Krvácanie z konečníka
Dobrý den mam otázku od 15tich rokov som mala problémy s krvácaním z konečníka bola som aj na vyšetrení. Klasika hemoroidy masticka atd.. Lenže po porode sa mi stav zhoršil asi 20x. Krvácanie je veľmi silné až krvné zrazeniny. K lekárovi sa chystám už dlhšie len neviem prekonať strach pretože to posledne vysetrenie bolo tak neprijemne že som si povedala nikdy viac. Ma to niečo spoločne s tym že som porodila alebo to môže byť niečo horšie ako hemoroidy?
Mysljm ze si vies sama pozriet ake hrozne diagnozy vyskakuju ak zadas krvacanie z konecnika do googla.tu ta nikdo nevysetri a urcite by skm to nezanedbala.jedine si vydupat vysetrenie v narkoze,nic ine ma nenapada.ale tie zrazeniny nezneju dobre.
@adikaa259 tak chces krvacat do smrti lebo sa bojis ist k lekarovi? Od toho su lekari a robili uz aj horsie veci..
Ja ta chapem, mam operovany konecnik, lebo tiez to vyzeralo na hemoroidy.
Pred touto operaciou som tiez mala vysetrenie, per rectum, velmi neprijemne a velmi bolestive, as tak, ze som kricala od bolesti.
Bohuzial sa vysetreniu nevyhnes, ale myslim, ze ked povies o svojej traume lekarovi, tak by v pohode mohol byt citlivejsi a mozno pri vysetreni aj lokalne anestetikum pouzit.

@adikaa259 na modromkonikovi ta nikto nevysetri...