icon

Komu sa to nepodarilo na prvý šup?

caline
12. máj 2012

Kedze je tu viacero tem o tom, komu sa podarilo otehotniet na prvykrat a podla poctu odpovedi a reakcii to vyzera, ze kazdemu sa to podari hned, mam pocit, ze my asi nie sme uplne normalni, kedze nam to pri oboch detoch trvalo cca polroka...Preto by ma zaujimalo, komu to nevyslo na prvy sup a pripadne na kolky pokus sa podarilo 🙂

Strana
z2
dufka31
19. dec 2012

Prve na prvy sup druhe tiez na prvy sup. Len obe boli robene v case ovulacie.Prve dievcatko a teraz cakame chlapceka.
Ja tomu hovorim velke stastie a dar od Boha. Nakolko poznam pary co sa snazia roky a nic. A dost som sa bala lebo mamina sa musela liecit 3-4 roky aby vobec otehotnela...

dionyzka
19. dec 2012

my obe deturence na prvy sup. "Dovnutra" to slo lahko ale na svet - hroza velka a kojenim ani nehovorim. Doteraz mam problemy, zial.

kattie1982
20. dec 2012

No nám sa prvý syn podaril na prvý šup. Potom prišlo úplne nečakané druhé tehotenstvo, to žiaľ skončilo MA. A na ďalšieho synčeka sme čakali skoro 1,5 roka od potratu s intenzívnym snažením sa o splodenie. Takže ono to je individuálne a tehotenstvo príde vtedy, keď to má prísť 🙂

Strana
z2