icon

Krv pri sexe

login2121
4. máj 2020

Dobrý deň, ahojte.
Chcela by som sa opýtať, mám 15 za chvíľu 16 rokov a pri sexe ( ano neobviňujte má z toho že mám malo rokov ja viem ale to tu nechcem riešiť) krvácam a partner nemôže zasunúť penis ( vôbec sa tam nemesti) ale prsty mi tam idu aj 3. Neviete mi náhodou niekto poradiť? Bojím sa ísť ku gynekológovi kvôli mame

kitycat
4. máj 2020

Hmm sexovat sa nebojis ale na gyndu nie a nie.... Krvacas pri kazdom sexe alebo len pri prvom a uz ste to viac neskusali? Mate aj predohru? Je priatel skuseny? Kolko ma rokov
Moze to byt panenska blana
Mozes mat menstruaciu nepravidelnu
Moze ho mat moooooc velkeho

Vsetkym nam je jasne ze ak mas 15 casom budes mat aj 16

mmoonna
4. máj 2020

Keď sa bojíš ísť na gyndu, tak nesexuj.

sunny8
4. máj 2020

Zaujímavé že všetci registrovaní za posledný mesiac majú nejaké sexuálne problémy 😏🤦

veronikaszabova
4. máj 2020

@login2121 ku gynekologovi sa bojis kvoli mame, ale sexovat ti nevadi 🙈🤷‍♀️
Aspon sa dostatocne chran

janinah
4. máj 2020

Sexovat ma clovek vtedy.ak je fyzicky aj psychicky vyspely.fyzicky si...ale psychicky zrely clovek sa neboji gynekologa ani mamy...

korunka1
4. máj 2020

Urcite ma zmazu lebo neodpovedam k veci...ale na ký ďas to mladé hlupe roztahuje nohy,keď potom nema gule ist k lekarovi a tobôž o tom povedať mame. Ale doma pindať a hrat sa na dospelú,to by im šlo...ach jo 🥳👺

kitycat
4. máj 2020

@korunka1 presne dievcatka co nepoznaju svoje telo a chlapci co nevedia ako s nim nalozit 😱

hivanik
5. máj 2020

Sexuálna nezrelosť po každej stránke.

evica01
5. máj 2020

Praaaaaaaazdniny 😁😁😁😂😂😂

hivanik
5. máj 2020

@evica01 ...Niekto si myli momentalnu situaciu s prazdninami....Keby sedela doma na riti tak by ju netrapili taketo zalezitosti skor si myslim

siska012
5. máj 2020

@janinah ja som začala sexuálne žiť až v 21tke a na gyndu som šla až po pol roku od začiatku.. tiež som sa bála, som hanblivá, nemám rada ani obvodneho Dr nieto ešte na gyndu a nemyslím si že som Psychicky nezrelá...

gabika0825
5. máj 2020

Bože.. má 15, už nie je pod zákonom.. áno takéto veci by mala riešiť s mamou, ale povedzme si, ktorá by to s mamou riešila v 15 rokoch? Žiadna. Mladí skúšajú, nie je na tom nič zlé pokial není pod zákonom a jej sex partner nemá 35 rokov, ale je v podobnom veku, tak sa to stane. Prečo nie. Je to normálna vec. Akurát by mladí pred začatím sexuálneho života mali mať nejakú debatu s rodičmi ako sa chrániť a podobne. To ze ste tu niektoré mali prvý sex az po svadbe, to neznamená že to majú mať tak všetci. Tu iba zlyhala príprava na sexuálny život zo strany rodiča.

andiee89
5. máj 2020

@login2121 Neviem, či to skúšate 1x alebo už aj predtým. Poviem za seba - keď som prišla o "vienok" 🙂, mala som veľké problémy dostať tam to, čo by tam chcelo ísť. Vyšlo to na niekoľkýkrát. Treba opatrne a postupne, budeš stiahnutá. Ak je to už po prvom raze, možno ti predtým ublížil - nechtiac zrejme. Aj to sa stáva. Na tvojom mieste by som išla na gyndu, ak to budeš pokračovať. Radšej prežiť zlosť mamy a byť v poriadku ako to nechať tak a môže sa to vyvinúť v niečo zlé, čo by si neskôr ľutovala. Tieto ženské veci sa vedia neskôr pekelne vypomstiť.

sejan
5. máj 2020

@login2121 Ze tri prsty😁😁😁...no len dufam ze ti doktor v blizkej dobe nepovie ze uz si otvorena na tri prsty😂😂😂