Krvácanie po kyretáži
ahojte ako dlho ste krvácali alebo špinili po kyretáži?
@jajoda hormon.nerovnovaha to nemôže byt u Teba??
Ahojte ja som týždeň plus jeden deň po kyrete. Od kyretu krv červená aj kus hnedá ale slabá len intinky som používala. Včera nič za celý deň a dnes zase poobede okolo piatej som začala. Neviem dokedy to bude. V nemocnici mi povedal jeden lekár že 6 týždňov druhý že len 5 až 6 dní. Môj gynekológ mi zase povedal že o 28 dní dostanem normál mrchu a bude všetko OK
Teraz neviem že čo bude len som sa chcela podeliť.
Mali ste niektorá kyret po pôrode? (Čistenie) či len z iných dôvodov? Ak ste mali koľko ste od zákroku krvácali?
@sojciacka mne museli robit kyret mesiac po porode a uz su to 2 tyzdne a stale mam spinenie a trochu aj krv este sem tam... 1 den som dost krvacala a potom to slablo a cca tyzden po zakroku mi zacalo spinenie... Po tyzdni ked som bola na kontrole tak mi doktorka povedla ze tam mam znova nejaku malu zrazeninu ale ze ked ma cistili som to mala ciste, tak sa mam prist ukazat po prvej menstruacii tak hadam mi to nebudu musiet robit znova...
@sojciacka ja som bola dvakrat, hneď po pôrode.. potom. So mnou krvácala stále a ak s prestávkami nie, tak druhý deň som to dobehla... O 2 mesiace som skončila v nemocnici znovu, tam mi povedal lekár že už keď ma púšťali z pôrodnice ( to bolo cca 9 dní po) som nemala v žiadnom prípade krvácať a mali si to kontrolovat.. po druhom kyrete som už viac-menej nekrvacala. Trochu deň-dva asi a dosť , žiadne že tyzden či 6 týždňov. čiže čo lekár to názor... Ide aj o to ako sa celkovo cítite, ja som bola chudokrvnosť ešte dlho potom, biela ako stena, nebolo to teda normálne.
Ahojte, chcem sa poradiť či má niekto podobnú skúsenosť.. už vyše roka sa snažíme o bábo a konečne mi meškala menštruácia... vyšiel pozitívny test aj keď druhá čiarka bola slabšia. Volala som svojej dr že som asi tehotná, či môžem prísť. Povedala, že až keď budem v 10tt, avšak v 6tt som začala dosť špiniť. Tak som utekala ku dr tá mi zobrala krv a poslala domov, lebo žiadnu tehotnosť vraj nevidela. O niekoľko hodín som už krvácala, tak som utekala na urgent, kde mi tiež nevedeli povedať, či ide o normálne tehotenstvo, alebo mimomaternicové (výška hcg 120). Poslali ma domov, s tým že mám ležať a do týždňa prísť na kontrolu. Po piatich dňoch krvácania som prišla späť do nemocnice... hcg bolo 67, podľa doktorky išlo o bežný potrat. Chcela ma ušetriť pred kyretážou, tak mi dala pravdepodobne vyvolávačku o dva dni na to som mala prísť na kontrolu ... opäť mi zobrali krv a urobili ultrazvuk... hcg som mala trošičku vyššie 78 a podľa ultrazvuku injekcia nepomohla, tak ma poslali na kyretáž. Tu som absolvovala 31. 7. 2020. Po zákroku som nemala žiadne gynekologické ťažkosti, bolesti ani krvácanie ...až na to, že ma strašne bolel žlčník a ešte aj bolí. Dnes som začala slabo krvácať, ale ako čítam, tak je to asi normálne, avšak už postupne sa k tomu pridávajú aj bolesti podobné ako pri menštruácii...tak sa chcem opýtať, či je možné že tá injekcia začala zaberať až teraz ?(pichli mi ju pred 7 dňami) Máte prosím niekto podobnú skúsenosť? A čo ten žlčník? Môže to byť z narkózy?
Ďakujem a držím palce nech sa Vám všetkým darí.
Ahoj som týždeň po kiretazi a začala som krvácať znova dnes a neviem s čoho bude to tým ze sa námaham už že stojím celý deň na a nohách a chodim tam a tam.... Ja som mala zadržaný potrat malé sa mi nevivyjalo tak ako by malo bola som 9 týždňov tehotná, po prepúšťaní s nemocnice my nepovedali nič okolo toho že čo mama co nie len ze o 14 dní mam volať a ísť na kontrolu.... Kamošky mi vravia ze je to ona ze oni krvacali aj týždeň aj dva že to sa mi sťahuje maternica hojí teda ze pokiaľ nemám teploty a neboli ma nič ani pod bruško a tak že sa nemám báť , len viete ako to je prvý krát to prežívam a neviem čo ako za každú odpoveď budem vďačná
@fedus Ja to mam robnako ako ty. S tym rozdielom ze vysetrenim sa zistilo ze mam krv v maternici a krcok sa uzavrel a krv zostala v maternici. Tak dostala som atb a cakam na kontrolne sono dnes vecer. A ked nezaberu idem na zakrok. Nikde som sa nedocitala o podobnom pripade. Snad bude vsetko v poriadku
Ahoj som začiatkom tehotenstva 5 týždňov podľa mojich výpočtov a mam strešné bolesti v krížoch a a mierne krvácanie sliznice pri utreti tak neviem ci mam ísť k lekárovi alebo je to normálne.... bojím sa som mala už jeden potrat výtoky mam akurát terás také kus že po utreti hnedé ako keby krv ako keby by som sa vo vnútri roztahivaka mam obavi ci by som mala ísť k lekárovi alebo je to normálne k lekárovi mam ešte dobré 2 týždne kým dôjdem
Ahojte, som týždeň po kyretaz+termoablacia, ešte spinim trochu ale nie je to do hneda ale skôr čerstvá krv zmiešaná s hlienom. Je to ešte normálne? V nemocnici povedali že môžem špiniť 2-3 týždne. Len teda neviem či tá farba je ok.....ďakujem každej z vás za odpoveď.
O termoablacii je toho na internete minimum tak neviem....

@jajoda nie