Krvácanie z bradavky po stlačení: Čo robiť?
Dobrý deň, chcela by som sa Vás opýtať, či ste niektorá nemala problém s krvácaním z bradavky po jej stlačení?
@anavixy áno mimo dojčenia
@katka231192 určite hneď k Dr.
Z bradavky nemá vytekat krv.
Urýchlene k lekárovi povedať čo sa stalo vezmu ťa aj urgentne ak je taký stav čim skôr tým lepšie.Ak by si povedala čo je a nevzali by ťa hned neľutuj chod rýchlo do súkromneho.Nie nie je dobre ak z nejakeho orgánu tečie krv. Okrem menštruácie.Nečakaj už dnes si mala volať lekárke.
@alickapusinka Ja som to už mala pred 4 rokmi, (teraz sa mi to stalo znova) brali mi ster z prsníka, taktiež mi zobrali krv, bola som na sono a ďalej som bola poslaná na endokrinológiu. Krv som už v tej dobe z bradavky nemala, iba takú tekutinu. Z krvi zistili, že mam zvýšení prolaktín a z endokrinológii ma poslali na ct hlavy. Záver bol ten, že to je stres. Preto hľadám niekoho, kto mal takýto istý problém a čo povedali jemu.
@katka231192 juj ale stres to nie je podľa mna chod čím skôr.Krv z bradavky podľa mna nie je nič dobre.Ja som zo stresu ochorela na cukrovku a mala som veľa stresu ale toto by som nepodceňovala radšej skôr ako neskoro.Vieš koľko krát zle odhadnu diagnozu a väčšinou je už neskoro.S vyššieho protilaktínu nevyteka krv z bradavky.Vieš čo tu je na MK skupina lekárov zdravotnici tam sa porad.Takýto príznak nie je dobrý ale rob podľa seba.
@katka231192 dnes to môže byť úplne niečo iné ako pred 4 rokmi.
So mnou na izbe ležala pani ktorej problém zacal ako tebe..
Po všetkých vyšetr skončila na sále, kde jej potvrdili ze prišla naozaj včas.

Akoze mino dojcenia? Treba vyhladat gynekologa a riesit to s nim.