Konizácia a zdieľanie pocitov po konizácii
Ahojte,
Bola som na konizacii pred 3t,dnes mi dr potvrdil zhodu výsledkov z histologie s výsledkami z biopsie,ktorá jej predchádzala,CIN 2,neviem či sa mám tešiť,či čo som vlastne čakala,že sa stane zázrak a bude to nebodaj CIN 1,...až terz mi dockvaklo,že konizacia je vlastne len začiatok neustáleho stresu a sledovania...ako ste na tom vy ostatné,podelíte sa o pocity,ako sa to u vás vyvíjalo po konizacii,alebo aj baby,čo ste boli terz zarovno so mnou,aké sú vaše pocity🙈
@karablicova Ahoj, ak sa smiem spytat, ako sa mas? po hysterektomii si uz nemala ziadne problemy? nemusela si absolovat ziadnu onko liecbu?
Ja som bola pred mesiacom na konizacii, vysledky z histologie som mala tiez Karcinom in Situ, inak vsetko ciste bez invazie. Deticky mame dve a dalsie neplanujeme, tak mi doktor navrhol hysterektomiu. Tak o mesiac idem na operaciu, tiez v Trnave. Akurat, ze sa bojim aby sa to za ten mesiac nejako nezvrhlo. Doteraz som mala vzdy dobre vysledky z cytologie, az minuly rok v maji po porode som mala zhorsnene, v septembri boli lepsie ale preistotu ma dr poslala na konzultaciu na onko gyn a teda po konizacii vysla histologia Cis.

@lucyk111 ahoj 😉 ako si dopadla s tým HPV, zmizol aj tebe?pisala som ti tu v tejto téme ako prvá ,tak snad si ok😘