Ahojte žienky, stalo sa mi niekedy doteraz, ze po sexe som sa utrela a mala som trochu krvi, ale vravím si, stáva sa. Minule sme však mali a keď sme skončili, vyzerali sme akoby som dostala menzes, bola som však niekde v strede cyklu takže to bolo vylúčené. Na druhy deň som mala bolesti pod bruška, tie mám dodnes (od stredy) a mam taky svetlo hnedý vytok 🤷 doktorka mi dala termín až na 30.11. Mam tam radšej zavolať a snažiť sa o skorší termín? Mate niektorá skúsenosť s niečím podobným?
Ďakujem
@noami12 áno mala som v máji robený aj ster a všetko ok
Ja som mala podobné (a ešte viac) príznaky keď mi dr prišiel na to že mám endometriózu
Aj kamarátka moja mala endometriozu a nejakú ranku na krčku, tiež krvácala po sexe
Ja som tiez krvacala, jak keby som kramy dostala...a zistil mi gyn. ranky na krcku.
aj ja som to mala. a tiez to oznacil ako ranku na krcku. ked to zacalo byt uz neunosne tak sme sa dohodli ze to skusime zmrazit tekutym dusikom. ale ak mas aj bolesti podbruska tak neviem. mna pri tom nebolelo nikdy nic. teoreticky mozes mat aj nejaky polyp alebo tu endometriozu. budes to muset riesit s gyn
Ďakujem dievčatá
Ja by som skúsila, na preventívne prehliadky chodíš? Výsledky mávaš dobre ?