Kondóm v pošve
Ahoj, s partnerom sme mali pohlavny styk a ostal vo mne kondom. (Pravdepodobne, lebo sme ho nenasli). Musim s tym rano utekat ku gynekologovi alebo vypadne sam behom dni? Je mi to trapne hrozne
Asi na gyn..neboj nevude ni prva ani posledna.aj na sa to stalo nstastie sme na to prisli vcas a isiel vytiahnut
@mon1305 mne sa stalo presne toto isté, ale ja som si ho potom nahmatala, ono ak je v Tebe, musíš si ho vedieť nahmatať, ale stalo sa nám presne vtedy aj to, že proste sa vyvliekol a bol na zemi..Inak ja som na tieto trapasy expert, ja nám za sebou aj návštevu pohotovosti, keď som bola v tom, že mám v sebe stratený tampón, pričom mi musel vypadnúť a ja som si to nevšimla🤷♀️keď by bol kondom v tebe a náhodou nevieš nahmatať, určite smer gynekológ..
@mon1305 cupni si a potlac a siahni dnu. Ak tam je, musis si ho nahmatat.
@lauristrk 🤦♀️ Toto akoze naozaj?!
Ano kondom v tebe moze ostat. Stalo sa to 2 kamaratkam. Teda jednej cely a druhej odtrhnuta cast. Na druhy alebo treti den sa uvolnili. Jednej pri kupani, druhy sam od seba. Ak sa ti do 2 dni kondom neobjavi musis ist ku gynekologovi. Mohla by si dostat zapal vajecnikov alebo maternice z infekcie. Chapem, ze je to trapne, ale niesi prva ani posledna ktorej sa to stalo. Lekar videl bab ako si ty mraky.
😂
@0silvia0 Možno je to ako ten vtip že Američanka, Angličanka a Ruska sa dohadujú, kto ma väčšiu vagínu. Dajú na stoličku orech, Americanka si sadne, orech zmizne. Potom dajú jablko, Angličanka si sadne, jablko zmizne. Potom dajú na stoličku pomaranč, Ruska si sadne, stolička zmizne 😂😂
@mon1305 Sam ti urcite nevypadne🙂 skus prstom nahmatat a vytiahni ak je v tebe podari sa ti to uplne jednoducho. Nam sa za mlada raz zosuchol a zostal” vo mne” ale vedeli sme o tom obaja ihned a ihned som ho aj vybrala von
@akinom0077 podla mna od 21.je uz vonku 😂😂