icon

Konizácia a zdieľanie pocitov po konizácii

lucyk111
9. dec 2019

Ahojte,
Bola som na konizacii pred 3t,dnes mi dr potvrdil zhodu výsledkov z histologie s výsledkami z biopsie,ktorá jej predchádzala,CIN 2,neviem či sa mám tešiť,či čo som vlastne čakala,že sa stane zázrak a bude to nebodaj CIN 1,...až terz mi dockvaklo,že konizacia je vlastne len začiatok neustáleho stresu a sledovania...ako ste na tom vy ostatné,podelíte sa o pocity,ako sa to u vás vyvíjalo po konizacii,alebo aj baby,čo ste boli terz zarovno so mnou,aké sú vaše pocity🙈

Strana
z3
janka2273
24. máj 2022

@lucyk111 ahoj 😉 ako si dopadla s tým HPV, zmizol aj tebe?pisala som ti tu v tejto téme ako prvá ,tak snad si ok😘

lucyk111
autor
25. máj 2022

@janka2273 ahoj,popravde si ani nepamätám,či mi robil dr aj testy na hpv,...trz fungujem na ročných kontrolách,práve by som sa mala objednať🙄🙏

janka2273
26. máj 2022

@lucyk111 tak sa skús spýtať 🤔😉inak ako, všetko ok predpokladám?👍

lucyk111
autor
31. máj 2022

@janka2273 ahoj,no ešte len pôjdem za cca 3t na kontrolu po roku,tak uvidíme,✊

janka2273
31. máj 2022

@lucyk111 tak držím palace 👍 ja sa tiež teraz chystám,tak nech sme zdravé❤️😘

lucyk111
autor
1. jún 2022

@janka2273 ďakujem pekne, držím rovnako palce,daj potom vedieť ❤️🍀

lucuass
27. feb 2024

@peptina ahoj prosím ťa, ako si dopadla ? A mozem sa opýtať kde ti robili tu konizaciu ? Ďakujem

sisoun
23. feb 2025

@karablicova Ahoj, ak sa smiem spytat, ako sa mas? po hysterektomii si uz nemala ziadne problemy? nemusela si absolovat ziadnu onko liecbu?
Ja som bola pred mesiacom na konizacii, vysledky z histologie som mala tiez Karcinom in Situ, inak vsetko ciste bez invazie. Deticky mame dve a dalsie neplanujeme, tak mi doktor navrhol hysterektomiu. Tak o mesiac idem na operaciu, tiez v Trnave. Akurat, ze sa bojim aby sa to za ten mesiac nejako nezvrhlo. Doteraz som mala vzdy dobre vysledky z cytologie, az minuly rok v maji po porode som mala zhorsnene, v septembri boli lepsie ale preistotu ma dr poslala na konzultaciu na onko gyn a teda po konizacii vysla histologia Cis.

Strana
z3