA a boli ste spokojna?ak ano,prosim napiste mi,kde to robia dobre,moja doktorka nema zmluvu s poistovnou a chce za to 450 eur.dakujem krasne🙂

janinah
23. máj 2017

Nedala by som 450 eur,ak ti to inde vedia urobiť zadarmo.14 dní po zákroku ísť sa kúpať je skoro,aspoň mesiac by som počkala.

perzefona
23. máj 2017

Urcite si to chod dat urobit do nemocnice zadarmo. Je to uplne jednoduchy zakrok. Chod na to piatok a bez problemov mozes ist pondelok do roboty.

libawet
24. máj 2017

@katkaolejka mala som odstránenie polypu a aj kyretáž. Nič som však neplatila, nikde. Polyp mi gynekologička odstránila ambulantne ( nemala som ho veľký a nerástol mi, mala som ho tam cca 15 rokov ), kyretáž prebehla už v nemocnici v celk. anestézii doobeda, večer som už bola doma, na PN som musela ísť, mala som bolesti a mohla som len ležať, celk. PN 9 dní. Všetko toto sa udialo v marci t. roku, teraz som úplne v pohode, cítim sa veľmi dobre a v podbrušku úplnú úľavu, menzes mám pravidelný, nič sa v tomto nezmenilo a ani žiadne problémy som potom nemala.