Krvácanie po sexe
Ahojte baby, som na nervy, minulý rok som podstúpila konizaciu, 8 týždňov celibát, kontrolné vyskedky všetko OK, sex v pohode. V októbri tohto roku sa to začalo nejako kaziť, po sexe som začala krvácať.. Nebol ani drasticky, ani nič, hovorím si OK, bolo to par dni pred mrnzesom, asi nejaky súvis, dva týždne som sex nemala, vnútorný strach ma opantal, v novembri som nejako strach dala na druhu koľaj, 2x sex OK, tretí zase krvacanie, nabehla som k doktorovi, ze mam strach, nech zisti, kde je problém, stery nerobil, urobil vnútorné sono, nech nestresujem, na nič neprišiel, tri týždne opäť blok vo štvrtok, po sexe, krvácanie, dosť intenzívne, mysleka som si, že som dostala menzes, na druhý deň spinenie, a odvtedy nič, ktamy meškajú tretí deň... ,
Chodím k odborníkovi, žiadny fuser, ale ja už mam naozaj strach, predsa nie je normálne každý druhý sex končiť krvácaním, a to nie je ze spinenie, máte s tým niekto skúsenosť? Pripadne kde sa objednať na nejakú súkromnú kliniku, kde má prezru kompletne? Nech to stojí co to stojí
? Chlap nervózny, lebo sa mu nevenujem, ha nervózna z Toho co sa deje.. Doktor, ze môže to súvisieť s konizaci ou, ale ako keď rok po nej v pohode a teraz toto? Baby, máte prosim skúsenosť?

@ave17 myslím, že toto nie je normalne. Skus v okolí pohľadať iného odborníka. 2 pohľady sú vždy viac ako jeden..