icon

Silné krvácanie po vyšetrení: Mám sa obávať?

Dnes o 13:26

Ahojte,
Začiatok poslednej menštruácie som mala 3.4 a z piatka na sobotu som po styku začala krvácať ale tak silno ako keby som mala menštruáciu... Sobota a nedeľa špinenie ako býva posledné dni menštruácie. Nakoľko som dnes mala preventívku p. Doktorka ma vyšetrila (sono+ ster krčka) povedala, že nevidí ani žiadnu ranu (ak by to spôsobil styk) ani iné veci, ktoré by mohli spôsobiť krvácanie (cysta....). Povedala, že by mohlo ísť o ovulačné krvácanie, že to sa niekedy stane.. Vraj počkáme ešte na výsledky sterov ale nemyslí si, že by tam bol nejaký problém.. Avšak prišla som domov a nanovo som začala tak silno krvácať. Nikdy som toľko po stere z krčka nekrvacala..
Mám sa obávať výsledkov (ktoré budú za dlhšie ako mesiac 🥺) alebo by to teoreticky mohli byť len rozhodené hormóny?
Stretli ste sa niekto s niečím podobným?
Ďakujem ❤️

stellarstar
Dnes o 13:36

Ja som po stere tiež nezvykla krvácať a raz som to mala, mala som už aj ovu krvácanie. Koľko máš rokov? Môžu to byť aj hormóny

flafly
Dnes o 13:41

Ja som minulý rok vcelku dosť krvácala po stere z krcka. Takže za mňa môže byt. A raz sa mi stalo, že som krvacala po styku. Kamoska ta zas zvykla krvácať po tréningu, a našla sa cysta.

zabka79
Dnes o 14:37

@anonym_autor ja po stete krvacam iba do vecera, rano spinim a to je vsetko, zavolaj k dr.

autor
Dnes o 14:44
@stellarstar

Ja som po stere tiež nezvykla krvácať a raz som to mala, mala som už aj ovu krvácanie. Koľko máš rokov? Môžu to byť aj hormóny

@stellarstar mám 27 a som skoro rok a pol po pôrode..

autor
Dnes o 14:46
@flafly

Ja som minulý rok vcelku dosť krvácala po stere z krcka. Takže za mňa môže byt. A raz sa mi stalo, že som krvacala po styku. Kamoska ta zas zvykla krvácať po tréningu, a našla sa cysta.

@flafly toto bolo pre mňa neskutočne prekvapenie. Ešte sa ma manžel spýtal keď sa po TOM išiel osprchovať, že či ich náhodou nemám.. trochu ma to vyplašilo najmä keď ma nič nebolelo..

autor
Dnes o 14:46
@zabka79

@anonym_autor ja po stete krvacam iba do vecera, rano spinim a to je vsetko, zavolaj k dr.

@zabka79 ak to do zajtra neprejde tak jasné, že zavolám 😊

stellarstar
Dnes o 15:16
@anonym_autor

@zabka79 ak to do zajtra neprejde tak jasné, že zavolám 😊

@anonym_autor autorka to si ty v ďalšej téme? S tou krvavou foto??

zuzi0911
Dnes o 19:08

Stalo sa mi to 2x minuly rok..všetko bolo ôk..asi ovulacne ...

autor
Dnes o 19:47

@stellarstar videla som tú diskusiu. Nie, nie som to ja.. pred dvoma týždňami som mala menštruáciu, takže zatiaľ nepočítam s tým, že by som bola tehotná 🤭 a nie v 5tt.

autor
Dnes o 19:49
@zuzi0911

Stalo sa mi to 2x minuly rok..všetko bolo ôk..asi ovulacne ...

@zuzi0911 ďakujem.. no dúfam, že to tak bude.. lebo nemám ani žiadne bolesti ani žiadne iné "príznaky", ktoré mávam počas menštruácie.. a za celý čas odkedy ju mám chodila menštruácia ako hodinky a to aj po pôrode hneď po 600nedelí..