icon

Kyretáž a obavy z predčasnej menštruácie

17. dec 2025

V piatok ma čaka kyretaž na odstranenie polypu bojim sa že dostanem mendzes😒 Uz mi operaciu jeden

Mala som ist na operaciu v pondelok vsetko bolo uz pripravene predoperacne vysetrenia dobre , ked zrazu v sobotu sa mi objavi gardenella vaginalis zo silnym rybim pachom . Volam doktora ze nemoze ma operovat kym to mam ze infekciu mozem mat ale nemoze byt aktivna , ked je silny vytok a zapach neoperuju ,presunul ma na piatok . V pondelok som odisla ku gynekologicke predpisala mi Dalacin dva krat na deň , chcem sa spytat vo stvrtok si mozem dat este vecer Dalacin ked v piatok rano o 10tej mam zakrok ? K tomu sa bojim ze dostanem skorej menstruaciu vychadza mi na 22.12 a operaciu mam 19.12 . Stale nieco :( Gardenella sa mi opakuje skoro kazdy mesiac vzdy prejde aj bez liekov zostala mi chronicka menstruacia niekedy pride o 7 dni skorej niekedy o dva niekedy o 5 dni . Rozmyslala som ze zacnem uzivat norethistreon ale neviem fakt , operaciu uz nechcem presuvat polyp ma skoro 3 centimetre je to moj prvy polyp mam 26 rokov . Od Januara som pracovne v zahraničí a casto byvam chora aj ked imunitu mam dobru pretoze mam velmi suche sliznice staci ze niekto prejde okolo mna tak som nosila respirator ffp2 dva tyzdne pred operaciou po obchode aj doma ked len niekto kaslal . A moje stastie je take ze som dostala gardenellu ta sa vylieci ale co ked zacnem krvacat?🥺 Poradte , dakujem🥰