Krvácajúci hemoroid
Uz par dni ma potrapil moj hemoroid. Citila som ho vonku a bolel. Natierala som dubovou korou ale dnes rano ked som bola na wc tak na papieri najprv bolo nieco slabo ruzovkaste, a ked som utrela 2x uz krv. Pozrela som sa a cele hemoroid je tmavo cerveny. Co na to? Treba s tym k dr? Ci staci sedaci kupel v dubovej kore a dalej natierat?
@anonym_autor ísť k proktologovi.Uz si bola s tým niekedy u lekára?nevieš ako to vyzerá vo vnutri
Detralwx a proctoglyvenol čipky.vyš.u dr.ano.ale nie je to akutne.
Len dubova kora ta z toho nevystrebe. Treba si kupit aj nejake tabletky, mozno aj capiky a mast urcite. Aj s tymto to bude trvat niekolko dni, kym sa to zlepsi.
Stolica musí byť mäkká, veľa vody a ovocia, polievky, krúpy, otruby, probiotiká probiofix ...masť faktu
@anonym_autor mne na hemeroidy veľmi pomohol upokojujúci krém s pagaštanom konským a škumpou vlasatou (volá sa remorhoids, značka inaessentials). krémovala som 2-krát denne a k tomu som užívala detralex a zabralo mi to

Detralex 3x2 tbl, aspoň 4 dni, potom ďalšie 3 dni zníž dávkovanie, kým sa nestiahne. Môžeš kúpele v dubovej kôre resp. nejaký krém na hemoroidy. Mne ten Detralex vždy pomôže. Samozrejme, že postupujem v zmysle inštrukcií od lekára.