Krvácanie po kyretáži
ahojte ako dlho ste krvácali alebo špinili po kyretáži?
Ahojte dievčaťa...ja po kyrete som dva týždne stále iba spinim ale prvý týždeň ma bolel konečník neviem či to stým súvisí alebo nie teraz to už je celkom v pohode, ale mám bolestí nepravidelné v pod brušku
Ahoj baby. Chcela by som sa opytat, ci ma niekto s kusenosti s druhym a tretim krvacanim po kyretazi. 5.11. som mala kyret, po potrate v 6tt (po IVF - 3. IVF), a prva menstruacia bola extra silna, ale zhruba ako vsetky, ktore mavam, takze som si rozdiel nevsimla. Prisla 5 tyzdnov po kyretazi. Teraz vsak ma byt uz druha, a zatial krvacam 2 dni, ale velmi slabo a takmer bez bolesti, co u mna je velmi nezvycajne. ja mam silny menzes a bolestivy kvoli PCOS, casto musim na pohotovost. Zaujimave je, ze prave druha mnestruacia zacina tak slabo. A aj pred tyzdnom som velmi slabo krvacala asi 4 dni, ale bez akehokolvek uvolnenia sliznice, bolo to ako krvacanie z rany, nie menzes. Rozmyslam, ci uz teraz vyhladat doktora, alebo je to zatial v norme? Dakujem za vsetky prispevky. ;)
@torpilla123 Moznoze sa este cistis alebo hormony pracuju. Mne tiez po kyrete menzes zacina tak, ze najprv dva dni spinim a potom sa rozkrvacam.
@ivlo Dakujem za odpoved, uz som sa rozhodla, ze tak ci tak vyhladam lekara, nech ma vysetri, lebo po troch neuspesnych IVF a dvoch potratoch + kyrete uz neviem, co ma byt "normalne". Celkovo slabo krvacam uz 8 dni za posledne 2 tyzdne, a citim sa velmi nepohodlne :(
Ahojte,som 15den po kyretazi stale spinim,pride mi to take az skor akokeby strasne tmave. Lekar mi povedal ze pohlavny styk moze byt kedykolvek podla toho ako sa budem citit. Tak aj bol asi 5den po kyretazi. No a az teraz som si uvedomila,ze som vlastne nieco ako po porode a asi by som mala drzat to sestonedelie,alebo nemusim? Uz ste niektora otehotnela tesne po kyretazi,moze sa to stat?
Moja skúsenosť. V roku 2012 som porodila syna bez tehotenských komplikácií. Koncom roka 2013 som otehotnela a v 11 týždni som musela na kyteraz. Povedala mi že 3 mesiace nemám otehotnieť. Otehotnela som po 4 mesiacoch. V 6t som znova potratila ale povedali mi že keď nechcem kyteraz a samé sa to vyčistí krvácanim tak môžem hneď otehotnieť. Krvácanie strašne silné. No po nasledovnej menštruácii som otehotnela a donosila som zdravú dcéru. Teraz som znova otehotnela a aj musela znova na kyretaz. A lekár mi povedal aby som s tehotenstvom počkala aspoň 4-6 mesiacov. Aby sa telo zregenerovalo lebo som bola v 14 týždni. Vždy ma vyšetrovať jeden lekár primár.
Ahojky chcela by som sa opytat,som o potrate a kyrete.Doktorka mi dala antibiotika zinnat a dole entizol.Beriem ich tak 5 den.Najprv mi pomohli lebo ma bolelo podbrusko a krize,ale teraz mam pocit ako keby tlak v podbrusku,zas povolieva a obavam sa mykozi.Pribiotika beriem.dakujem
Ahojte baby.Rozhodla som sa sem napisat.Zhruba na zaciatku 9tt som mala zamlcany potrat a z tohto zamlcabeho potratu som mala az trikrat spraveny kyret z dovodu,ze mi to aj na prvykrat a aj na druhykrat zle spravili.Podarilo sa to az na tretikrat...k tomuto odflaknutiu sa nevyjadrujem....Chcem vam iba povedat aby ste nezufali a drzali sa...
A este k tomu krvacaniu a spinenie,ak krvacas alebo spinis viac ako 5dni po zakroku,tak nieco nie je v poriadku,treba navstivit svojho lekara...ja som to tak mala v oboch pripadoch a mala som to zle spravene...
baby, pred 8 dňami som bola na kyretaži (streda), štvrtok som krvacala a v piatok už len špinila a dnes som zacala krvacat, ale nie tak ako pri menstruacii. Po zakroku mi pichli injekciu na stiahnutie maternice a brala som aj lieky aby som nemala zapal. Moze byt toto krvacanie uz menstruacia?
Dievčata dnes som 5.den po kyretazi.Mala som MA v 9 tt.
No a dnes som poobede behala často na wc,keďže zo mňa vychádzali obrovské zrazeniny krvi.
Doteraz krvacanie bolo ok,az na ten dnesok,dost ma to vystrasilo😞....Mali ste to aj vy takto??spravila som si potom 2 x alchemilk.caj a klop klop je to už ok
Ahojte dievčatá, ja som ti tiež prešla týmto hrozným zážitkom - MA v 10 tt. Dnes som už dva mesiace po kyrete. Prvá menštruácia mi prišla presne po mesiaci, trvala 3 dni, ďalšia menštruácia mi prišla zase po 11 dňoch - trvala 6 dní. Čo ma trápi je to, že od kyretu mám stále hnedý výtok a neviem sa ho zbaviť. Podla lekárky sa maternica stiahla a je pekne vyčistená. Neviete mi povedať ako sa toho zbavím? Ďakujem
Baby som tretí deň po kyretazi a vôbec ale vôbec nekrvacam ani nespinim.. je to normálne? Bolesti mám ako pri silnejšom menzese.. ďakujem za odpovede...
@paulinapaula Aj ja som tak mala. Zacala som az po tyzdni.
@ivlo a velmi?
@paulinapaula ja som 4 dní po spinila...na piaty deň začali zo mňa vychádzať kusy veľké zrazeniny,no ale potom už ok....a spinenie s krvácaním trvalo u mňa presne 14 dni
@paulinapaula velmi nie, tak slabo, ale trvalo to mesiac a potom zistili, ze ma zle vycistili a znova a potom som trochu este spinila a po 6t som dostala ms.
@snehuuulienka
@ivlo
Ďakujem, po koľkých dňoch ste boli na kontrole?
@paulinapaula teraz som dostala prvý menzes na 27DC....ešte som nebola,až po ms idem na kontrolu
@snehuuulienka čiže 27 dní od kyretaze? Teraz nanovo začína cyklus? Ja som PN, bola som na rizikovom tehotenstve, tak pôjdem asi budúci týždeň už, len dúfam že len sono urobí, zatiaľ ma vnútri všetko bolí😢
@paulinapaula Ja po dvoch tyzdnoch a potom po ms.
@paulinapaula 1.7.kyretaz...do 13.7.spinenie+krvácanie......a teraz 27.7.uz normálny ms
Dievcata a po sexe ste nezacali opat špinit?
@jajoda nie,ale sex až po tom spineni,teda až po 14 dňoch od cistenia
@snehuuulienka už som dva mesiace po kyrete

@monika77 to fakt? kolko si po nom? a kyret ak sa mozem opytat bol robeny z akeho dovodu? dnes som volala gynekologicke, a ta mi povedala ze ak budem krvacat dlhsie ako 2 tyzdne, ze sa mam zastavit.. :(